30 november.

Klassfesten i lördags va kul, va hos sofie hela kvällen åkte dit vid 6 och kom hem vid 3, då gick jag hem och sov! några bilder kommer sen. Igår va jag i idrottshallen typ från jag vakna till kvällen, kollade och spelade match (va skitdålig för jag va så jävla trött...haha) men vi vann iallafall med 11-1!  Efter det åkte jag hem och tog det lugnt hela kvällen.

Kom hem från skolan vid 5, gör ingenting just nu. Måste verkligen plugga för har skjutit upp allt, så ska göra det, typ 8.. Sen äre paradise hotel!

Mathilda


29 november.

Nu är ja hemma och nu sak jag sova!

28 november.






Känner mig jättestressad även fast jag är helt klar och min buss går om 30 min. Tror iallafall det kommer bli skoj ikväll! Åker hem med 2 bussen  om inget annat händer, kul att mamma också kommer sitta på den bussen.

Mathilda

28 november.

hemkommen från stan nu! Hittade en typ t-shirt jag ska ha , gillar den inte så mycket men den får duga! Nu tänkte jag bege mig mot lärkan och sola :)

Mathilda


28 november.

Efter hockeyn igår va jag med isa elin, och sen millan och julia, john va också med till och från! Sov med john iallafall. Nu ska jag snart gå ner på stan med elin, ska försöka hitta nått att ha på mig ikväll.. puss

Mathilda



assnygg!

27 november.

Nyss ätit tacos med familjen och john! Nu ska jag, isa, elin och john gå och kolla på hockey!

Mathilda


27 november.



Sitter i skolan och har näthandel! Efter skolan blir det fredagsfika och sen ska  jag gå på stan och leta efter något att ha imorgon för då är det klassfest! :) Ikväll ska jag vara med john, kanske kolla på hockey med elin också!

Mathilda

26 november.



har tråkigt så håller på och syr en ascool tröja, eller cool och cool, egentligen asful.

26 november.

Jättetråkig design men vet inte hur jag vill ha. Nu ska jag äta våfflor sen fixa en sak!

Mathilda

26 november.

Vaknade för ett litet tag sen, är sjuk. Mitt huvud väger 100 kg och min kropp är spagetti. Tänkte sitta här ett tag och göra en ny header sen måste jag plugga massa.. Städa ska jag också göra om jag orkar det förjag håller på att byta rum!

Mathilda

25 november.

Sitter i skolan och datakunskap, suger. Är astrött och ont i huvet, funderar på att åka hem, hm..

mathilda

24 november.

1 månad kvar till julafton!

Lång skoldag idag, tre lektioner, två timmars hål (käkade på vivaldi!) Och sen dans i två timmar. haha jag och några tjejer i klassen gör en egen dans, typ porrdans, jag kan verkligen inte dansa så det ser hur fult som helst ut.. haha:(

När jag kom hem klockan 6 kom emma hit, va här ett tag sen gick vi till elin där alla tjejer va! Vi börja planera inför nästa sommar, att vi ska utomlands, hoppas verkligen att det blir nått! Efter vi vart hos elin gick vi och kollade på hockey sen gick jag hem. John är här så ska gå och mysa med han nu! Puss

Mathilda

23 november.

Tränat och käkade nyss min älsklingsmat, kyckling och ris. Ska kolla på ullared nu sen paradise hotel! Imorgon går jag heldag och på kvällen ska jag vara med john!

Mathilda


22 november.

Rolig kväll igår! Tjejerna va här och vi kollade på film (jätteläskig fast jätterolig), snackade massa, va ute och gick m.m! Vi vaknade vid 1 och nu har vi precis fixat oss, Ska åka med bea till station snart sen ska jag, sara och john kolla på dammatch :)

Mathilda


21 november.



Igår efter skolan mötte och upp ella och vi gick och käkade spicy! Efter det åkte vi hem till hennes lägenhet och efter ett tag kom emma :) Vi softade hela kvällen, tog jättefula bilder, åkte ner på stan och köpte godis, kolla på jätteroliga youtubeklipp och massa kul. Klockan 4 somnade jag.

