snart så.

Gick från skolan lite över 12, gick på stan ett tag sen åkte och sola. Nu är jag hemma:) ska duscha snart, smörja in mig och måla naglarna! Tror emma kommer sen också, sen vid fyra ska jag börja fixa mig. Ska ha askul ikväll, hoppas ni också har de :D puss

vaaaaalborg.

snart går alla upp och börjar fixa sig till uppsala, jag ska till skolan snart jag. Jag har först en timmed spanska, sen en timmes engelska, skjut mig. Hemkunskap efter det också, prov då. Hem efter det iallafall. nu äre bara tagga då, huhu! Puss

jag gick runt och tog kort i alla speglar på bauhaus igår..


Onsdag, mmm.

Efter skolan åkte jag till västerås med pappa, Han hade superbrottom så han inte gå i några affärer typ. Hann iallafall köpa gladiatorskor, brabra :) Vi åkte vidare till en massa möbelaffärer för det va nått han skulle ha. Skitsegt. När jag väl va hemma gick jag till ella med några saker, va där ett tag och tittade på vad emma, ella och stina skulle ha imorgon. Vart astaggad då! är sugen på att åka till uppsala. För jag orkar verkligen inte skolan. Fast ändå känner jag inte för det, så är nog i skolan till lunch sen drar jag hem :)

åh hade skrivit så råka jag ta bort.. Iallafall! Imorgon ska det bli så jävla kul, hoppas jag på iallafall! Vill till uppsala men ändå inte, vill inte till skolan ju. Men jag tror jag är där till lunch sen drar hem:) Vi ska till ella och grilla först med alla tjejer, sn bär det av ner mot stan. Mer har vi inte bestämt men jag tror ändå att det kommer bli toppen !:) Nu ska jag duscha, göra inpacking, raka benen, smörja in mig och massa, sen sova asgott, skönt! Puss


tisdagkväll.

inte gjort nått speciellt idag, sytt och pluggat med john. Är astrött nu, ska titta på tv sen lägga mig tror jag. Skönt. Imorgon är det onsdag, prov i no, kommer nog gå ganska bra. Efter skolan tror jag att jag ska hänga med pappa till västerås. Ska försöka att inte shoppa nått, hittar jag nått kan man ju bara hoppas på att pappa vill vara lite snäll och betala. huhu.

Ska beställa ett par skor nu, gladiatorer. eller nej jag köper dom imorgon i västerås om dom finns istället! puss

tisdag!

Idag är det tisdag, då slutar jag 2 och det va superskönt. Skoldagen gick undan, när jag kom hem hade jag tråkigt, då sydde jag en klänning av några gamla tygbitar. tänkte lägga upp bild, men ångrade mig. Ska ut och gå nu sen plugga.

Jag vet ungefär vad jag ska ha på mig på valborg nu, vi vet vart vi ska vara på valborg nu. Sa ju att allt blir bra! :) Blir inge uppsala för mig, jag taggar tills kvällen istället, huhu :)





måndag, CSI klockan 9!

från förra inlägget till klockan sex sydde jag, sen gick jag en timme och nu har jag blivit proppmätt på en asgod sallad. Nu ska jag sy klart det sista på klänningen sen är det CSI! :)

en sjunde del av mitt liv har vart måndagar.

Kom precis ur duschen, har tvättat bort all skit som jag hade i hela ansiktet, armar och den. Så nu är jag ingen stenåldersmänniska längre, eller ah troll.. Det va kul att va det, hoppas kortet också vart kul. Även fast killarna va tråkiga :)

Ska se om pappa har tid att åka till västrerås, då ska jag göra det idag. Men ska inte handla kläder för jag ska spara! utan typ, är sugen på att sy. Jag har en rosa volangklänning som inte är klar här hemma, så ska nog ny klart den om jag inte åker till västerås. För jag har inget annat för mig idag :)

visst ja, är det nån som har en massa hundra över får dom gärna betala frakt från forever21! tack jättesnällt.
 
