31 oktober.



Väntar på emma nu, tror jag packat allt nu! Emma kommer när som helst, då ska vi gå och handla asmycket (20 satsumas iallafall)... Efter det åker vi till idrottshallen och kollat på herrmatch och sen drar vi till mora! :) Kommer bli kul tror jag, kameran är med! Hörs på söndag!

Mathilda


30 oktober.


sara och hennes julmust..

tröttt

emmma

hehe

Kom hem från julia för ett tag sen, ska packa nu sen sova, är astrött :)

Mathilda

30 oktober.

  

Käkade för ett tag sen, gott men vart asmätt. Emma plattar saras hår nu sen ska dom till julia, vart där istället :) Jag väntar på att bli hämtad nu!

Mathilda


30 oktober.



Fina emma!

Soft kväll igår! Käkade tårta, kollade på film och gjorde packlista bl.a. Kulkul! Sara och emma är här nu, jag och emma va och handlade nyss medans sara solade på lärkan. Ska börja laga mat om ett tag, tacos!!

Klockan 7 ska jag bowla med john, hans pappa och syster, ska bli kul även fast jag suger :D Efter det ska jag hem till elin för där är alla tjejer då, kolla på idol och så!

Nu ska jag städa lite och börja packa, åker till mora imorgon ju :) Kommer nog inte va hos elin så länge ikväll för måste sova ordentligt..Puss!

Mathilda

29 oktober.

Nu drar jag till emma och sover där!

Mathilda

29 oktober.

Va med John ett tag imorse, eller han sov ju här så klart jag va med han. Han tyckte jag va tråkig så han åkte hem.. Kanske för jag gick runt och tog typ 100 bilder på mig själv.. Har iallafall gjort en ny header! Sara och David skulle ner på stan så hängde med dom, gick runt och kollade lite, sara va aspinsam och sen fikade vi. Efter det skynade jag mig hem för min träning började kvart över 5, trodde den börja kvart över 7..

Tränade alltså sen och nu är jag hemma. Ska duscha och softa ett tag nu sen hoppas jag att emma kommer hit! Eller kanske jag åker till henne, jag gar bara vart där en gång :D Fårsefårse!

Har innebandysm på söndag fast vi har typ inge lag.. fast ändå kul! Suger att jag missar halloweenfesten sofie i min klass ska ha :( Jag håller på och tänker asmycket just nu vad jag ska göra mot en person på sm, måste komma på något asbra...

Mathilda




28 oktober.

Jag och john va nyss och handlade med pappa, nu sitter jag i käket med john som käkar panpizza, vi ska spela guitarhero och käka chips och dipp sen!!

Mathilda


28 oktober.





På dom två första bilderna har jag varken klippt ihop eller klippt håret kortare, men
 tredje är som det ser ut nu. Fortfarande aslångt men ändå skönt :)

Mathilda

28 oktober.

Nu sitter jag hemma hos john med mitt nya, långa, fina hår! Egentligen är det alldeles fööör långt men vill ha så ett tag och sen klippa av det om jag känner för det!
När jag va klar med håret gick jag och mamma till johanssons och åt med pappa, grillad ciabatta, det är godast. Efter det gick jag med mamma till is medan jag väntade på Elin. Mamma köpte ett par glansiga tights åt mig(K) Sen när elin kom gick jag med henne till johanssons igen och fikade. Och nu är jag här :) Vi ska hem till mig om ett tag och kolla på andra avenyn!
Mathilda

28 oktober.

Åkte först buss med sara från tillberga till västerås, sen satt jag på station i en halv timme och sen tåg jag tåget hem. Har nyss duschat för mitt hår måste vara nytvättat för ska åka ner till frissan och göra extencions snart, ska bli asskönt! eller vet ju hur jobbigt det är med alla limpluppar och varje gång jag tagit ut det tänker jag aldrig mer fast jo! Visar bilder sen(K)

Mathilda

27 oktober.

Asmysig dag idag! :) Mötte sara och vi gick på stan ett litet tag sen åt vi på vivaldi. supergött! Fortsatte gå på stan efter det i några timmar sen vart vi aströtta så gick till waynes och tog varsin chailatte, fast vart astörstiga av den så gick och köpte cola efter det, haha... Skulle ju egentligen tränat med orkade verkligen inte för hade asont i huvet och helt seg.. Så sara och jag gick och köpte godis ( typ en minut innan bussen gick) sen åkte vi hem.

