28 februari.




Nu äre party hela natten lång!


28 februari.



28 februari.



Godaste som finns!

Orkade inte gå och sola, har iallafall duschat och så! Vet inte om jag ska åka och kolla på dammatchen senare eller om jag struntar i det, kommer nog bli stressigt, fårsefårse.

Mathilda

28 februari.

Soft kväll igår! Jag ella och emma tog 6bussen till västerås, gick och köpte en teambox och 6 dippsåser på donken sen drog vi hem till ella och käkade de och softa. Tog 10bussen hem till sala igen, haha vi va som sånna man hatar när man åker buss, satt längst bak med hög musik och sjung, och emma dansade för några tjejer, haha. När vi kom till sala drog vi hem till stina där tjejerna va! Va där hela kvällen, fick lite extra sällskap sen också, va hemma vid typ 4. Nu är det ikväll som gäller :)

Ligger i sängen nu, tänkte ta en lång dusch så man blir lite fräsch men tror jag ska gå och sola först, behövs! Blir att ta det lugnt nu för ikväll blir det party, grattis till patrizia! :)

Mathilda

27 februari.



ta mig bort, till värmen, snälla.

27 februari.

Vaknade vid 12 och åkte ner på stan med mamma då, kollade runt lite i affärer bara, drygt med så mycket folk för det är marknad.. Vid fyra ska jag hem till ella sen ska hon, emma och jag till västerås och va där ikväll!

Mathilda


26 februari.



I ♥ egobilder.

Ätit mat med familjen och mormor, nu ligger jag i soffan med mamma och kollat på lets dance/OS. Tänkte gå till millan och va med henne och felicia men orkar verkligen inte..

Mathilda

26 februari.

Blir en lugn kväll, har skitmycke mensvärk så är helt seg. Väntar på tacos nu!

Mathilda



Erik Hassle & Malin Dahlström - Who's gonna walk you home

26 februari.



FREDAG. Lyckligaste dagen i veckan, på fredagar är man alltid glad. Nu åker jag till skolan!

Mathilda

26 februari.




Saknar dig älskling, ses snart igen! hehe.

Nu finns det inge mer roligt att göra vaken är att drömma sig bort så lika bra att jag lägger mig i sängen och gör det istället. Coolt om man kunde välja exakt vad man skulle drömma, iförsig skulle man ju bara vilja sova hela tiden då och drömmarna skulle blir bättre än livet, inte bra. Godnatt och sovgott, imorgon är det fredag och sen är det lov! Underbart.

Mathilda

förresten säg till om min blogg är för bred.

25 februari.

Haha jag och sara sitter och har sjukaste konversationen på msn. Hon är bra rolig hon, älskar dig mest bästis.


25 februari.

Va bara med en liten stund på träningen för har skitont i magen.. Ska duscha nu sen kolla på nån bra film! Får lång sovmorgon imorgon för ska ta 12bussen, yees.

Haha just ja så sjukt fult att dom har börja sålt löshår på H&M!

Mathilda


25 februari.

Hemma nu, vart väckt av arjan på bussen som fråga om jag inte skulle av bussen, fick helt panik, fast vi va vid gruvan, och han va på väg ut, haha askul om han hade hoppat av där och fått gått hem..

Vart en bra skoldag, hade en kort teoriidrottslektion sen hade vi en lång rast, då gick vi och käkade på donken sen gick vi på stan, köpte en svart lite längre typ kavaj, snygg. Skrattat mycket idag också, haha min klass är så rolig.

Väntar på mat nu sen blire träning! Nu medans jag väntar ska jag plugga förresten, duktiga jag.

Mathilda

25 februari.

Halvsovit sen klockan 6 typ, kollat på hockeyn, tråkigt sverige.. Ska ta bussen nu om ett tag så är det skola från 10-17 och ikväll är det träning.

Mathilda


24 februari.

Vart i idrottshallen nu ikväll, följde med pappa och kollade på match. Nu sitter jag här vid datorn och kollar på Glamourama, haha tycker det är så pinsamt. Borde egentligen plugga till ett prov som jag har imorgon men får göra det på bussen och mellan idrotten och lektionerna imorgon istället för orkar inte nu..

