26 juni.




Hade en rolig kväll igår med alla tjejer plus massa annat folk! Min gård va fin till en början men slutade skitäcklig haha. Städade när jag kom hem inatt, skitjobbigt, tur att jag och sara fick städhjälp iallafall av några snälla personer!

Nu ska jag packa det sista sen drar jag och bara tar det lugnt och softar en vecka i turkiet! PUSS

24 juni.








lite nya saker och två låtar jag lyssnar på just nu medans jag njuter av livet

Har vart i västerås idag igen fast med sara och rebecka den här gången. Vi åt sallad och gick på stan! När jag kom hem städade jag lite och sen åkte ner på stan med mamma. Har handlat allt inför imorgon nu och tältet står uppe så nu fattas nästan bara tjejerna!

Imorgon klockan 4 ska tjejerna mötas och plocka blommor tillsammans och sen ska vi hem till mig och göra kransar till håret och sen börja grilla/festa. Kommer nog bli en toppenkväll!

Mathilda

23 juni.

Gick upp klockan 10 med Pernilla, solade lite ute och sen åkte vi till löga och låg där till halv tre. Gick på stan och shoppade lite nödvändigt inför resan och sen åkte jag hem vid halv fem. Nu ikväll har jag kollat på fotboll, suttit upp partytält tills fredag, städat, packat och såklart har Sara varit här hela kvällen, hihi.

Mathilda


22 juni.

Bokade resa idag till turkiet och åker på lördag! :D kommer bli hur skönt som helst!

Igår och idag har jag jobbat, jobbigt men kul! Igår va tjejerna och chillade vid månsan och sen åt pizza hemma hos stina. Jag och sara gick hem och la oss tidigt eftersom jag skulle jobba idag. Nu har jag nyss ätit grillat, som jag redan har tröttnat på.. Och nu ska jag hem till pernilla och sova där! :):) Ska va med henne imorgon också så kommer hem imorgoneftermiddag nångång. Pusshej hoppas alla njuter av sommaren!♥

Mathilda


20 juni.






förra tisdagen då vi spelade brännboll och hade det trevligt

En tvådagars har gjort att jag känner mig allt annat än pigg och fräsch just nu. Har sovit den mesta delen av den här dagen och snart kommer stina hit och softar.

Mathilda

19 juni.




Senaste gången jag skrev va det torsdag. Då jobbade jag och sen va tjejerna hemma hos mig och softade hela kvällen, stina felicia och ella sov kvar och igår gick vi och åt thaimat och sen hem till ella och softade. Senare på kvällen va det tacos hemma hos stina som gällde med henne, ella och sara. Efter det kom tjejerna hem till mig och vi satt ute på altan och hade det trevligt. Gick till nicklas ett tag och sen på efterfest till klockan 5. kuul. Jag, sara och julia vaknade upp sent idag och mådde mindre bra, gick och åt pizza på kvarnen med stina och satt där flera timmar och nu är vi hemma. Får se vad som händer ikväll! haha roligt inlägg.

Mathilda


17 juni.


äcklig bild
Dom behövde folk så ska jobba idag igen, fast bara från klockan 3-6 för har inte kunnat nu på dan. Ikväll blir det nog mys med tjejerna i parken!

Mathilda


16 juni.


tröstköpt en finfin långklänning att ha en underbar sommarkväll

Är heeeeelt slut. Jobbat från morgon till kväll i två dagar, festade för det va avslutningkväll igår och gick upp 7 imorse för att jobba, vart på skolan nu ikväll och vart ambassadör och massa annat som gjort mig sjukt trött. Skulle egentligen sovit hos pernilla idag men vart inte så för vill bara lägga mig i min egna säng och sova hur länge som helst. Imorgon har jag inga planer alls, asskönt för behöver verkligen sova. GODNATT

Mathilda

13 juni.



de älskade conversen som finns i vårt hus och en ostädad sommar/vinter garderob.

Igår va tjejerna och jag först hemma hos min granne emil och sen va vi hemma hos mig, inte alls en så händelserik lördagskväll alltså. Har softat mest hela helgen, imorgon slutar frida och tiza skolan och på tisdag slutar resten av tjejerna, dåå blir det att fira. Idag har jag vart med sara och sen har jag satt i nytt löshår faktiskt. fjärde eller femte gången nu som jag har lim, trivs inte i kort...

Nu på kvällen har jag spelat tv-spel och städat. Fortfarande inte klar men orkar inte mer nu. GODNATT. ps. orkar och tänker inte skriva så mycket för tänker njuta av "sommaren" och ledigheten, men nått inlägg lite då och då kommer iallafall!

12 juni.

Jag och Sara kom nyss hem. Har jobbat från elva till fyra och sen kollat på fotboll. Skittråkigt väder så blir nog ännu en hemmakväl, med tjejerna förhoppningsvis.

Mathilda


11 juni.


mina vänner är dom bästa, älskar er alla.