Kom till sala 11 idag, haha råkade säga fel tid till sara så hon väntade på att få kommer hem till mig aslänge.. Har städat hela mitt rum nu, har typ aldrigt vart så här städat. Måste va fint för för bea kommer sen :) vi ska kolla på herrmatch, käka tacos sen ska vi softa hela kvällen, får se om några mer tjejer också hit!

Mathilda


 jättestädat..

19 november.

Efter träningen käkade jag bakpotatis med skagenröra, sen tog jag en lång dusch för det behövde mitt hår, sen satt jag mig i sängen och nu har jag kollat på dom 2 senaste paradisehotel-avsnitten! Ska ligga här i sängen ett tag och sen kommer jag nog somna.

Jag har tappat bort mitt busskort..  Vet att jag senast hade det när jag åkte hem från skolan i måndags och då hade jag en brun väska och pälsjacka, fast det ligger ingenstans :( ska leta nu.

Mathilda

19 november.



Hemma från skolan nu! Kom hem sent för bussen va assen. Ska ta det lugnt nu sen träna om en timme. Måste göra en svenskagrej också, som jag verkligen inte orkar..

Mathilda

18 november.




Idag har jag och sara bakat lussebullar och pepparkakor,  har ont i magen nu. Är hos sara, ska sova här inatt :) Vi ska kolla på nya wallander och massera varandra nu!

Min otursdag idag förresten.. Glömde mitt busskort hemma och då skiter sig allt. Massa andra saker har också gått fel, men det är bara hoppas på att imorgon blir bättre! Även fast jag glömt böckerna tills imorgon och har prov.. hehe.

Mathilda

18 november.




Skolan nu.

17 november.

Jag har inte gjort nånting på hela dagen, så får det va när man är sjuk. Ska städa mitt rum resten av kvällen tror jag, fast nu måste jag göra nått att äta för mår inte illa längre.

Förrsten hade jag vart hemma exakt typ nu om jag hade gått till skolan.

Mathilda


17 november.



17 november.

Vill ha.

17 november.

Hemma från skolan idag för mår inge bra. Ska bara ta det lugnt och så idag, eller om jag mår bättre sen ska jag gå ut och gå sen skulle jag behöva städa mitt rum också.. Ska byta rum till ett annat också! Kommer bli asbra :) Nu ska jag ställa mig upp och hoppas på att inte ramla ihop sen göra te. puss

Mathilda

gammal

16 november.

Ligger fortfarande i soffan, skönt. Funderar på vad jag önskar mig i julklapp och vet iallafall att jag ska önska mig smink från makeupstore! Jag och sara bestämde i sommras att vi skulle köpa en sak från mus varje månad men har inte blivit så, har inte köpt nått, haha..

Mathilda


16 november.



Åkte hem med 3bussen från skolan för mår inge bra, mår illa och är helt hängig. Ligger i soffan nu med min katt på magen och kollar på tv. Ska slappa hela kvällen!

Mathilda

16 november.



Sara är här, hn kom hit från david för ett tag sen, fixat klart mig nu och pappa ska skjutsa oss till station snart :) Ikväll blir det träning om jag orkar annars ut och gå med mamma!

Mathilda

15 november.

Setat och kollat igenom min bdb aslänge, saknar gamla tider. Skrattat asmycket fan, så jävla fula bilder på mig, haha. Har iallafall bestämt mig för att bli asblond när jag kollat på gamla bilder, är typ brunhårig nu..


Här är en jättefin bild på mg och elin!

15 november.

Det är så jobbigt och det gör mig så ledsen. Det tar tid innan jag vet och jag måste tänka på mig själv.


15 november.

Vann matchen med 4-2! Nu ska jag hoppa in i duschen medans jag väntar på att mamma ska hämta hem pizza, höhö. Imorgon börjar jag halv 1!

Mathilda

15 november.



Rolig kväll igår hos elin! Vi kollade på film och så, och klockan typ 12-1 kom vi på att vi skulle basta och väntade på att bastum skulle bli varm till typ klockan 3 fast den vart aldrig de, haha.. Jag och sara gick hem vid 3 nångång och vi mötte david på vägen, han hänge med oss in och vi käkakde lussebullar!

Jag gick upp för typ en halvtimme sen för det ringde och jag kunde inte somna om då. Ska börja fixa i ordning mig nu för om 45 min ska jag vara i idrottshallen och spela match!