Mathilda


24 februari.



nu är den coolare.

24 februari.

Jag och melissa horn sitter här och pluggar just nu, hon hjälper mig. Gjort klart en sak på två timmar för jag har gjort en massa andra saker emellan.. två saker kvar nu. Vårat vatten är fortfarande helt brunt och jag vill duscha för jag målade nyss hela mina lår med färg för jag hade tråkigt.

Mathilda


24 februari.

Blir ingen skola för mig idag för har jätteont i magen, ska istället plugga en massa, göra klart allt som ska in nu innan lovet! Skolan börjar egentligen halv 1 så då ska jag börja plugga, haha.

Vaknade för någon timme sen av att mamma skrek som en galning, vattnet hade stängts av när hon duschade och det tog skitlång tid innan det funkade igen och nu är det helt brunt, vi har låtit det stått och runnit typ en halvtimme ändå blir det inte vanlig, och mamma va tvungen att duscha ur håret så hon fick duscha i helt brunt vatten, haha.

Nu när jag tänker på brunt vatten kommer jag ihåg på Valla, uppe i kemisalen fanns det en dusch med ett snöre som va till för om man skulle få typ nått frätande på kroppen. Vår klass försökte alltid lura alla vikarier att det va en fläkt och att dom skulle dra i snöret för då skulle det bli kallare, en gång va det en som va hur nära som helst på att dra och få det där äckliga bruna vattnet över sig fast Stina hann skrika nej innan, haha... SAKNAR KLASSEN!

Mathilda




23 februari.

Gjorde en ny header på en sekund, gilla inte den andra.

Har inte gjort klart engelskan som jag har redovisning på idag och jag har inte läst de 50 sidor administation som ska läsas, så ska lägga mig i sängen nu och ja, läsa halva administrationsboken, sen somnar jag nog.

Positiv dag idag känner jag, inte. Men efter regn kommer ju sol så imorgon blir nog bättre! Puss och godnatt!

Mathilda


23 februari.

Satt aslänge med massa pärlor och sånt och försökte pimpa min telefon för hade tråkigt men det vart helt misslyckat, haha. Sen hade jag så tråkigt så jag tog kort på det också.. Gjorde det bara för att jag aldrig orkar ta fram böckerna och börja plugga.. Va nyss med pappa på ica och handla så nu har jag naturgodis till pluggningen, går bättre då, så nu ska jag börja..hehe.

Tänker ta 12bussen till skolan imorgon också även fast jag kommer försent för orkar inte ta mig till station om tåget ändå krånglar. Har ett prov och en redovisning imorgon, jippi.

Mathilda


23 februari.

Skolan gick ganska snabbt och nu är jag hemma, är på skitdåligt humör för jag är skithungrig och att jag måste betala halva min telefonräkning själv även fast den va hälften så hög mot vad jag trodde den skulle va. Sitter här med huvud- och magvärk också och dagen kan ju inte bli sämre i och med att jag måste plugga hela kvällen också..........

Mathilda


23 februari.



Nu har man kort hår igen, sjukt skönt. Fast på ena sidan är det skittunt och mycket kortare än på andra, menmen :) Nu är det bara att spara..

Ska ta 12bussen till skolan så ska ta det lugnt ett tag nu! Bara fyra dagar i skolan den här veckan eftersom vi va lediga igår och sen nästa vecka är det lov! Behövs verkligen

Mathilda


22 februari.

Saris är här just nu, vi käkade för ett litet tag sen och nu softar vi bara! Ska kolla på tv och äta choklad hela kvällen, mmm.

Imorgon innan skolan ska jag ta ut löshåret! Ska bli hur skönt som helst, kommer rysa när man kan dra igenom håret utan massa limpluppar, men samtidigt tråkigt för mitt egna hår är så kort.. Ska iallafall ta hand om mitt hår lite mer än vad jag gjort nu när jag haft löshår, har blivit så sjukt slitet..