Köpte en blårutig skjorta från hm, en ljusgrå sjal från gina, leggings med dragkedja från hm och ett asgulligt diadem från glitter! Och har pengar kvar, brabra :)

Jag sitter här och sara städer, vi väntar på att klockan ska bli 8 för då ska vi kolla på plastikkirurgerna, tycker det är asbra för ska operera mig asmycket när jag blir stor, hehe. Sen ska vi kolla på film och myysa!

Mathilda



27 oktober.

Va med ella och emma igår, vi kollade på film hos ella först, sen gick vi hem till mig och kollade på en till film, trodde den skulle va läskigare fast det va ändå asobehaglig. Vi va rädda iallafall! Efter det somnade vi, typ halv 4.

Nu går min buss om 8 min så mste skynda mig. Ska iallafall till västerås och möta upp sara där. Vi ska gå på stan så, hoppas jag hittar något! Sen ikväll ska jag träna med lino på friskis och svettis, sara ska också med fast hon ska bara kolla. Sen ska jag och sara hem till sara och sova där! :)

det svåra är att inte ha någon aning alls om vad man känner, men jag ska ge det ett försök.

Mathilda

26 oktober.

Käkade på johanssons med emma och ella, sen gick vi på stan ett tag, ella skulle hitta något åt sin mamma. Är hemma nu och ska träna om ett tag. Ska va med dom efter träningen också! :)

Fått jensenkläderna nu!



Mathilda


26 oktober.


hahahaha, fyfan så jävla ful!!! plus att jag ser exakt ut som min kusin ville..

Väntar på att emma som är seg ska komma. Vi ska gå ner på stan och käka! Får se vad som händer resten av dan, träning ikväll iallafall.

Mathilda


25 oktober.


Det är egentligen mina städtights fast idag fick det bli mina mystights.

Mathilda


25 oktober.

Damerna vann med 9-3 och stod i bara i kiosken i pauserna så det va lungt! Efter matchen gick jag till thai och käkade med elin, isa och stina :) Sen gick jag till john och han hängde med mig när jag solade och nu är vi här :) Ska kolla på film och så hela kvällen.

Mathilda

25 oktober.

 
 Åker till idrottshallen om ett tag med pappa, fast först ska jag städa undan lite på mitt rum som ser förjävligt ut. John har ju vart i örebro hela helgen så ska va med han sen ikväll, sen ska jag nog sola sen också.

Mathilda

25 oktober.









Skola, träna, fredagsfika, match.

Vann matchen med 9-3 igår, spelade ju mot döva och det va fan assvårt. Helt tyst på planen. Fast det va kul :) haha jag och sara va asdryga på vägen hem, satt och sjöng ashögt.. Va hemma halv i igårkväll iallafall, då åkte vi till elin och där va tjejerna, kollade på en asbra film! Haha vi skrek och skratta som fan! Vid 12 gick vi hem till ella, eller 11 för vi stäkllde tillbaks klockorna då men. Softade där och jag skratta så jag fick hur ont i magen som helst. Vid 2 gick jag och sara hem och vaknade vid 11.

Sara drog nyss hem till david och jag sitter bara här nu. Ska tvätta mitt löshår nu sen ska jag börja fixa mig ( har fortfarande inte fått extensions..) sen blir det idrottshallen. Det är dammatch och jag ska stå i kiosken.. kul.

Mathilda

25 oktober.

hemma nu, skitrolig kväll, skriver imorgon!

Mathilda

24 oktober.

långt hår! fast sätter i extensions typ imorgon.

Vaknade för ett tag sen, är skittrött. Ska fixa i ordning mig lite nu sen ska pappa och jag först hämta min väska som jag lämnade igår hos ella sen ska vi åka handla matsäck till matchen, huuh :) Kommer va borta från halv 2 till typ halv 9.. :)

Mathilda


24 oktober.

jag orkar inte gå och lägga mig, fast orkar ändå inte sitta uppe.

Jag älskar mina vänner förresten ♥


23 oktober.


Emma och jag på frissan!