Mathilda

14 november.

Skön kväll igår! Åkte in till västerås vid halv 5, satt på donken och sen bio, hade sett filmen innan ju och trodde den skulle bli läskigare på bio fast det vart den inte..huhu. Efter bion satt jag och john och väntade på tåget i typ 40 min sen åkte vi hem och sov hos han.

Kom hem för ett tag sen, vart och fikat på stan med elin :) Ska hoppa in i duschen nu och sen 4 kommer sara. Vi ska gå till ica då sen ska vi hem och baka! mysmys. Ikväll ska vi till elin och ta det lugnt :)

Mathilda


13 november.



sötaste

13 november.


hah handen.

Sov ju hos ella med sara inatt, kulo och mysigt! Jättemysig lägenhet har hon:) haha jag va hur nerväs som helst när jag skulle åka buss från station till där ella bor, ringde sara typ 5 gånger och fråga om jag va rätt. Kom iallafall fram! :) Och fick en timmes sovmorgon imorse.

Sitter hemma hos sara nu, Det blir bio ikväll! Orkade inte åka hem och sen tillbaks till västerås senare så ska va här tills bion börjar :) och efter bion ska jag vara med J(K)

Mathilda

12 november.



imorse.

nyss, skitäcklig.

Har setat framför datorn sen jag kom hem..haha. Väntar bara på att det ska bli träning, sen ska jag antingen ta 9 tåget till västerås eller får pappa skjutsa mig!

Imorgon kanske jag, john, sara och david ska på bio, fast det är bara kanske :) Ska isåfall se paranormal activity! Jag har ju sett den men vill se den igen och den är nog ännu läskigare på bio!

Mathilda


12 november.



hemma nuuu. Ska ta det lugnt fram tills träningen som börjar 7 och efter det ska jag åka till ella! :) Sara ska också dit och sova, ska bli kul!

Mathilda

11 november.



Åkte med mamma in till västerås imorse eftersom jag hade utvecklingssatmal, gick bra! Mamma skulle egentligen vara kvar i västerås tills jag sluta men hon orkade inte. Efter skolan gick jag och sara till vivaldi och käkade, fan va jag bränner pengar på mat, haha:(. Sen gick vi på stan ett tag, har knappt nå pengar kvar så köpte bara en ring, haha. Fast när vi kom hem till sala gick vi på stan ett tag med mamma och då köpte jag en jacka, fast bara en tillfällig för den va billig. Ett armband köpte jag också.

Jag och sara är hemma hos mig nu, vi fixar en sak med massa kläder och snart ska vi gå och sola. Sla bli skönt! :)

Mathilda


10 november.

Shit vilken lång dag! Sov hos john och va asrädd när jag gick till bussen för det va asmörkt. Hade tre lektioner, två timmars lunch, och sen idrott i två timmar. Klockan 6 va jag hemma och har vart till åkrahallen nyss. Köpte bj-glass som jag ska ha när jag pluggar sen! Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem med thaimaten jag beställt!

Jag har utvecklingssamtal imorgon så får lite sovmorgon för ska åka med mamma in till västerås :) Sen ska sara sova hos mig imorgon också!

Mathilda

9 november.

Sitter hemma hos john och käkar toast och yoghurt! Ska sova här inatt igen för hans pappa är borta tills torsdag och john vågar inte sova själv! Vi kollar på ullared, haha tycker det är kul. Assynd om en som jobba där, han sa nått ba, har man inte lyckats så bra på här nere på jorden så får man nog det bättre i himlen. haha...

Imorgon är det heldag eftersom jag har idrott, sen ska jag plugga när jag kommer hem.. Puss

Mathilda

9 november.

Jobbigt att gå upp imorse. sängen va så varm. Började 9 idag iallafall så tog 8bussen. hade svenska som gick snabbt sen näthandel och datakunskap, datorerna funakde inte på skolan så man satt bara sen fick vi sluta tidigare. Är hemma nu, ska ta det lugnt fram till träningen, typ sova.

Mathilda



glömde publicera, skrevs vid två..


8 november.



Orkade inget annat än att sätta upp håret i en bulle och sen gå och lägga mig, och det får man ju ta idag! Egentligen måste jag sova med fläta för hårförlängningen så nu är det hur trassligt som helst, står åt alla håll och luktar..hm.. fest! Blandning mellan alkohol, rök, spya m.m.. haha inte riktigt kanske men äckligt som fan är det.