Haha tyckte facebookgruppen va rolig, "Funderar på att hoppa framför tåget.. eller nej juste det går ju inga!" Jag ska ta 12bussen imorgon för det går inget 11 tåg!

Mathilda



22 februari.



Kom hem från västerås för ett litet tag sen, haft jättetrevligt hos pernilla! :D När vi vaknade imorse gick vi upp och käkade tacosen från igår till frukost sen fixade vi oss lite sen gick vi ner på stan. Det va skitkallt fast ändå skitfint väder :) Vi gick på stan ett tag sen kom pappa och hämtade upp oss så åkte vi runt till lite olika ställen och shoppa, köpte två tröjor, en innebandyklubba, högtalare till datorn sen ett nytt objektiv till kameran!

Ska städa rummet lite nu, har träning senare och sen kommer sara och sover här! :)

Använder photoshop CS3 för den som undra!

Mathilda

21 februari.

Tog 4-bussen till västerås och nu sitter jag hemma hos pillan, vi har vart och handlat, käkat tacos och efterrätt och nu tittar vi på film!

Mathilda

21 februari.

Vaknade runt 2 typ och nu sitter jag och kollar om det går några bussar till västerås eller om alla är inställda.. Ska iallafall sova hos pernilla idag för vi är lediga imorgon! :)

Mathilda

20 februari.

Va och kollade på herrmatch/stod i kiosken, efter det åkte jag hem och sen har jag vart med ella och stina hela kvällen, har vart här hemma och snackat, kollat melodifestivalen, tagit massa fula kort som inte får visas här, kollat film och så, kul! Senare nu inatt fick vi lite sällskap också. Alla drog för ett litet och sen och jag sitter här vid datorn nu, ska antagligen lägga mig snart!

Mathilda


20 februari.

Vann matchen igår med 4-3! men min favvoklubba gick av..suger. Slängde mig i duschen direkt när jag kom hem sen kom ella hit, vi fixade oss sen vid typ 12 drog vi till en fest, alla andra tjejerna hade förfestat hos en så dom kom senare. Va skittrött och sliten men hade ändå ganska kul. Vid halv 2 typ kom polisen så då va det bara att dra, skulle på efterfest men jag och sara frös så sjukt mycket så vi fixa skjuts hem sen gick vi och la oss! Det bästa vi kunde gjort, va såå skönt. haha

Ligger i sängen nu med sara, vakna för ett tag sen. Ska väl softa här ett tag sen ska man till idrottshallen och stå i kiosken...

Mathilda


19 februari.

Dryg skolan är, projekt efter projekt som ska in hela tiden. Menmen idag är det fredag och då finns det ju inget som kan förstöra ens dag! Helg om 1½ timme, skitskönt! :)

Sitter och lyssnar på musik nu medans jag håller på och skriver massa om min frisörsalong jag ska starta upp, på låtsas alltså.

Mathilda


gammal

18 februari.



Idag i skolan och nya skor


Kom hem från träning för ett tag sen och käkade nyss. Ska duscha nu sen lägga mig i sängen och kolla på en film tror ja :)

Hört att det ska snöa skitmycket i helgen, hoppas det börjar inatt så bussen inte går till västerås imorgon! fast kanske inte ska säga så för då kommer jag bara bli besviken om den kommer.. Iallafall hänger sara med mig hem efter skolan imorgon och sen vid 5 åker vi tillbaks till västerås igen på match mot rönnby! Sara ska med och heja på mig, huhu. När vi kommer hem så ska vi antagligen festa men har inte hört så mycket så får se hur allt blir!

Mathilda

18 februari.

Vaknade nyss, hade inte tänkt sova men råkade somna så då vart det så! Träning om ett tag så ska bara ta det lugnt, skulle behöva äta med orkar inte laga mat och ingen gör ju mat åt mig heller..

Fan va skönt med fredag imorgon, Sen är vi lediga på måndag och så har vi eftermiddagsvecka nästa vecka, asskönt :)

Mathilda


18 februari.