Gammlare

Eller egentligen 24. Idag då!? Jo, efter skolan vart det en fredagsfika med lino, eller hennes kille och hans kompis va också med, huhu. Halv 3 tog jag tåget hem och när jag kom till station gick jag tille emma som va på frissan. När jag kom dit sa emma( en annan emma, som jobbar på frissan) om jag ville förga mitt hår och det ville jag ju såklart. Så ingen utväxt nu.. :) Så emma och jag satt där samtidigt på frissan, kul! Och hon vart assnygg i håret!! När vi va klara gick vi till sakonthai och käkade sen gick vi hem till ella. Tog det lungt där ett tag sen åkte vi och kollade på hockey :) Efter hockeyn åkte vi till stina och sen har vi vart där med stina och julia hela kvällen! :)

Nu sitter jag här och käkar popcorn, ska lägga mig snart för är astrött. Match imorgon, skitkul :)

Mathilda


22 oktober.


haha i skolkatalogen, hon har typ ett huvud inklippt på tröjan:O för det är väl inte tröjan som ser ut så?

Hemma från träningen nu, det va skönt och kul :) Gillar innebandy mer nu, och börjar redan tagga inför sm nästa helg, huhu. Just ja, vi har match på lördag och då ska vi möta döva, ascoolt :D John är här vi ska snart kolla på film sen ska vi sova!

Imorgon ska jag va med emma och ella, får se vad vi hittar på. Får se om det blir en fredagsfiak imorgon också!?

Mathilda

22 oktober.

Klar med allt nuu. John har vart här ett tag men han va astråkig. Ska träna om 45 min, ska bli kul även fast jag är helt trött. Sen kommer nog john igen och sover här. Han åker bort hela helgen sen.

Mathilda


22 oktober.




Är fortfarande asmätt sen jag åt pannkaka i skolan! Är hemma nu iallafall, skulle egentligen hört av mig till ella men har en massa saker i skolan som måste vi inne imorgon efter som det är lov(!!) sen. Så ska plugga massa nu sen träna ikväll.

Eller innan jag pluggar ska jag fortsätta kolla igenom skolkatalogen som kommit! Gjorde det hela vägen hem men har inte ens kollat halva. Hur stor helst är så det lär ta ett tag.. :)

Mathilda

22 oktober.



Skoolan nu. Igår tränade och solade jag och sara på glada oxen. Det va kul, stod mest på sån där vibrationsplatta, haha. Efter vi gjort det åkte vi hem till sara och käkade god mat sen kollade vi på film och så, skön dag! :) Jag ska köpa ett halvårs kort på friskis och svettis, synd att det ligger utanför stan här så kommer typ inte orka åka bort till rocklunda och träna, fast jo ska göra det!

Har svenska nu men orkar inte göra nått just nu.. får göra det hemma. Efter skolan måste jag göra ett projekt och svenskainlämningar.. Sen är det träning ikväll :)

Mathilda

21 oktober.



tröööööttttt. datakunskap nuu. Puss

Mathilda

20 oktober.

Packat allt som ska tas med imorgon till skolan nu, asmycket för först skolböcker till imorgon OCH till torsdag, sen träningskläder tills imorgon, sen kläder till torsdag plus smink och sånt. John åkte hem för typ en timme sen för han orkade inte sova över, va nog för jag va helt off.. Mår inge bra, vet inte varför. ´men det är en ny dag imorgon! Sen kom jag på att det skulle kännas bättre om han va här så han kommer hit igen.. huhu(K)

En nagel gick av nyss, vart asirriterad och tänkte klippa av alla på en gång fast gjorde inte det för ångrar mig alltid efter.. Så nu har jag 9 långa och 1 kort, snyggt! :)

Mathilda


20 oktober.

Lång skoldag idag, började 8 och hade tre lektioner, efter det gick typ alla tjejer i klassen till vivaldi och åt, skitgott. Sen satt vi där ett bra tag sen halv tre gick vi till feelgood och hade idrott i en timme sen åkte jag hem med fyrabussen. Hoppade av vid ekeby och mötte elin på stan, vi tog varsin varmchoklad på johanssons och satt där och snackade :) Sen gick vi i gallerian ett tag sen hem. Pappa fick hämta mig på stan för orkade verkligen inte gå.. så satt john i bilen när han kom så han är här nu. Sitter i soffan och gör matte nu. Vi tänkte gå och sola fast vi orkade inte och att jag måste spara pengar. Andra avenyn klockan 9 iallafall!