min säck luktade asilla..

hahaha frida, hon hade muntliga nationella i svenska i dom där kläderna. jag kunde inte hålla mig.

isa och amanda va ascoola :D

stina!

haha assöt ! :D

bästa tjejerna, frida saknas! haha felicia får..

nanana

undra vad som står i min frys.

alla söndagar känns likadant.

fytusan va jag har ont i huvet och fytusan va tråkigt jag har. Heeeela eftermiddan har jag setat och tittat på en massa kläsidor, drömt mig bort att jag va hur rik som helst och kunde köpa exakt vad jag ville, lagt allt jag velat ha i kundvagnen, men sen vart tvungen att klicka bort sidan utan att tryckt på bekräfta köp... eller en gång "råkade" jag trycka bekräfta, men då va det bara 2 linnen i kundvagnen, iallafall nånting.

Jag har lust att cykla till åkrahallen, och på riktigt lägga i en b&j i kundvagnen. Fast ändå mår jag illa när jag tänker på det för jag och john åt det igår. Men va annars ska jag göra.. får se, får se. Mitt huvud dunkar ännu hårdare när jag tänker på att det är skola imorgon. Det är bara 3 eller 4 dagar i skolan så det går snabbt, sen 2 prov som jag kan så det blir inte en jättejobbig vecka. Hoppas jag.

Det är ju valborg på torsdag, jag har ingen aning om jag ska till uppsala eller inte, just nu är det nej. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, jag har ingen aning om vart vi ska vara. ojoj, det brukar sluta bra så vi hoppas det gör det den här gången också då.. Jag vill åka och shoppa nått att ha på mig men har ju lovat mig själv att spara alltihop, eller ah nästan allt. Råkade göra av med några hundra på topshops hemsida nyss ju.

Nu har jag skrivit värsta mycket, för jag har så tråkigt. Och jag är verligen inte taggad till att gå tillbaks en massa tusen år i tiden (?) och bli en stenåldersmänniska imorgon. Usch nej. Har inte ens hittat nått att ha på mig. eller jo, helen kom nyss med en julklappssäck! toppen. puss mathilda.



jag har tråkigt, huhu..

Söndag, söndag, söndag..

Igår va jag med john, vi spelade kort med mormor och morfar mamma och pappa, åt med dom , va ute, softade åså, huhu. Idag har vi också bara softat, legat på garagetaket och lyssnat på musik, spelat kort och myst. Känner mig asäcklig nu. Vet inte vad jag ska göra ikväll, ska nog bara ta det lungt.
 
Måste hitta nått att ta på mig imorogn, då vi ska ha skolfoto med klassen. Vårt tema är stenåldern... Ingen kunde kommer på nått så det vart det, fan va tråkigt, hahaha. Ska typ ha en tygsäck, ett rep i midjan, va smutsig och ha tuperat hår. kul! nej :)


fredag igår. nu lördag.

Igår vart en rolig kväll med en massa skratt, med dom underbaraste. Skolan gick undan, efter skolan gick jag och sara hem till mig, stressade som tusan för vi skulle till elin innan och fixa. När vi kom hade hon typ gjort klart allt, huhu stackarn.. Sen kom alla och vi åt, pratade, skrattade, rökte vattenpipa m.m. Längtar som fan till sommarn då dom allra flesta kvällarna ska tillbringas med alla roliga tjejer :D

Skulle följt med elin till falun idag, hon behövde sällskap men jag kunde och fick inte för mamma..Får vänta tills på torsdag då elin kommer igen! Istället ska jag vara med john idag, vet inte vad vi ska göra. Fint väder så vi hittar nog på nått :) Sara är här just nu men ska snart gå till david. Vi har legat på garagetaket hela förmiddan och va nyss och köpte varsin glass. Underbart ju. Puss

 
  
 
 

TORSDAG.

skönt med fredag imorogn! Hade nationella i matte idag, det gick asdåligt. vet inte varför, hade hjärnsläpp helt enkelt. efter skolan drog jag och emma till shelins, fikade och snackade. Sen drog vi hem till mig och upp på taket! huhu det är ashärligt där. Fast pinsamt för det va några hemma hos emil..haha. Emma har iallafall åkt nu för både hon och jag måste plugga. Har pluggat varje dag den här veckan.. Men snart klar med allt!