Mathilda

8 november.











Hur rolig kväll som helst igår, och allt som hände stannar där för det hände helt sjuka saker, haha. Och även fast det hände en del dåliga saker va det ändå skitkul.

Va på öppethus på jensen igår ju, va halvkul, jag gömde mig typ för alla som va där. Mats min tränare kom och hämtade mig utanför skolan och vi åkte på match. Vann med 7-0, gjorde 3 mål, asbra! Efter matchen skyndade vi oss hem och jag duschade och fixade mig sen gick jag och sara till ella.

från saras blogg:
Jag och david kratta löv sen åkte vi till västerås, jag skulle köpa halloween dräkt till ellas fest ikväll, stod och vela jätte länge men tillslut bestämde jag mig. snart ska jag pröva en sak om jag kan ha så ikväll haha :)

haha alla lurade sara att man skulle vara utklädd fast man inte skulle de, så hon kom till festen som en tiger, haha. Jag fixade mig tsm med sara så försökte verkligen hålla mig och jag sa att jag hade mina saker hos ella, haha.

Vi va hos ella till ungefär 1, sen skulle vi hem till julia fast isa kom och hon ville inte gå själv så jag, sara, amanda och fredrik gick med henne ner på stan och gick runt där en lång stund, sen gick vi hem till julia och hämtade min väska sen gick vi hem och sov! Asrolig kväll!

Nu sitter jag här med sara, hon ska hem om nån timme och jag ska till farmor och farfar och äta då, john ska också med. Får se hur längde vi ska va där, ska iallafall sova hos john ikväll. Puss

Mathilda

7 november.

Innan skolan igår gick jag på stan med sara, vart att vi käkade vivaldi och sen gick vi på stan. Köpte present till ella och sen köpte jag ett par stövlar! :) Sen va det skola och efter skolan gick jag på stan med ella till halv 7, då åkte vi hem. Käkade tacos med familjen då sen kom ella och hämtade mig och vi åkte och kollade på hockey, svinkallt. Efter det drog vi hem till mig och softade hela kvällen sen sov ella här.

Hon drog för ett tag sen för hon skulle bort och jag är uppe för ska med 11-tåget till västerås. SKa stå på öppet hus på jensen och berätta om hur bra vår skola är! huhu. Ska börja fixa mig nu sen åka!

Mathilda


6 november.



Åker till västerås tidigare idag för jag ska gå på stan med sara innan, vi ska köpa något åt ella som har party imorgon! assvårt.. Ska käka på spicy innan skolan också med sara rebecka och liv! Mår illa just nu och är egentligen inge sugen så får se om jag käkar faktiskt, fast när jag väl står där inne kommer jag nog vilja ha..

Mathilda

6 november.

Sitter i sängen med datorn, måste egentligen börja fixa mig nu men vet inte vad jag ska ha på mig. Och orkar inte gå upp, men det är fredag nu så det är superskönt!

Beställde nyss ett par skor från...Kina!? Har ingen aning om jag kommer få dom eller inte eller hur lång tid det kommer ta, dom va coola iallafall!

ville inte vakna, drömde världens bästa dröm inatt..

Mathilda

5 november.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, längtar tills imorgon bitti, då får jag veta om jag får en sak eller inte!

Förresten, vi va världens bästa klass och nu börjar det en ny typ varje dag, vet inte varför men känns skittråkigt fast skitsamma det blir nog bra!

Mathilda

5 november.



Kom hem vid sex och sitter här.  känner verkligen inte för att träna menmen. puss

Mathilda

5 november.

Sitter i skolan och har svenska, är skittrött, vill hem. Tänkte att jag bara skulle ta det aslungt, gå och sola och så ikväll sen kom jag på att jag har träning...

Vaknade 20 min innan tåget gick imorse även fast jag börja sent. herrå

Mathilda

4 november.



fin bild, höhö.
Mamma och pappa kollar på utomlandsresor, hoppas.

ps.fanfanfanfanfan

4 november.