Imorgon ska jag och sara träna och sola på glada oxen i västerås :) Ska bli kul, hört att gymmet inte är så bra men ändå kul och dom har sån där vibratorgrej, det är typ bara den vi vill va på, haha:) Efter det ska jag iallafall hänga med hem till sara och sova där :D kommer på ha med mig hur mycket packning som helst.. menmen:)

Mathilda


19 oktober.

skitgammal bild på mig och elin

Tänkte gå och lägga mig snart så jag inte försover mig imorgon igen, plus att jag vet att man är tröttast på tisdagar (forskare har kommit fram till de ;) ), men först ska jag lägga fram kläder till imorgon och packa väskan för vi har idrott.

Har ju idrott två timmar efter tredje och sista lektionen så då ska tjejerna i klassen gå och käka på vivaldi, gott! :) Idrotten ska vi ha på feelgood så det blir nog kul, och när jag kommer hem till sala ska jag fika med elin(K)

Mathilda


19 oktober.



Jahapp! Vart och tränad (slapp fysen, YES) fast måste faktiskt göra lite matte och så. Sen åkte jag och pappa och handlade och nu äter jag, från min "efter-tränings-tallrik". Det blir den och sims som blirr mitt underhåll ikväll! Puss

Mathilda

19 oktober.

Sitter här med sara, hon ska till david men han slutar senare så hon är här ett tag(K) Skolan gick snabbt och fikade en snabbis med sara innan bussen gick :) vaknade 20 min innan bussen gick idag igen så stressade som fan..

Ska spela sims tills john kommer vid 4, då ska vi plugga sen har jag träning, som jag verkligen inte känner för :)

Mathilda

18 oktober.



Vart hemma och setat vid datorn hela dagen , mest spelat sims! John är här, vi har pluggat och nyss ätit god mat med farmor och farfar, och pappa och brorsan. Mamma har vart i london hela helgen, hoppas hon shoppat nått åt mig! Nu åkte john så ska fortsätta spela sims!

Mathilda


18 oktober.


sommras

Emma orkade inte igår så det va jag och ella som kollade på film och käka godis, såg catwoman, asbra! :) Vid tolv tog vi en liten promenad för ella skulle till viktor och jag till john. Kände mig astaskig för johns kompis skulle sova hos han först, sen sa john att jag också kunde då fick jocke ligga på soffan och jag tog hans plats i sängen.. haha ;(

Jag mår asilla nu, vet inte varför. Ska bara ta det lungt hela dagen, john kommer senare och så ska jag hjälpa han med matten.

Mathilda

17 oktober.

Hemma från matchen nu, förlorade med 6-4 fast tyckte ändå vi spelade ganska bra. Så är inte lika sur nu som jag brukar va när vi förlorat, sara vet haha. Pappa och jag va och handlade direkt efter matchen och mötte amanda och ida där också, så vi körde tävling vems godispåse som kosta mest, haha.

Pappa håller på att göra mat nu så ska duscha nu sen äta och sen ska jag hem till ella. Emma kommer också, vi ska bara ta det lungt och kolla på film och så :)

Mathilda

17 oktober.



taggar in för matchen nu vaa.

17 oktober.

Softat hela morgonen med john! Jag tjatar på pappa nu att vi ska åka ner på stan och köpa nya innebandyskor men han orkar inte, kul.. jag får hur ont som helst i fötterna av dom jag har nu. Match idag klockan 16.30 iallafall :)

Mathilda

16 oktober.

Kom nyss hem från västerås. Efter skolan gick jag lite på stan medans jag väntade på john som kom halv sex, vi gick runt lite och kvart över 6 började bion :) Flickan som lekte med elden va det, tyckte den va bra fast den va lite småseg:) Efter det gick vi till spicy och käkade! Fast vi glömde säga att vi inte ville ha så starkt... Gick til station sen och satt där till kvart över 10. Vi satt där helt tysta för vi va sura.. haha. Hade iallafall en jättemysig kväll med älskling, nu ska vi kolla på tv och mysa(K)

Mathilda

16 oktober.



Egentligen måste jag gå till tåget nu men vägrar gå i regnet så mamma eller pappa får kommer hem och skjutsa mig, hoppas dom hinner bara... Ska iallafall äta först när jag kommer till västerås, fläskfilé! det ni :) Sen är det skola sen fredagsfika, bio och spicy med älsk! suuper(K)

Mathilda

15 oktober.