Sägs att det ska bli toppenväder i helgen och det får vi hoppas på. Imorgon ska alla tjejer till elin och grilla, början bli som en tradition nu ju, huhu. Ska iallafall bli askul, det är det alltid med tjejerna :D

Nu ska jag plugga (K)



Redan onsdag!

Skolan gick undan, känns så jväla mycket bättre nu när jag inte har en massa saker att stressa över. Tagit tag i allt nu så det känns asbra! :) När jag kom hem från skolan gjorde jag en kräftstjärt/fetaost-sallad, favorit! La den i en matlåda och gick upp på taget och satt mig, setat där och käkat den och pluggat tills nu. Gjorde klart en jobbig uppsats så nu har jag den avklarad. Nu ska jag upp igen och fortsätta plugga! det är hundra gånger lättare att plugga ute i solen med musik än inne faktskt(Y) hah

Senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, softa, ut och gå om jag orkar :) Det är redan onsdag ju! två dar kvar sen helg igen, då kommer elin :D Pusshej



TISDAG.

vaknade av att jag hade tuggummi som satt fast på ryggen och magen. Det hade john med. Jag hade mitt tuggummi kvar i munnen, det hade inte john. Har fortfarande det kvar och detgår typ itne att ta bort. haha aja. Har iallfall vart och solat , sen har jag bara softat och läst en massa bloggar, snart ska jag ta något att äta sen måste jag plugga hela kvällen.. :( Ja det är andra avenyn idag också! Ska nog lägga mig vid tvn ett tag nu föresten, har asont i huvet.

Fan va jag vill shoppa! men ska sparasparaspara. Puss

 


MÅNDAG.

Måndag idag då. Vaknade med ett krossat glas och dricka över hela golvet, hade visst råkat haft ner ett glas när jag sov.. Så det första jag fick göra va att städa, känder ju sådär.. Skolan gick snabbt, skönt. Efter skolan åkte jag hem, satt mig på trappen och plugga i solen. Sen kom john och vi hittade softaste platsen! Mitt garagetak! :D hur härligt som helst att sitta/ligga där, pluggade och mös där uppe, toppen:) Nu gör vi inget, ska ut och gå om ett tag sen ska jag sola, Puss.




SÖNDAG.

sara drog vid fyra och emma drog nyss, har softat hela långa dagen. Skrattat med emma åt en massa kul, Nu ska jag titta på film.

haha mamma hade sprungit efter en utanför kebaben igår, nån cyklade iväg på hennes cykel när hon kom ut därifrån. Fast hon fick tag på han.. hoppas ingen såg de. haha

kommit på också att jag ska fan ta med mig kameran vart jag än går, kanske inte så snyggt men det blir bra mycket roligare!

Vänner.







Igår va en sån kväll man alltid vill att det ska vara.  Och jag tror det blir nästa helg också!
Grillat, massa drickor, spel, jag har aldrig, kamera, rök, snack, SKRATT, skvaller, spökhistorier, mackor, majskolv och en aslyckat kväll!

Sara och emma sov kvar här, vi har softat och gjorde nyss chokladbollar! Nu ska vi käka dom och kolla på film! Puss

grillgrillgrill

assoft kväll, med dom bästa vännerna. ska sova nu, bilder kommer imorgon! :)

LÖRDAG.