Hade idrottsdag i skolan idag, trodde det skulle va skittråkigt men det va lungt, spelade bara badminton i en timme sen va det inge mer, huhu :) Mötte frida på stationen vid 9 och vi åkte till bellevu (stava), vi gick runt och letade aslänge efter vart vi skulle va men hittade inte så kom lino och ronja och fråga vad vi gjorde där ute, haha. Spelade iallafall badminton till 10 sen hade vi hål till halv 2. Vi åkte in till stan, gick och käkade, jag frida och sofie gick ett tag på stan sen satt vi oss på espressohouse och tog en chailatte, satt där aslänge, det va skönt! I skolan sen gjorde vi bara lite övningar och sen slutade vi halv 3.

Mamma och min moster Helen kom till västerås till 3, vi gick på stan ett tag sen käkade vi spicy! :) älskar det, fast åt det igår med så nu vill jag inte ha det på ett tag. Köpte bara en typ sjal, en vanlig vit tröja och örhängen. Letat som fan efter en ny plånbok men hittar ingen :(

Är skittrött så ligger i soffan nu, ska vila ett tag sen kommer john! Hoppas han vill hänga med och sola då(K)

Mathilda

3 november.

Skulle inventera från klockan 18.00-21.00, alltså 3 timmar. Fast nu är jag hemma, hehe :) Stått upp och räknat varor i fem och en halv timme! HUR TRÖTT SOM HELST NU!! fast det va ändå kul.. :) Ska kasta mig i sängen nu!

Mathilda


3 november.

Känner mig som en bonde idag.
Min buss går om 20 min, så ska packa väskan sen dra. Heldag idag för har idrott, men det är teori så lite skönare. Har prov idag också som jag märke igårkväll, fast det går nog bra, hoppas jag..

Ikväll ska jag inventera på H&M här i Sala, ska bli kul :) Slutar skolan 5 och börjar kvart i 6 så får gå tidigare och ta halv5 tåget, hoppas anna är snäll så jag får det. Hörs sen!

Mathilda


2 november.

Bara bra program på tv ikväll så ska ligga här i soffan hela kvällen.. haha.

Gjorde asgod "chailatte" för ett tag sen. Ska köpa chailatte pulver från espressohouse men det va gott som jag gjorde nu med. Skriver för jag har tråkigt i pausen..

Har indianchai te hemma så kokade upp vatten och fyllde ett halvt glas (det ska vara mer mjölk än vatten) och hade i tepåsen. Lät det stå i typ 5 min, kokade upp lattemjölk och skummade också lattemjölk. Blandade tevattnet och mjölken, hade sen på skummet och sen lite kanel och socker, super!

Mathilda




2 november.

Efter att jag ätit med pappa på johanssons gick vi en sväng på stan och så. Gör inget speciellt nu, tar det lungt, fattar inte hur jag kan va så trött. För nån timme sen målade på rött läppstift på mina läppar för jag hade tråkigt, sen glömde jag det och när jag kollade mig i spegeln nyss va jag röd runt hela munnen, näsan och händerna, haha..

inte så roliga bilder men..










2 november.



2 november.


jag och amanda posa lite..


Redan november!

Mora gick skitdåligt, vi förlorade alla 3 matcher och gick alltså inte vidare.. Jag tyckte vi spelade bra men fick inte in nå mål bara.. tråkigt. Hade iallafall jätteroligt annars, älskar mitt lag :D Vi skulle gå upp på natten och göra massa saker mot ida när hon sov (haha), jag ställde klockan på 4 och vaknade när det ringde, då skickade jag ett sms till amanda att hon skulle vakna, men hon gjorde inte det och jag somnade om så vart inget, haha :( Vi låg och snackade om en speciell sak och person från typ 11-2 på natten, haha. Några bilder kommer sen :)

Hade jag vart i skolan idag hade jag kommit hem typ nyss, fast det va jag inte för orkade inte. Har asont i kroppen och är helt sliten sen matcherna. plus att jag är hur trött som helst för vi sov inte många timmar där borta och jag och john kunde inte somna igår kväll. Så tar det bara lungt idag! Legat i sängen och kollat på houseavsnitt på morgonen. Men nu måste jag snygga till mig lite för pappa och jag ska ner på stan och äta! Blir nog en grillad ciabatta på johanssons, Mm(K)

Mathilda

RSS 2.0