Jobbat asmånga tal matte, fick ryck och städade hela rummet och nu ska jag göra en engelskagrej, bra mathilda!
Synd att engelskagrejen är att göra ett referat på engelska och jag fattar ingenting..

Mathilda


15 oktober.


haha..

Blev inte att jag va med och träna för är så jävla sliten men va iallafall där och kolla. Måste plugga matte nu sen spela en ett säljsamtal där jag ska låtsas vara både kund och säljare, kommer låta bra! inte.

Först ska jag måla naglarna för jag satt och drog bort allt som jag hade målat för vart asirriterad. Jag suuuger verkligen på att måla naglarna, blir alltid förstört..

Imorgon efter skolan ska jag ta en fredagsfika med lino och sen kommer älskling till västerås :) 8 månader på lördag så ska "fira" det imorgon. Ska gå på flickan som lekte med elden och sen ska vi äta på spicy(K)

Mathilda


15 oktober.



Käkade nyaa kycklingrulle, asgott. Ska träna om ett tag, jobbigt för är astrött.. Jag och sara ska träna efter skolan i västerås nästa vecka, det ska bli kul! :) Målar naglarna och siter här nu.

Mathilda

15 oktober.



Sitter i skolan och har lektion nu. Va på gymnasiemässan imorse, kulkul :) Fast det va en lärare från handel i sala som typ va arg på mig för jag hade börjat i västerås. Pratade med henne igår asmycket sen idag så tar hon med sin elev så fick jag stå och förklara asmycket för eleven varför våran skola va bättre ;o

Efter skolan ska jag till gina och handla en kjol åt mamma så ska kolla lite på stan efter nått åt mig med. Får se när jag åker hem! Har träning sen ikväll och sen måste jag plugga matte.

Mathilda

15 oktober.


Bussen går om 9 min, hejdå!

Mathilda

14 oktober.



Åt nyss asgod mat och sitter här nu. Ska bara ta det lungt ikväll, försöka slå mitt rekord på bouncing balls och så :) hehe. Skulle fråga elin om vi skulle ut och gå, fast det är askallt och ingen av oss orkade.

Ska upp tidigt imorgon igen äver fast vi har eftermiddagsvecka.. Ska va på mässan från 9-11 imorgon och efter det skola från halv 1 till 5. Känns som aslånga dagar! fast alla andra går ju typ så :)

Mathilda


14 oktober.

Slutar om ett litet tag! Va ju på mässan imorse och försökte få folk att börja på jensen, gick bra tror jag, haha. Kommer nog somna direkt när jag kommer hem så ska inte göra så mycket idag..

Mathilda


13 oktober.


9:an

Duschade så länge att mina fingrar blev helt russin, gjorde hårinpackning, smörjt in mig och nu ska jag måla naglarnarna och läsa massa bloggar. John kommer 9, då ska vi kolla på andra avenyn!

Mathilda


13 oktober.


höhö

Va hemma vid 6, har käkat och setat här. Ska läsa nya veckorevyn nu! Mamma orkade inte sätta i mitt löshår idag heller, lovar att det kommer bli om typ 1 månad.

Ska va på gymnasiemässan i västeråshallen klockan 10-12 imorgon. Vet knappt vad jag ska säga eller göra men det går nog bra.. :)

Mathilda

13 oktober.

Första lektionen nuu, praktiskt marknadsföring :) Hade idrott imorse på ett asäckligt ställe, det va typ boxning. Jobbigt va det iallafall och har världens träningsvärk sen igår, gör asont. Har den här lektionen, sen försäljning/service och sen svenska. Sen hoppas jag att mamma vill sätta i löshår när jag kommer hem!

Somnade i soffan igår och gick och la mig i sängen typ halv 1, då glömde jag ställa klockan så vaknade 20 min innan bussen gick imorse.. Tänkte strunta i idrotten fast va duktigt och stressade som fan och hann med bussen.

Mathilda


12 september.

Kom hem från det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv för ett tag sen, fysen :) hehehe

Skolan gick snabbt men va ändå astrött, direkt från bussen åkte jag till idrottshallen och tränade. Först träning, sen match mot damerna och sen fys. Körde 70/20, 12 gånger!! Jag är död nu.

Ska slänga mig i duschen, eller kommer nog ligga där på golvet död men iallafall. Sen ska jag lägga mig i soffan och somna. Sen försöka slippa idrotten imorgon... nejdå men är så jävla trött. Och så får jag alltid feber efter träning så är helt hängig just nu, kul inlägg, puss.