Jag och john gick och hyrde film igår vid 9, gick hem, slog på filmen och somnade på en gång. haha både va hur trötta som helst. Såg klart den när vi vaknade, fixade oss och sen gick vi ner på stan. Gick in på hm askort sen gick vi tillbaks med filmen, hem till han och nu är jag hemma. Väntar på sara nu :) Ikväll kommer en massa tjejer, ska grilla, mysigt! Får se va vi gör senare, det blir nog jättekul :) Nu ska jag städa undan lite här hemma sen gå till ica när sara kommer. Pusshej.


fredag!

fredagar är alltid underbara. fast idag har jag haft superont i magen och det va ju sådär. Skoldagen gick väl okej och nu är jag hemma. Cyklade direkt till ica efter skolan för jag skulel köpa en ben&jerry men vart tvungen att cykla hem igen... Min plånbok ligger ALLTID i min väska, förutom just idag då jag skulle köpa det godaste för det va suuuperlänge sen. Fast det hindrar ju inte mig, ska cykla till ica igen nu, med 50 kronor hårt i handen.

Skulle följt med john, hans syster och hennes kille till västerås. Men slutade ju skolan så jävla sent så hann inte. Så vi ska va senare när han kommer hem, undra va vi hittar på :)

När jag kommer hem från ica ska jag sitta i solen med en b&j och lyssna på musik. skööönt, puss!



tors dag, grattis till han då.

Kände för en ny header!! Kom hem för ett litet tag sen efter 1½ timmes promenix, bravo mig och elin! Nu har jag asaont i huvet och mina fötter gör asaont. Ska gå och lägga mig ganska tidigt, och sen vakna på en FREDAG! YES. Imorgon ska jag vara med puddingen tror jag, sen på lördag ska jag grilla med mina underbara(!) vänner. tjoho. Känner på mig att det kommer bli en toppenmysighärligsoftrolig helg :)

hahaha... brorsan sa nyss att han skulle dra till en kompis för han orkade inte sitta vid datorn, vilket skämt. Fast undra va som hänt, han är nog sjuk stackarn.



torsdag.

mycket skratt i skolan idag, vet inte åt vad men kul va det. Fast jag hatar fortfarande skolan såklart. Idag ska jag göra klart uppsatsen(!) sen ut och gå. Hinner nog inte så mycket mer, och jag känner inte för att göra så mycket mer heller. Jag längtar bara tills helgen. Och lite varmare väder. Det är valborg snart också, hoppas det blir toppen!




åh, fin bild

snart torsdag.

åh, elin och jag va asduktigt och va ute och gick idag igen i typ 1½ timme, fast vi tog en paus och gick till ica och köpte kärleksmuffins efter en timme... vi sär värdelösa på att vara nyttiga.

Nu sitter jag hemma hos john. Ska sova här som vanligt. Känner hur minns livslåga slocknar mer och mer när jag tänker på att det är skola imorgon igen. Längtar till helgen, 2 dagar ledigt från skolan känns just nu som en dröm. Även fast jag nyss hade en massa dagar ledigt.

Vill skriva nått kul men just nu kommer jag inte på nått. Så puss.

mathilda

Jag älskar att stå där i mörkret, och göra det som jag verkligen hatar.

Onsdag.

städat, städat och städat, det har jag gjort när jag kom hem från skolan. Och jag lovar att mitt rum kommer vara lika stökigt till helgen. Skönt att jag glömde alla papper till uppsatsen (jag skulle gjort klart för länge sen) i skolan. Slipper tänka på den idag iallafall, även om jag ändå måste göra den imorgon. Nu sitter jag här och det tänker jag göra ett tag till. Senare ska jag ut och gå med elin, vi gick i 2½ timme igår, asbra ju :) vi ska gå varje dag den här veckan! Fan va jag vill shoppa, har ingenting känns det som, astråkigt. skolar har börjat och det känns ännu sämre. Fast jag tror jag måste börja tänka lite posetivt, annars kommer jag aldrig klara sista(!) terminen, ah i 9an..

pusshej.


har tråkigt.

usch, det värsta som finns är att plugga när man är tvungen. Tänker göra det senare, inatt. Då jag är så trött att jag inte orkar tänka utan bara skriver nått, det blir bra!:)