School. Dålig dag idag, kanske för jag skulle vart hemme men sen blir man väckt av en skitarg gubbe som skriker på en, blir så jävla arg. Fast nu vart min dag bra, hihi. Slutar om typ 40 min, då blire pannkaka :):) Skulle vart med sara idag men hon svek så ska bara softa sen är det träning ikväll :)

Fredag imorgon och vi har match för andra fredagen irad, men fan lägger matchen på fredagar?....

Mathilda

17 februari.

Duschade nyss och nu ska jag lägga mig i sängen och sova, fast bara till typ halv 2 för då ska jag upp och kolla på hockey! SKa upp 6 imorgonbitti så kommer va trött men det äre värt :)

Mathilda

17 februari.

Går faktiskt ganska bra att plugga, bara lite andra saker som kommer emellan men det är lugnt! Har iallafall inga gula trianglar kvar på jensenonline (man har de om man lämnat in uppgifter försent), haha :) lite kvar bara!

Förresten så varje gång jag beställt hem nått från hm så säger aldrig mamma när hon fått sms om att paketet har kommit, så jävla seg! Blir typ varje gång att jag säger att mina saker borde komma snart och då säger hon Ja just ja dom har kommit! Typ som hon sa nyss. Och nu är det försent att hämta..

Mathilda


17 februari.




haha va tvungen att ta kort för alla satt skittrångt

Hade judo på idrotten, det va typ så tråkigt så det vart kul, haha. Alla va så fula.

Måste börja plugga nu känner jag, har flera saker som måste bli klara. Bara sätta igång så jag blir klar nångång! Fast först ska jag läsa nya veckorevyn, hihi.

Mathilda


17 februari.

Har världens ångest för det känns som att min telefonräkning kommer vara väldigt hög... Kommer säkert få betala den själv, med alla pengar jag sparat till resan.. kul.

Slutar om en halvtimme, då blire spicy, bästa som finns ju, haha.

Mathilda

17 februari.

Soft kväll igår, somnade i skaplig tid ändå är jag helt slut. Vill bara hem till min säng..

Har engelska just nu och gör verkligen ingenting. Har dator alla lektioner idag så kommer nog inte göra så mycket alls idag i skolan så ska ha en pluggdag hemma idag och då ska jag verkligen plugga, brukar inte precis bli att jag gör det.

Mathilda

16 februari.


Stina och ella på valla!

Sov ett tag när jag kom hem från skolan, packade lite sen tog jag 6-tåget med stina till västerås och nu sitter jag hemma hos ella nu med henne och stina! Vi gör inget speciellt, softar bara :) Fast nu ska vi in till stan och käka donken!!

Ska upp 7 imorgon istället för halv 6, yeees. Blir skola till halv 1 sen ska tjejerna i klassen käka spicy! Stina är ledig imorgon så hon ska gå på stan så kanske ska möta henne då också. Sen klockan halv 3 har vi idrott i en timme sen slutar jag.

Får hem mina skor från hm nu i veckan, väntat skitlänge (K)


16 februari.

Sååå himla trött. Hade vart hemma om jag inte hade haft matteprov.. Somnade på engång på bussen och vaknade när alla gick av på station.

Ska hem efter skolan men sen ska jag tillbaks till västerås igenoch sova här för ska göra ella sällskap i hennes lägenhet! :)

Mathilda


15 februari.

Har inte haft nån träning idag så har bara vart hemma och softat hela dagen, tänkte att jag skulle pluggat idag för har en sak som måste in men har inte orkat, sen nu kom jag på att jag har prov imorgon så nu måste jag plugga, suuuger. Hoppas mobilen underhåller mig samtidigt.

Mathilda


15 februari.



Alltså jag älskar gamla bilder, nu ska jag kolla igenom hela pappas dator, hur mycke bilder som helst :)

15 februari.



Sov 4 timmar och det är skitlite när man haft eftermiddagsvecka för då sover man typ 8 timmar varje natt minst.. Skoldagen gick iallafall snabbt, sega va att jag fick vänta på bussen i 40 min själv. Ska käka rester sen igår nu sen lägga mig i soffan och sova, huhu.