Mathilda

12 oktober.



Ska gå till station nu, har tre lektionen och sen hem och träna direkt. Har prov idag också som jag typ inte pluggat nått till, hoppas det är lätt!

Nu ska jag ha en asnyttig vecka, började bra med havregrynsgröt imorse. Får väl se hur resten går.. haha.

Mathilda

11 oktober.



Hemma från matchen nu, 4-4 vart de. Måste plugga nu, har prov imorgon och ett projekt som måste in. Börjar sent nästa veck, asskönt :) Fast iförsig har jag typ inga sovmornar för jag ska göra massa saker, menmen. John kommer sen också, han ska sova här :)

Jag vill shoppaa!! Fast har typminga pengar.. Jag har köpt ett par wesc-hörlurar, kanske därför.. snygga iallafall:)Kan inte ha pluppar för mina öron är för små då dom åker ut

Mathilda 

11 oktober.






Va hos millan till typ 12, hade trevligt! Sara och jag gick och la oss när vi kom hem och låg och snacka om massa roliga saker. Kollar på reprisen av idol nu.

Mathilda



11 oktober.



Ligger i sängen med sara, vakna för ett tag sen. Vi softade mest igår men det va kul! Några bilder kommer sen. Jag och sara va skittrötta så vi fick skjuts hem av emmas hasse typ vid 12, haha :) Jag och sara ska bara softa hela dagen sen ska vi kolla på dammatch klockan 4 :)

Mathilda

10 oktober.



Nu drar vi till Millan och partar!!

10 oktober.

Är med emma och sara nu, väntar på maten :) Ska va med alla tjejer sen!

Mathilda

10 oktober.



Legat i sängen hela dagen med john. Han åkte för ett tag sen och jag fixade mig nyss. Emma kommer när som helst då ska vi gå till idrottshallen och kolla på herrmatch! :) Sara kanske också kommer dit eller så är hon med efter :)

Mathilda

9 oktober.



John och jag ligger i soffan och myser och kollar på idol, karolina åkte ut, men gjorde inget. Nu ska vi kolla på film, Puss!

Mathilda

9 oktober.



Duschat, platta håret som tog typ en timme och nu väntar jag på john :) Vi ska gå och handla sen göra tacos, Mmm! Jag skulle kanske följt med john´, hans pappa och några mer på bio med det fanns ingen plats så jon strunta också i att gå så ska vi gå istället sen :)

Mathilda

9 oktober.







Hade ett möte som sista lektion, det va för alla som ska stå på gymnasiemässor och sånt och "representera" jensen. Ska stå på mässa både onsdag och torsdag! När vi sluta gick alla och åt, satt där aslänge sen gick jag, ronja, sofie och lino och fikade :)

Är hemma nu och ska duscha och fixa mig för känner mig asäcklig. Sen ska jag va med john :) får se vad vi hittar på(K)

Skolfotona kom idag också.. skitfult leende och är helt fyrkantig, hah :(

Mathilda


9 oktober.



Sitter i skolan och har näthandel. Slutar halv 1 idag, då ska jag och några till ta en fredagsfika på espressohouse! Sen ska jag hem, fast kommer inte hem förän 3 för det går inget tåg eller buss mellan 1 och halv 3.. och hinner inte med 1. får väl gå på stan, ensam.. haha :)

Mathilda

8 oktober.

Sitter hemma hos john nu, han älskar mig. Förut gillade jag inte att sova här när det är tidig skola fast kom på nu att jag gör det för jag får bättre plats på bussen. asbra. Ska gå och duscha nu sen ska vi sova.

Skönt med helg! Imorgon ska jag vara med john, vi ska bara mysa massa, eller får se vad vi gör(K)

Mathilda

8 oktober.



Mötte elin på stan och vi tog en fika på johanssons :) Efter det gick vi på stan ett tag och nu är jag hemma. Ska fixa en sak nu senm måste jag göra en engelskaläxa, sen är det träning!

När jag gick ner på stan tänkte jag på en sak sm hade hänt förra gången jag gick där så händer exakt samma sak igen! Jag mötte samma person båda gångerna också..coolt.

Mathilda

8 oktober.



mina fina vantar..


Shit va veckan har gått snabbt, redam fredag imorgon! Det va pannkakor idag i skolan så skoldagen va toppen! Alltså så jävla pinsamt att jag alltid vaknar av att jag snarkar, rycker eller tappat ipoden på bussen...

