30 september.


jag vill att brevid mitt namn, ska det stå ett namn till


Orkar inte hösten, den gör mig deprimerad, är alltså höstdeprimerad just nu och orkar inte göra något. hejdåå


23 september.

Orkar inte skriva nå här på bloggeeeen. Ska börja igen när jag gjort en ny blogg för det ska jag göra nån dag!

19 september.




Vakna för ett litet tag sen, somnade framför datorn i stolen efter maten hah. Ska slå på ett avsnitt av oth nu, första på hur länge som helst, kollade alltid på de förut och nu tänkte jag börja igen, älskade oth.

Mathilda

19 september.



I fredags tog jag det lugnt, va med felicia och julia och kollade film och så, sooft. Igår va det klassfest i västerås! Hade kul även fast jag åkte till sala ganska tidigt. Tjejerna i klassen e beest♥ Somnade vid 6 imorse för en va dryg och jag kunde inte sova haha. Är skittrött, suger att jag har förmiddagsvecka i skolan nu, punkt punkt punkt. Ska nog iallafall till felicia senare idag och chilla. Pusss

Mathilda

16 september.



Ställde klockan på 9 för min buss gick 10, så råkade jag somna om och vaknade 20 i 10 och hade en massa saker jag skulle göra så nu missa jag den....Missar också första lektionen och min andra börjar kl två så nu vet jag inte vad jag ska göra i 3 timmar tills tåget går. kuuuuuuul.

Efter skolan ska jag iallafall gymma med pernilla sen hem till henne och sova kvar där! Ska gymma imorgon innan skolan också, nuu ska vi bli duktigaa.

Mathilda


15 september.



hehehe..

Heldag med skola och sen åkte jag bil hem med felicia och hennes syster, skönt att slippa ta bussen ibland! Ska träna om ett tag sen bara softa antar jag.

Mathilda

14 september.

Inte vart i skolan idag, pågrund av att jag bara skulle kunna gått på en lektion och va hur trött som helst. Istället har jag sovit ut ordentligt, vart på stan med felicia och sen vart hemma hos henne och kollat på Salt, asbraa film. Sen har jag vart ute och gått med stina och kom nyss hem och nu ska jag lägga mig och kolla film!

Mathilda


13 september.





Dags att åka till skolan snart, som sagt skolfoto, blää. Men struntsamma bara hela västerås som kommer se hehe. Eftermiddagsvecka nu så kommer hem 6 varje dag, idag tror jag att jag ska kolla på innebandymatch sen vet jag intee. puss och ha en bra dag 

Mathilda

12 september.


Mitt hår vart så fult det kunde bli, kul. Får se om jag vill va med på bild eller inte faktiskt, haha. Nu ska jag lägga mig i min underbara säng och kolla på en film sen somna. puss och godnatt. jag älskar mina vänner.

Mathilda

12 september.


bild på jag och bästis från i sommras

Rolig kväll igår! Va hemma hos frida och hade trevlig först och sen gick vi hem till stinas nya bod och "efterfestade". Jag gick hem i skaplig tid tror jag men är ändå skittrött nuu. Vart och kollat på innebandy och softat idag. Nu väntar jag på att jag ska åka ner till frissan och färga håret, ska bli lite mörkare faktiskt.. får se hur det blir. Blir det fult stannar jag hemma från skolan imorgon, för har skolfoto haha.. Ska jag ha spakväll hemma hos Ella med henne och stinaa ikväll om det inte blir försent efter frissann.

Mathilda

10 september.



webcaaam♥ min lugg är i vägen

Hemma från skolan nu, sköönt. Vart hur trött som helst hela dagen, att det är fredag gör iallafall saken bättre, förtjänar lite helg efter en förmiddagsvecka.. Ska ner på stan med felicia senare och köpa presenter för imorgon ska vi fira frida och emma! Ska bli kul för känns som det va skitlänge sen jag festa, hm. Får se vad som händer ikväll, alla tjejer skulle hem till ella och ha möte om en grej men vart inte så så får see, blir iallafall en lugn kväll!

Mathilda

9 september.


undra om jag lagt upp den här redan, tror inte de? den är iallafall perfect.


okej jag uppdaterar me några fler. får ju nästan fjärilar i magen


9 september.




Ligger i den mysigaste sängen, alltså min egna, och bara tar det lugnt nu efter skolan. Kollar på tv, äter cupcake och målar naglarna gör jag just nuu.

Mathilda

8 september.


perniee and meee


 

Tog en frukost på donken och nu har skoldagen börjat. Svenska, engelska och idrott har jag och är hemma klockan 6 ikväll. Och så har jag träning ikväll tror jag, det va min dag pussis.

Mathilda

7 september.


men sötnos

7 september.




tagit nya hål i öronen, köpt ett par nya skor som är myyyycke snyggare i verkligheten och köpt ett nytt halsband med massa fjädrar.

Igår kollade jag på twilight med felicia hela kvällen och sov kvar hemma hos henne, hur trött som helst imorse. Efter skolan åkte jag hem och pernilla hängde med, vart på stan skitlänge, nu är vi iallafall hemma. Ska gå till ica strax sen ska vi göra cupcakes, mhmmm.

Mathilda

6 september.

Är i skolan och har svenska men slutar alldeles strax. Ska gå och käka spicy då för det är så jävla gott. När jag kommer hem ska jag nog ha twilightmaraton med fellan!

Mathilda


5 september.


4 september.



Igårkväll va jag först på kräftskiva hos mina kusiner, va i deras nya stuga som låg vid vattnet, asmysigt och asroligt va det faktiskt. Ramlade i sjön gjorde jag å, haha. När jag kom hem mötte jag felicia och tiza och hängde med dom hem till en som hade fest, trevligt va det och det vart en sen kväll. Är med sara nu, ikväll ska hon, jag och frida till västerås och äta och kolla på bio, alla andra tjejern gjorde det igår men inte vi så vi gör det idag istället haha. Får se vad som händer när vi kommer hemmmm.

Mathilda

2 september.

Ikväll har jag vart ute och gått med stina och nu ligger jag med henne och felicia i stinas säng och kollar på film. Myst med lite godsaker och snart ska jag och felicia gå hem och sova hos mig! Fredag imorgon, asskönt!
Mathilda

2 september.



Åkte till skolan 10 och hade matte, efter det hade jag två timmars hål då åkte jag och pernilla hem till henne och käkade tacos! Skola till fem sen och är hemma nu. Får se vad jag hittar på ikvälll....

Mathilda

1 september.



September, sjukt. Skola och sen hem, nyss vart ute på en långpromenad. Ska nog städa mitt rum nu för en bomb har exploderat där inne.

Mathilda

1 september.


Ska beställa dom här tror jag, frågan är om jag kommer använda dom......


RSS 2.0