11 juni.

Jag har sommarlov! Jätteskön dag igår, vi va i parken och spelade kubb och åt mat, minglade och hade avslutning på stadshotellet, va på löga med saras klass, åt thaimat med stina och sara. På kvällen tog vi det lugnt bara för vi orkade inget annat efter en termin i skolan. Kvällen slutade med att jag spydde och att jag somnade på två sek när jag och sara skulle kolla på film, haha.

Jobbade 12.00-18.00 idag, är skittrött nu men ska snart till ella och sen käka thaimat för tredje dagen i rad. Mums. Imorgon blir det jobb igen!

Mathilda

9 juni.

Började jobba klockan 10 och slutade 5! När jag slutade mötte jag upp Pillan på stan som kommit hit från v-ås! Vi har nyss vart och käkat thaimat och solat på stan och nu är vi hemma. Ska ta en promenad snart sen hem och sova, skolavslutning imorgon!

Mathilda

8 juni.


såhär söt va jag idag när jag satt ute



Fick ett sms 18.40 av sara där hon fråga om vi skulle gå på sex and the city 2. Klockan 19.00 skulle man senast hämta ut biljetterna, så det vart brottom men vi hann, och filmen va bra! Sara ska sova här, vi ska lägga oss snart. Ska jobba imorgon för det är typ inget speciellt i skolan. Godnatt! Förresten fick jag veta att "allt" mitt plugg lönat sig, yeees. Jag♥MVG.

Mamma har beställt nytt löshår till mig idag, lim. hehe

Mathilda


8 juni.

Ligger ute på altanen med täcke och musik och halvsover. Är hur trött som helst och känner att jag behöver lite skönhetssömn så ska sova ett tag nu. Sen måste jag plugga det sista, har förresten lov nu också för imorgon ska jag jobba sen skolavslutning på torsdag! UNDERBART.

Mathilda

8 juni.





cooola bilder

Pluggade, va ute och gick aslänge och somnade gråtandes till dear john igår  tillsammans med sara. Imorse vaknade vi av det värsta, hunden som skällde 10 min i streck, minst. Därför började min dag dåligt. Bättre nu iallafall! Och nyss slutade min sista matte A lektion, wiho. 1 dag till sen sommarlov.

Ska hem och plugga det sista för den här terminen och får jag se vad som händer ikväll. Pusssss

Mathilda

7 juni.





6 juni.

Jobbade igår och sen partade med tjejerna på kvällen. Har sovit nu på dagen för la mig vid sex imorse och nu på kvällen har jag och ella softat hemma hos stina. Nu är det dags att sova, 06.50-bussen imorgon. Fysatan va skönt att det bara är 3 dagar kvar! Godnattt

Mathilda


4 juni.



Mös i parken med elin och sara igår med melon, godis och kakor, huhu. Kom och hem somnade till dear john. Jag och sara ställde klockan imorse och gick ner på stan och köpte rosor. Nu är vi färdigfixade och ska snart ner på stan och kolla på de glada studenterna. Efter ska jag på min kusins studentskiva och vad som händer senare ikväll/inatt får vara oplanerat än så länge!

GRATTIS alla studenter att dagen som ni väntat på nu kommit! två år kvar..

Mathilda

3 juni.

Skolan nu men slutar snart. Sara kommer till mig ikväll och ska sova hos mig i 3 dagar tror jag, jippi! Vi ska till månsan och spela boll med tjejerna ikväll tror jag, annars ska jag och sara till parken och mysa och käka jordgubbar..Mmm♥ Asskönt väder idag och jag hoppas det blir lika fina imorgon då studenterna ska firas!

Mathilda

2 juni.





2 juni.

Jobbade på dagen, stan med mamma, till annedal och kollade lite på brännbollen, till salberga och kollade lite på fotboll och sen till månsan och spelade volleyboll hela kvällen, är trötttttttt nu. haha vi tjejer har bestämt att vi ska bli asbra på volleyboll till rhodos, skulle träna nu idag men det va en himla massa fulla studenter i vägen.. Lite bättre hann vi iallafall bli! Förresten är det inte långt kvar tll rhodos nu.. WIHO.

Mathilda

1 juni.

Efter fikan blev det hem, pluggade och sen ut och gå, gå och gå. Först med mamsen och sen med stina. Fick höra en massa roliga saker från dagens cykelrace, fan va jag hade velat sett de och faaaan va jag längtar tills jag tar studenten. "Bara" två år kvar.

Blir ingen skola för mig imorgon heller för då står jobb på schemat, yees. Nuu ska jag käka ännu mera svenska jordgubbar och sen somna till en film. puss och godnatt

Mathilda


1 juni.

1 juni, sommar. Ingen skola idag, jag har sovit, solat, ätit asgod sallad, vart ute och gått, kollat på solsidan och nu ska jag, min pappa och hund ner på stan och ta en fika i det fina vädret.

Mathilda

RSS 2.0