Elin slutar klockan 3 så då ska jag va med henne :) Sen har jag träning ikväll. Nu ska jag spela sims!

Mathilda


7 oktober.





Beställt skoltröja och byxor, soft :)

Spelat sims hela kvällen.. hade ändå intr orkat gjort något annat så det gjorde inte så mycket. Ska hem till john sen och sova där. Har inget mer att skriva förutom att jag har jävligt ont i magen. puss

Gubben kom tillbaks föresten! typ en timme senare.

Mathilda


7 oktober.



Gav en hundring till min bror och nu håller the sims 3 på att installeras på min dator. Jag kommer bli nörd.

7 oktober.

Haha! Min morfar är på ålderdomshemmet för han är sjuk mittimot där jag mot och mamma va nyss där och hälsade på. Så har dom kod på hissarna så att inte nån ska kunna rymma typ. Så när mamma skulle gå va det en som fråga om han kunde åka med ner och så gjorde han det. Sen nu kom mamma på att han nog bodde där för han va asgammal sen gick han het virrig iväg. Mamma är asrädd, haha.

Men hahahaha nu sprang en efter honom :O

7 oktober.



Kom precis hem, slutade halv 1 fast åt och gick på stan med frida, lino och ronja och sen åkte jag med halv3-tåget :) Köpte en svart vanlig kofta och ett nagellack. Så nu ska jag måla naglarna! Sen måste jag plugga lite..

Mathilda

6 oktober.

Hemma nu, trodde inte det skulle bli så sent. Fast det gick bra, lagade asgod mat senkom villes kompisar så jag kolla bara på tv, sen kom john med marabou och cola så då vart det toppen. 

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon blir det skola och ska upp halv 6.

Mathilda

6 oktober.


jag och ville för hur länge sen som helst

Mamma ringde nyss och påminde mig om att jag skulle va hos ville (min kusin) klockan 5 och va barnvakt, tills klockan typ 10... hade helt glömt bort det, även fast vi bestämde det idag. Så ska byta om och så nu sen dra dit. Segt men får ju pengar. Hoppas john kommer dit och kollar på andra avenyn med mig!

Mathilda

6 oktober.



6 oktober.

Hittade sims 2, tog aslång tid att installera så när jag skulle spela funka det inte.. ska köpa sims 3 nu. Orkar varken städa, tvätta eller plugga så sitter bara här. Kollade nyss på svenska hollywoodfruar, love it♥ Fast nu ska jag tvinga mig själv att tvätta, mamma gör aldrig det åt mig.

Mathilda


6 oktober.

Hemma från skolan idag för har asont i huvet och typ hela kroppen. Ska väl bara softa hela dagen, eller måste städa, plugga och tvätta också.. Ska käka frukost nu sen ska jag kolla om vi har the sims 3 här hemma. Hittar jag det kommer jag ju sitta vid de hela dagen, menmen. Ska kolla på senaste avsnittet av svenska hollywoodfruar också! :)

Mathilda


5 oktober.

Jag och älskling ska gå och lägga oss nu. Vi fick kämpa hårt på matchen men vi vann med 6-5 :)Har ont i hela kroppen och är helt hängig nu..God natt!

Mathilda


5 oktober.

Uppe halv 6 imorse, va i skolan 8. Skoldagen gick snabbt för vårt internet funka inte på skolan och två av 3 lektioner skulle vi ha dator på så vi gjorde ingenting! Efter skolan gick jag, sara, karin och fredrik till spicy och käka, gott va det och roligt va det också, haha. Åkte halv 3 tåget hem och när jag kom till sala gick jag till stan och mötte elin så gick vi till johanssons och fikade :) Sen gick vi hem hit och hon drog hem för ett tag sen, men tror hon skulle komma sen igen, hon ska iallafall kolla på min match!

Medans jag väntar på att pappa ska laga mat ska jag läsa mina 120 nya inlägg på bloglovin.. Sen ska jag fixa med lite kläder också. Sen är det samling klockan 7 och klockan 20.15 börjar matchen! Långt inlägg.

Mathilda


4 oktober.