Lovet har vart som mina lov brukar vara, inte tråkigt men inte heller jätteroligt. Skulle vart en nyttig lov också, det funkade! :) iiiinte, fan. Nu får jag inte äta nått onyttigt alls, måste spara mig, för snart kommer det 10 kg (!) godis hem till oss... undra hur det kommer gå då. Får försöka så gott det går att hålla mig borta från godisskålen, som kommer va enorm.

måndag nu.

lördag; bra kväll, skrattades och frös mycket! Människor hos mig och sen drog vi vidare till hagaberg, lite segt och roligast va när vi drog, hahaha... vi drog ner på stan, va där. Frös som fan sen hem. Låter tråkigt men va helt okej(Y)

Igår va jag på påskmiddag, trevligt. Va där några timmar sen drog jag hem, va med john, vi softade bara hemma hos han.

Idag vakna jag hos john, gick hem och då kom elin. Har vart med henne typ hela dan alltså, softat på bänkar och väntat på hennes tåg, huhu.

Nu måste jag plugga.. seeeegt. Sen får jag se vad som händer :) Skönt att vi iallafall börjar på onsdag och inte imorgon.



känns som en sommardag.

det är så jävla skönt väder ute! om bara det kunde vart sommarlov nu.. Har setat ute ett tag, sen har jag duschat, gjort inpackning och smörjt in mig, ska snart fixa håret sen åka och handla lite inför kvällen med mamma. Det kommer några tjejer hit och som sagt ska vi grilla på altan, mysigt! Saknar elin också och hon kommer ikväll, tur de :)

Det blir dåligt med bilder för jag kan inte lägga in på den här datorn, och det är alltid härifron jag skriver med får sätta mig vid pappas dator och lägga in lite bilder.
huhu

lovet är snart slut...

Har inte hunnit skrivit men i torsdagskväll va jag med sara, emma och ella, frida orkade inte. Vi va hos ella först, chillade bara, sen senare drog vi till david där han och john va. Rökte vattenpipa och så. Sen va sara kvar där och jag, ella och john drog vidare mot stan. Kebaben va stängd för det va torsdag, vi som skulle ta en sigges.  Ella blev kvar och jag och john drog hem till han och sov.

Igår va jag med john, vi softase, va ute sen åkte vi inlines. Jag va asbra, eller :) Vid 7 åkte vi hem till david, sara och han hade gjort tacos så vi hade parmiddag där, haha. Softade hela kvällen, trevligtrevligt. Sen va vi aströtta och åkte hem till mg och sov. John åkte för ett tag sen och jag sitter här, ska snart ut i solen sen måste jag städa och göra mysigt på altan för ikväll ska det grillas! pusshej.

...

vaknade klockan 9 med john, gick upp ett tag, gick och la mig igen, har duschat och nu sitter jag här. Planerade kvällen som gick så där.. kulkul. Fast jo nu ska det bli kul, ska va med emma, frida, sara och ella, ska chilla och skratta!

Nu ska jag städa lite, tråååk.

åhhh

skulle börja skriva så kände jag nått på armen så va det sara som hade hostat upp snor på skrivbordet! asmysigt.

Jag är iallafall med sara nu, john svek. nej men ska va med han lite senare när sara drar till david :) Vi gör inge speciellt, softar som vi alltid gör. hah jag tvingade sara att komma till sala tidigare för hon skulle va med mig, så kom jag hem en timme efter att hon kommit till mig.

imorgon ska jag hänga på emma.


Mammas lediga dag.

Slängde mig på cykeln och trampade till ica. Handlade grovt rågmjöl, bikarbonat och filmjölk, för nu håller jag på med världens godaste bröd!! huhu :) det är mammas lediga dag idag så hon står och lagar spagetti och köttfärssås, mmmm. Sen ska vi ut och gå och sen sola, sköntskönt:) Inte asbra väder idag men det är ändå härligt. John slutar vid 4, ska va med han då om inte han ska bort, annars är jag med sara. Bästaste vännen!

