31 augusti.



posa lite framför kameran

Hellooo. Är hemma från en dag som bestått av gym, vivaldi och skolan. Ska nu äta och sen ner och kolla på träning. Pusss

Mathilda

30 augusti.

Det vart party i lördags, suger ju att festa när det är löning för då är alla helt supertaggade för hotellet och där kommer man ju inte in men vi tjejer va iallafall hos julia och det va kul! Drog ner på stan senare, hängde där ett tag efterfest sen och sen hem, en vanlig rolig lördag. (saaaknar rhodoss)

Igår tog jag 12-bussen till pernilla i västerås och stannade där över natten. Hängde med henne till frisören imorse och sen åt vi hos hennes farmor och sen till skolan! Fast va bara i skolan en kvart innan jag tog bussen hem för mådde/mår inge bra. Skola imorgon iallafallll. Nu är det dags att sova snart, är sjukt trött. PUSS

28 augusti.



helg nuu. Hade innebandycup igårkväll, kom hem vid 12 och somnade nästan på en gång. Skitskönt att sova ut idag också. Har vart sällskap till pappa i västerås nu på förmiddagen, hämtat en bil och käkat donken bara. Har inga planer för ikväll faktiskt, får se om jag kanske bara blir hemma eller om jag umgås me tjejerna!

Mathilda

26 augusti.





26 augusti.


haha skitglad

Kom hem från skolan för ett litet tag sen, ska lägga mig och sova nu för är så sjukt trött, träning sen som jag bara ska kolla på för är sjuk, och sen tänkte jag sola också för all färg är redan helt borta. Kort inlägg hejdå!

Mathilda

24 augusti.

Första dagen i skolan idag, kändes helt okej faktiskt! men ångesten kommer när man tänker att idag va okej, men inte att miljoner dagar till ska gå innan nästa lov. blää. Vart en lång och trött dag idag, skola först och sen tog 1-bussen hem, hoppade av på stan och började jobba från klockan 14-18, hem och äta snabbt och sen träning. Nu har jag duschat och fixat massa saker så nu är det dags för sängen. Imorgon blir det skola och sen jobb igen!godnattt

Mathilda

22 augusti.


mathilda är du sliten? jaaaaaa. 

Hemma från en skitrolig resa nu! Veckan har nog mest bestått av skratt, vi har skrattat hela tiden och åt allt. Vi har också njutit som bara den och dansat tills benen inte orkade mer. Sovit hur lite som helst, ätit god mat, druckigt goda drinkar, tagit äckliga shots, strippstångarna, åkt båt och en massa mer har vi också hunnit med. Bruna tyckte vi att vi va ett tag där borta men nu när vi åkte hem kom vi på att vi inte alls va de, haha. Roligaste kvällen va nog tisdagen då allting spårade, på ett bra sätt! Aldrig skrattat så mycke och så länge någonsin tror jag, haha. Såg min dreamboy där också, egentligen är han inte snygg men ändå vart jag helt besatt som alla andra sa att jag vart iallafall.. så söt. En kväll satt jag och stina och väntade hur länge som helst bara för att jag skulle få se honom, haha störda. Tänk att jag aldrig mer får se han nu.. tur att jag fick en kyss av han iallafall, hihi. Har haft en jättebra vecka, bilder och en mer detaljerad text kommer sen nångång! 

Just nu sitter jag här vid datorn medans jag halvkollar på en film, ska snart lägga mig, i min egna säng! Nu börjar allvaret också, skolan. Har sovit typ 3 timmar det senaste dygnet och är jätte hostig och förkyld så ska inte till skolan imorgon, för vi har ändå bara frilufsdag. Så ska vila upp mig ordentligt och sen börja den nya terminen på ett bra sätt!

Mathilda

15 augusti.

Nu sitter jag hemma hos julia, som jag gjort sen sju, med mina underbara vänner (några favoriter fattas) och om en och en halv timme åker viiiiiii. Ska ha en perfekt sista vecka på sommarlovet! Hörs om en vecka dåå. PUSS

Mathilda

12 augusti.


en bild från midsommarafton

Ligger ensam, för ovanlighetens skull (sara är i sitt riktiga hem) i min källare och ska strax sova. Idag har jag vaknat upp med ella, vart med henne och stina, packat och lagat god mat med dom, tränat, kollat fotboll och sen softat med stina, isa och julia. Nu tänkte jag nog kolla på en film och somna till den. puss. ps. jag älskar mina kompisar.

Mathilda

11 augusti.


Dom senaste kvällarna har tjejerna som inte ska med till rhodos fått setat och lyssnat på hur kul vi ska ha det när vi åker på lördagnatt/söndagmorgon. Det är onsdag idag, wiiieeee.

Ska åka och jobba om ett tag, 4 timmar bara så det är skönt! Ikväll ska jag kanske träna om jag hinner annars ska jag väl hänga med tjejerna och packa!

Mathilda


8 augusti.



men hej älskling länge sen har saknat dig, du har ju gått och blivit brunhårig å allt.

8 augusti.



8 augusti.

Gud vad jag känner mig duktig angående bloggen just nu. hehe

Händer inte så mycket om dagarna, jag softar mest. Vart med tjejerna, vart på grönan, partat och så. Idag är en väldigt seg dag för igår firade vi elin, som fyller 18 år idag! Grattisgrattis♥ Hade skitkul hemma hos elin där det först va tjejerna och sen lite mer folk. Gick ner på stan i spöregnet och sedan på efterfest ett tag sen åkte vi hem och sov! Käkat med sara, isa och stina sen softat hemma hos isa idag typ. Somnar nog tidigt idag skulle jag tro.

Om en vecka just precis nu är jag och 5 bästa vänner på rhodos och har hur kul som helst. läääängtar.

Och inga bilder har jag heller, det orkar jag inte ta någraa.

Mathilda

RSS 2.0