Kvällen igår va jätterolig, vi åt tacos, kollade på skräckfilm, kolla roliga klipp och så! Kulkul. Imorse skjutsade saras mamma ut mig till västeråsvägen och pappa kom och hämtade mig, skulle till falun och spela match. Gick skitdåligt och jag va assur efter... Får ta igen det imorgon för då har vi match hemma. Efter matchen åkte vi till idrottshallen och kollade på damernas match och nu är jag hemma.

John är här och vi ska kolla på män som hatar kvinnor snart :) Elin och alla skulle på flickan som lekte med elden ikväll, ville hänga med fast är ju med john :) John och hans pappa ska på den nästa helg, hoppas jag får följa med... Det har vart en bra helg!

Mathilda


2 oktober.


2 oktober.





Vart på stan hela dagen med mamma, pappa och helen. Kolla lite, sen åt vi på johanssons. Köpte mysigaste koftan (bilden), en assnygg sporttopp och 9 par trosor, huhu :)

Märke nyss upp 20 flaskor till innebandylaget.. Ska packa nu sen åka till sara!

Mathilda


3 oktober.


Vaknade för ett tag sen, ska fixa mig nu för ska med mamma och pappa ner på stan ett tag. Sen ska antingen pappa skjutsa mig till sara eller så får jag ta tåget till västerås och sen bussen till sara, får se. Ska iallafall till henne! Ska äta tacos och så med hennes några klasskompisar :)

Måste städa mitt rum om jag hinner, ser förjävligt ut.. Mår asilla också får jag åt nyss godiset sen igår till frukost..

Mathilda

2 oktober.

Vart precis 3 oktober.

Både mina fingrar och tår är isbitar efter att gått från ella till natti, vart på stan en lång stund och sen hem till mig. Men har haft en trevlig och rolig kväll. Hemma hos ella va tjejerna, vi kollade på idol och så. Nu är jag hemma och sitter här och äter godis jag köpte på natti! Ska sitta här tills jag somnar, vill inte lägga mig i sängen ensam om jag inte somnar på en gång.

Mathilda


2 oktober.

Hemma från västerås nu, är asirriterad... Mamma och pappa skulle komma till västerås och vi skulle gå på stan och käka spicy, så kommer dom men dom ba vi gör mat hemma men vi kan gå på stan. Det jag ville va att äta spicy inte gå på stan. Det handlade om mat och va massa mer.. men ändå, är irriterad. Och nu har dom börjat med maten men jag kommer inte hinna äta för ska till ella och kolla på idol klockan 8. haha:(

Ah ska iallafall dit till 8, vet inte hur länge jag blir där eller så. Får se vad vi hittar på! John är inte hemma så ska inte va eller sova med han..

Mathilda


2 oktober.


2 oktober.

FREDAG! Asskönt, kommer bli en rolig helg! Mitt tåg går om exakt en timme så måste börja fixa mig och så. Hoppas pappa kan skjutsa mig annars måste jag gå typ 20 i, om 35 min..

Det bli skola som vanligt först, sen fredagsfika med lino! Fast får se hur länge vi kan fika, vet inte om mamma skulle komma till västerås, tror inte de men ändå.

Mathilda

1 oktober.

Va helt död på träningen, är så jävla trött i både kroppen och huvet.. Har kollat på inlåst nu, det va bra! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv men kommer nog somna på engång.

Imorgon är det skola som vanligt, halv 1-5. När jag slutat kanske mamma skulle komma till västerås så ska vi gå lite på stan sen äta. Hoppas för vill äta på spicy! Sen imorgonkväll ska jag va med emma, vet inte om isa också skulle va med. Får se vad vi ska göra, festa om det är nån fest! huhu

Mathilda

1 oktober.



Glömde mitt bankkort hemma men gick låna pengar av lino, så innan jag gick till bussen gick jag till vivaldi och köpte godaste salladen. Så nu äter jag och om en timme har jag träning!

Bussresan hem va hemsk,  det va två hundar på bussen så det luktade asmycke hundandedräkt.. Sen satt sig min gamla lärare som inte kan svenska brevid mig, vet inte om hon kände igen mig men det va ändå pinsamt. Sen vaknade jag av att jag snarkade...

Mathilda

 


1 oktober.



Shit va snabbt det går, redan oktober! Fast det är bra, snart jul :)

Ska gå till tåget om ett tag. Äta när jag kommer fram och sen skola till 5. Hem och sen träna, hoppas det är lika många på träningen som förra gången för då va det askul.

Mathilda

RSS 2.0