Mathilda

14 februari.

Nu är det dags att sova, det är hemskt att trycka på 5an när man ska ställa klockan på mobilen, 05.30 kommer den stå på i en vecka nu. Eller nej får bli 06.00. Min helg har vart bra och nu äre bara att vänta på nästa! Puss och godnatt.

Mathilda


14 februari.



Hej mina älsklingar.

14 februari.

Var ju på match och efter det åkte jag med pappa till ica, handla in en massa gott så nu väntar jag på en mysig alla-hjärtans-dag-middag med familjen, hihi.

Lino har beställt hem ett par sjukt snygga skor som jag också är sugen på.. Har frågat/fjäskat för mamma och pappa om dom kan betala halva priset även fast dom inte va så dyra men jag har egentligen inte ett öre att shoppa för, och det går bra, så efter maten beställer jag dom nog! ;)

Mathilda

14 februari.






Frågade mamma om jag fick snagga ena sidan av huvet, hon började nästan grina. Nerå men jag tycker faktiskt det är skitsnyggt och skulla kunna göra så, om håret växte ut dan efter... Tror jag skulle va snygg i de också? Elle? hehe..

Ska iallafall ta ut mitt äckliga löshår i veckan om det finns nån tid hos frissan/mamma. Bad mamma klippa det idag, hon har legat helt däckad några dar för hon är sjuk så hon svamla lite med saxen och det syns ju på bilden hur dåligt/hackigt/stripit det blev, haha men va så tunt längst ner och ska ända ta ut det så gjorde inget! Förut gav jag henne saxen när hon hade tagit några glas vin och det får jag ångra än, haha.

Mathilda


14 februari.

Sara svek så ska kolla på match med elin om en halvtimme, bara softat hela förmiddan, superskönt :)


14 februari.

Jag och sara tänkte bara va hemma igår men vart att vi gick till stina istället, va där ett tag med ella och emma sen drog vi med tiza och frida till en skitäcklig lägenhet, haha.. Va där typ en kvart sen drog vi hem till stina igen och va där. Jag och sara drog hem vid 12 och kolla på film och softa!

Ligger i sängen nu med sara, ska snart gå upp och käka frukost, duscha och så sen ska vi kolla på dammatch :)

Mathilda


13 februari.

Somnade ganska sent igår, är skittrött. Sara kom precis, vi softar bara!

Mathilda

13 februari.

Kom hem från matchen för typ en halvtimme sen, vann med 5-4! Är sliten som fan nu så ska bara softa, somnar nog ändå snart..

Mathilda

12 februari.

Tog 10-bussen till skolan och gick på stan och åt med pillan innan skolan. Skitskönt att jag bara har två lektioner idag för ska ta 3-bussen hem eftersom jag har match :)

Kommer hem sent ikväll så får se vad som händer, tjejerna ska på bio typ 11-1 tror jag de va så kanske är med dom efter eller nått!

Mathilda


11 februari.

Kom hem från träningen för ett litet tag sen, duschade nyss och nu ska jag bara softa!

Imorgonkväll har vi match i örebro men vi har typ inga spelare så vet inte om det blir nå.. Vill de för vi har bestämt att vi ska ha fredagsmys på bussen ju, så hoppas den inte blir inställd! plus att jag får gå tidigare från skolan.. hihi.

Kommer inte på nått som gjort min dag idag.. haha.

Mathilda


11 februari.



leggings med "skinn" över knäna från bikbok


Fick bråttom imorse för gick och la mig med blött hår så de va hur stort som helst imorse och jag skulle platta de. Hann iallafall med tåget! Käkade innan skolan och gick sen 5, tog bussen hem och nu sitter jag och käkar knäckebrödmacka för orkar inte göra nån mat innan träningen! puss

Mathilda

10 februari.

Nyss tagit en skitlång dusch, smörjt in mig och målat naglarna, nu ska jag krypa ner i min supersköna säng och somna till en film! 11-tåget imorgon till västerås, äta och sen skola.