Nu ska jag ta ut brödet och sen käka, Puss.

tisdag, glömmervilkendagdetärhelatiden.

Jag och sara hänge med henns syster till västerås för hon skulle ta hål i naveln, det kunde man ju bara inte missa. Men det va inte drop-in idag där hon skulle ta och hon och hennes kompisar skulle på nån kurs så dom skulle va kvar i v-ås. Jag och sara köpte första mjukglassen i år och sen tog bussen hem. Medans tog hennes syster hål på ett annat ställe så vi missade det ändå.. haha.

Sen åkte vi hem till sara, softa bara och jag bestämde mig för att inte sova över för jag måste sova ut. Har gått upp astidigt asmånga dar känns det som, även fast det är lov... så imorgon ska jag sova så länge det bara går :) Nu ska jag titta på andra avenyn och sen kommer jag säkert somna.

tillberga.

Vaknade hos john, han skulle upp och jobba, tänkte ligga kvar med kunde lika gärna åka hem. Så har legat och sovit här hemma typ till 12. Snart ska jag gå ut ett tag och sen ska jag till tillberga. Ska alltså va med sara, vi ska bara slappa och sånt som man gör i tillberga.

Brottet.

Frida och isa kom till mig, vi drog till coop, köpte en engångsgrill och korv med bröd. Drog vidare till isa sen amanada sen brottet. Det va där jag spenderade kvällen, kallt men ändå mysigt :) Va inte där så länge, frida skulle hem och mina tår va isbitar så jag drog också. Nu sitter jag här hos john, vi ska titta på andra avenyn och mysa nu :)

VÅR

Sara skulle till david så jag gick med henne från bussen till david, fortsatte gå och gick i 2 timmar. Asskönt! :) Gick typ runt sala sen ner på stan och träffa david och sara, dom skulle äta men jag hade inga pengar så satt vid dom medans dom åt. Sen kom emma vid 1 och frågade om jag ville fika med henne, hade inget att göra så jag satt med henne med, huhu :) Inte så härligt att jag hade grå mjukisdress och joggingskor på stan bara.. Skulle gått vidare efter det upp mot månsan men jag orkade inte. Får gå ditåt imorgon istället, ska va asnyttig det här lovet. Får se om det håller men jag ska verkligen försöka :D har redan druckit icetea och ätit en liten bit cheesecake, men det fick jag för jag gick..haah :(

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig. Sen kommer frida olsson och då ska vi gå ut och softa lite! Får se vad som händer ikväll :)


Måndag och lov.

John sov hos mig och han skulle upp och jobba, jag gick upp med han och nu kan jag inte somna om. segt. Men istället ska jag fixa lite musik sen ut och gå aslångt, skönt i det här vädret! :) Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, får se :)



Ballonger.

Jag och sara hade inte tänkt gjort nått men vi hänge med mamma och pappa till västerås, dom släppte av oss i stan så vi gick det några timmar. Det som sög va ju att ingen hade pengar.. Men jag hitta ändå inget jag hade velat haft, köpte ett par örhängen för ett presentkort, det va det ända.

När jag kom hem vid tre skulle vi dra vidare på kalas, ville fyller 10! Han sa till mig att det kändes hur bra som helst att bli 10, så fråga jag om det verkligen kändes att han va ett år äldre, då sa han att det är väl klart att det gör, man känner hur man blir ett år närmare tonåren. haha han vill verkligen bli stor.. Men än är han bara 10, och rik. Haha det va askul där.. jag och ville körde mittengubbe med en hund och en ballong. Det va hunden som var mittengubben alltså, den va helt galen.

