29 juli.




men hello snyggingar

Trevlig dag med Pillan i stockholm igår, fick med mig några tröjor hem fast jag inte skulle men gör inge. Skorna ovan köpte jag också, vettefan om jag kommer använda dom men älskar ju leopard så va tvungen haha. När jag kom hem från stockholm va jag med med stina och ella, käkade med dom och anton, träffa julia och millan en snabbis, kollade är ella städade, gick promenad med stina m.m. Kvällen slutade med att jag, ella och stina sov här hemma i källaren. Eller aa inte stina hos smet hem inatt haha.

Väntar på att min sjuka bästis ska komma hem till mig, får se vad vi hittar på ikväll!

Mathilda

27 juli.



I lördags firade vi våra vänner stina och sara som fyllt år! Jätteroligt hemma hos stina men sen vart det segare mot slutet, en bra kväll iallafall! Dagarna efter det har jag bara softat med lite tjejer sen har jag och sara såklart ätit ute på söndag och måndag. Vi har kommit fram till att vi ätit ute typ 25 ggr den senaste månaden. Fattar inte vart pengarna kommer ifrån haha.

Jag och sara ligger i min källare just nu som för tillfället är mitt rum, eller mitt och saras rum haha. Vaknade för ett tag sen och ska snart gå upp. Senare idag ska jag åka till västerås till pernilla! Vi ska äta spicy som jag längtat efter och sen ska jag sova hos henne, och imorgon åker vi till stockholm och shoppar! Fast jag ska mest vara sällskap för måste spara pengar........suger.

Mathilda

23 juli.

Har astråkigt medan jag väntar på att mina väninnor ska komma hem så jag kan umgås med dom, medans kollar jag på bilder. Som är lika roligt varje gång.










har typ 1000 mer bilder då jag är lika ful. hahah dör, man kan ju inte få se ut hur man vill, måste väl finnas en gräns, fast tydligen intee.


20 juli.



Dags att gå till jobbet snart! slutar ganska tidigt och då ska jag va med sara som vanligt :-D saknar ju henne för vi inte sov inatt eftersom vi gjort det typ hela sommarlovet, haha. Ha en bra dag!

Mathilda

19 juli.

har inte bloggat på typ 9 dagar? det är bara för att jag njuter av ledigheten, av vädret, av att få umgås med underbara vänneroch en massa andra saker, just nu jobbar jag men det är lika skönt ändåå. Det är dags att börja tagga nu också, inför rhodosresan om ca 30 dagar, wihoooo. Värsta är ju att skolan börjar när vi kommer hem men så långt behöver vi inte tänka. Ska ta vara på varje dag fram tills dess. PUSS

GRATTIS till min bästa vän också, 17 år idag! tack för att jag har dig sara, älskar dig! ♥

Mathilda

10 juli.

fan va ledsen jag blir att jag flagnar över hela bröstet och ryggen, är helt fläckig, hur fult som helst.......

Bion igår va braa, va på stan ett tag och sen va jag och felicia hemma hos mig vid halv 2 typ. Somnade till dear john! Är med sara nu,vi har nyss duschat och ska ta en powernap nu innan vi börjar fixa oss, ikväll kommer tjejerna hit ett tag sen är kvällen oplanerad!

Mathilda

9 juli.



Dagarna flyger förbi och halva sommarlovet har väl snart gått. Jag tillbringar den mesta tiden med solen och mina vänner och bara njuter av livet, härligt ju!

Ikväll ska jag på bio, nya twilightfilmen eclipse, med stina och elin!

Mathilda


8 juli.

jag och min vän stina, aldrig vart finare

6 juli.








UNDERBARABILDERUNDERBARABILDERUNDERBARABILDERUNDERBARABILDERUNDERBARABILDER

6 juli.


pigg och fräsch just nu, hehe


En rolig dag med mami i stockholm idag, köpte massa tröjor och ett par skor. Vart hur trött som helst när jag kom hem och tänkte bara vara hemma ikväll, men tröttnade och fick tråkigt efter ett tag så gick och spelade basket med david och sara och sen gick jag hem till isa och träffade favorittjejerna igen! Nu sitter jag här och ska snart lägga mig för är sjukt sliten.

Imorgon kommer sara och pernilla till mig så ska alltså vara med dom imorgon, roligt! PUSS

Mathilda


5 juli.




Är hemma efter en behövlig och skön vecka i turkiet. Inte tänkt på någonting alls där borta bara tagit det lugnt! Just nu ligger jag med min saknade bästis i sängen och ska sova efter en skön dag. Imorgon ska jag och mamma åka till stockholm och shoppa!

Mathilda

RSS 2.0