Puss och godnatt!

Mathilda

10 februari.

Kändes som att skoldagen va en evighet lång och att bussresan hem va ännu längre. När jag kom hem halvsov jag till filmen taken och sen har jag kollat på andra avenyn. Nu måste jag plugga lite för har prov imorgon!

Det som gjorde min dag idag va att varje gång man sa bilsemester börja Lino grina, haha nej men tjejerna i klassen gjorde min dag, dom är alltid underbara!

Mathilda


sommarsommar


9 februari.

Är hemma hos sara nu, hjälper henne att plugga om hur jorden bildades och massa, fast vi sitter mest och filosoferar, är ju helt sjukt hur man kan veta så mycket om det som hänt för hur många flera miljarder år som helst sen. Bara en sak som att det tog 50 miljoner år för solen att bildas, hur fan vet man de, haha.. Hatar är man börja tänka på sånna saker.

Vi ska bara softa ikväll, kolla på film och så! Puss

Ska förresten börja skriva den sak som gjort min dag varje dag! ;)

Det som gjorde min dag idag va att Lino ska på bilsemester istället för utomlands (haha fan va jag garva) och ett sms, hihi!

Mathilda

9 februari.

Jag och pernilla käkade spicy innan skolan började! Sitter här nu och har administration och slutar om en halvtimme. Då ska jag åka hem till sara i tillberga och sova där! Har inge saker alls tills imorgon för hon fråga nyss om jag ville åka dit och har inge för mig ikväll så!

Mathilda

9 februari.


orkar inte fixa mig till skolan längre, höhö.

Tänkte att jag skulle sova till typ halv 11 idag men precis innan jag somna kom jag på att jag har samtal med min lärare klockan 11.. Så måste ta 10-bussen som går om 5 min! Ikväll blir det att storstäda rummet, ser förjävligt ut..

Mathilda


8 februari.

Åkte direkt till träningen när jag kom hem och sen har jag bara softat. Nu ligger jag i sängen och varken kan eller vill sova.

Mathilda

8 februari.

Somnade typ klockan 9 igår, haha, va så sjukt trött. Sovit typ 11 timmar nu så nu är man pigg. Ska åka till station nu och sen ta tåget, hoppas dom går nu för orkar inte ta ersättningsbuss... Puss!

Mathilda


7 februari.

Skulle åkt hem till pernilla i västerås och sovit där idag men har inte mått nå bra och är så sjukt sliten så orkade verkligen inte.. men hoppas på en annan dag! Istället har jag bara tagit det lugnt med ella och emma, vi kolla på innebandy, softa och käka thaimat.

Satan så skönt det ska bli med eftermiddagsvecka nu! Behövs verkligen.

Mathilda


7 februari.


Skitbra kväll igår! Började med att alla tjejer kom hit vid 7, vi käkade, körde lekar, dansade, snackade och hade allmänt kul ;) Senare vid typ 10-11 kom anton och sina kompisar hit och vi fortsatte parta, sen drog dom till hotellet typ 12 då anton fyllde 18 :)
Vi skulle gått hem till julia men hon drog också till hotellet, sluta med att hon fick åka ambulans för hon hade skärt sig i handen typ, haha..
Vi va kvar här då och vid typ 2 drog vi ner mot stan. Vi skulle käka sen gå till millans kusin och efterfesta men kom aldrig dit för millan hade tappat bort hennes nyckel eller va det va. Jag, sara och isa drog istället hem till en annan och va där ett tag, sen gick vi en lång promenad och massa och de slutade men att jag och sara smög hem halv 8 imorse, hihi.





















6 februari.

Grattis till mig, 17 år idag! Fått pengar, tomassabosmycken, andra smycken och tröja och presentkort och så. Ska åka på match om en dag så ska fräscha upp mig nu! Efter matchen ska jag och sara börja fixa massa saker på en gång och klockan 7 kommer tjejerna! :D

Mathilda

GRATTIS BÄSTA

17 år nu, du är en bästa vän, jag älskar dig!/ sara

5 februari.