Snart kommer surgubben hit, får se va vi hittar på :)

Kylaa

Det vart en softarkväll på lite olika ställen. Vi drog ner på stan först, sen till millan, stan, kebaben, snackade ute, sen till kicki och nu är vi hemma! Vi kom inte på nått att göra eller visste inte var vi skulle gå så ja, vi va lite här och var, huhu. Jag är så jävla trött så det ska bli underbart att sova :)

Imorogn vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sara är väl här på förmiddan och sen ska jag och john hitta på nått skoj.

Nu äre sängen, älskar min säng mer än allt. Puss.

fina bilder

kväll kväll

Ukm va okej, lite segt bara.. :) en som jag kände va ju också där, ah sen behöver man inte säga mer, han syntes iallafall. haha.. Efter det gick vi och käkade pizza och sen hem till mig. vart här ett tag och snart ska vi ner på stan och möta dom andra tjejerna, får se vad vi hittar på :)



påsk snart

Tjoho, mamma fixade (fejk-)skinnjackan från hm med sne dragkedja! hade faktiskt glömt bort att jag ville ha den.. men nu är jag glad iallafall , huhu :) Har köpt en jeansjacka med dragkedjan lite på sidan från gina också, super. Har setat ute ett tag, städat rummet och rensat lite kläder. Emma kommer om en timme och nu ska jag börja fixa mig! Sara ringde nyss, hon sa att det va bra att jag städat så slapp hon göra det när hon kommer. För hon måste alltid gör det när hon är här, haha..




Lördag.

Skön dag igår, va ute på dan sen hem till mig åt och titta på talang, sen till frida och frida ocj sen till john. Somnade på en gång när vi la oss, skönt de :)

Sitter hemma hos john nu, han och hans pappa har åkt till stockholm och jag ska väl snart hem. Superskönt väder är det ju också! Ska softa lite hemma sen kommer emma. Sen ska jag, sara och emma gå och kolla på ukm, ska bli skoj :) Efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi hittar nog på nått kul :)

LLOOV

11 dagar ledigt från skolan. underbart.

Skola idag , fredagar går oftast snabbt. Rugby på idrotten, haha askul. Efter skolan gick ag ner på stan, mötte anton och john, gick lite sen gick jag och john hem till han, gick ner på stan och sen hem till mig. Asskönt väder :) Nu sitter jag här och ska snart äta med familjen, john och helen. Ikväll ska vi bara softa :)

pusshej:)


Det är inte lätt...

..när man är tung. Idag är en sån dag då man bara känner att allt går fel. Man försöker och försöker men inget hjälper. Helst skulle jag bara velat legat i min säng hela dagen och väntat på en ny dag att börja om på, börja en ny dag då allt skulle vart mycket bättre. Men det går ju såklart inte. Så jag får ta alla smällar och ställa mig upp igen.

Just nu sitter jag bara här och gör ingenting, får en massa skäll och kommer ingen vart alls med pluggandet. Har en lektion imorgon jag kan göra klart uppsatsen på så får jobba som tusan på den för jag orkar verkligen inte nu. Måste städa mitt rum också så jag får nån lugn och ro här hemma... Efter det tänker jag sova, glömma allt och vakna upp i en underbar säng på en underbar dag, kan man ju hoppas iallafall! Det är fredag och då brukar allt kännas lättare.

Glömde förra inlägget att det är ju faktiskt  LOV efter imorgon. Hoppas att vädret håller i sig, för jag ska njuta som fan av varenda dag.

Va är det som känns bra med att trycka ner någon annan, jag har alltid undrat det och kommer nog aldrig få ett bra svar.

tänka sluta...

...men jag fortsätter.

Det är torsdag idag, asskönt med fridag och helg imorogn. Skolan va väl okej, eller ah vi säger iallafall så. Klockan är redan 4 och jag ska göra klart en engelskaläxa och en inlämning.. Just nu sitter jag och ska göra om mina naglar för jag bet bort alla på dm i helgen. Får se hur lång tid det tar, efter det sk ajag gå till ica, köpa c-vitamin på flaska sen hem och plugga. kanske inte så kul men skön dag.

pusshej.


RSS 2.0