Käkat tacos och tårta så min mage är helt proppad.  Färgade saras hår för ett litet och sen och hon duscha nyss, vi funderar på om vi ska ta en promenad eller inte, skulle va skönt. haha va jätteosocial mot dom som va här men det va bara farmor, farmor, helen ville ock krister så det gjorde nog inte så mycket :) Vi ska lägga oss tidigt för jag har match imorgonbitti!

Mathilda

5 februari.

Skolan va skitseg, sara är här nu och har nyss städat typ hela huset. Gästerna kommer vid 6 och nu ska jag färga saras hår! Puss

Mathilda


4 januari.

hmmmm. Fikade med elin och isa, mötte julia och millan en snabbis, gick till coop, gick hem hit, elin åkte för ett tag sen, jag softar nu, är asbra på de, om en timme ska jag på träning.

Fyller 17 år på lördag! WIHO ovärdaste åldern.. Imorgon kommer iallafall sara och några släktingar hit så blir en lugn kväll. På lördag kommer tjejerna hit då ska det bli en mindre lugn kväll!


4 februari.

Sitter i skolan och slutar om ett litet tag, haft tre lektioner idag och haft ett läxförhör om politik, gick sådär. Lunchen idag är pannkaka, ska bli skitgott! Vid klockan 3 ska jag möta elin på stan i sala sen ikväll blir det träning :)

Mathilda

4 februari.


 höhö, skolan nu.

3 februari.

Efter skolan gick jag på stan ett tag med pernilla, köpte ett par coola leggings, vanligt vitt linne och skittunga örhängen. La mig i soffan och läste nya veckorevyn sen råka jag somna och har sovit till nu, behövdes. Måste plugga lite nu på kvällen sen ska jag kolla på andra avenyn!

Skönt att vår idrott är inställd imorgon, imorgon får jag börja träna också, inte gjort det på två veckor.. :)

Mathilda


nians skolavslutning

3 februari.








3 februari.

Va hos sara ungefär 8 igårkväll, vi softade, kolla finalen och så! Somnade vid kanske halv12-12 ändå är jag hur trött som helst! Tänkte åka hem för pallar egentligen inte men orkade inte ens åka hem, huhu. Slutar ju ändå halv ett så kan lika gärna vara kvar. När jag kommer hem ska jag soooooovaa.

Mathilda


haha. vill åka skidor


2 februari.

Vart i skolan, är hemma nu, ska snart ut och gå tror jag och ikväll ska jag till sara och sova där! Får ju inte glömma att det är ph-final också!

Mathilda

2 februari.

06.31 godmorgon. Upptäckte just att jag började lite senare och hade kunnat tagit en buss som går om en timme, alltså hade jag kunnat sovit en timme längre om jag hade kollat schemat igår... Tänker ta bussen som går om 20 min ändå för orkar inte sitta här hemma. Idag blir det skola och sen vet jag inte vad som händer!

Mathilda

1 februari.

Kollat på outsiders samtidigt som jag hållt på med en header åt frida fagerström! Nu väntar jag på att paradise ska börja sen äre sovdags!

Mathilda


1 februari.

Skön skoldag idag, hade bara två lektioner och på den första kolla vi bara på film och på den andra hade vi en debatt sen softa vi bara! Åkte direkt hem och färgade håret och nu är jag skitblond! :):) Ska snart åka ner på min träning sen hem och kolla på tv hela kvällen, hihi.

Mathilda


1 februari.

Andra månaden på 2010 nu. Första lektionen idag va inställd så fick lite sovmorgon iallafall, ska ta bussen med sara om en kvart så ska packa väskan nuuu. Tung som vanligt blir den eftersom vi inte har några skåp, hehe. SKa ta 1-bussen hem och direkt till stan för 2 ska jag färga håret, eller utväxten, fast kom på att jag har ju limlöshår så går det verkligen, mamma borde väl sagt nått annars.. pusss

Mathilda


RSS 2.0