31 augusti.

Just nu grinar jag typ för jag är så jääävla irriteraad, på allt:) min dator är helt dumihuvet, eller det har den alltid vart men nu har jag tappat tålamodet så måste ha en ny. Blogg.sehar inte funkat, vårat internet funkar knappt. jag är helt slut för jag åkte direkt från busstation till träningn och typ dog för det va så jobbigt. Sen har jag ätit en macka sen klockan 10 så är skittjurig. Plus att jag sitter vid minidatorn nu och den hatar jag. det låter inte så jobbigt men om man tar allt det där tillsammans så blir det de, det lovar jag. kul inlägg.

uppdaterar ett lite roligare senare..

Mathilda


31 augusti.

Sitter i skolan och ska ha näthandel.  Va nyss på hemköp som vi är varje rast, haha. Känns konstigt att klockan är 2 och man bara haft en lektion!





fiin


31 augusti.

Nu har jag precis fixat färdigt mig, sara har redan åkt till skolan. Min buss går om en timme så ska bara ta det lungt nu. Fa va skönt det är att slippa stressa på morgonen! ;) Egentligen har jag lunch innan jag börjar klockan halv 1 men orkar inte åka tidigare bara för att äta. Jag och sara har ändå käkat kebabpizza nu på morgonen, haha. Nu ska jag göra om min design lite! 
       

                                                

30 augusti.

Sitter hemma hos sara nu. Vi käkade nyss pizza och jag känner mig som ett lik mot sara. Vi har typ snackat om skola sen jag kom hit klockan 5, sara har ju missat hela veckan i skolan så hon ville höra allt, haha :) Imorgon blir det att sova ut, skönt. Går till 5 så det blir hem på en gång och träna.

Nu ska vi kolla kläder tills imorgon och kolla på film! :)

                                                                       Mathilda



30 augusti.

Märke nyss att pappa hade satt upp en bild på min dörr, vet inte varför. skulle ladda upp någar bilder fårn igår men saras pappa komemr nu !

mathilda






30 augusti.

Drog till elin igår vid 6-7 nångång, stina och julia kom också. Va där, snackade, softade och så till klockan 11 ungefär då vi skulle dra till en fest. Meeeen, när vi kom ner på stan mötte vi massa folk (sånna som vi trodde hade vart på festen) och när vi kom till natti mötte vi kicki och hon sa att festen va slut, klockan 11...haha. fast det gjorde mig itne så mycket med tanke på vilka som hade festen.. skojja. Jag julia och stina drog iallafall hem till stina och softade, alla tre somnade i sängen och jag åkte hem vid 1 nångång. Eller john kom till stina så gick han och jag hem till mig och hämta saker sen hem till han. Det va hela min kväll!

Idag har jag vart på crossbanan hela dagen med john och hans pappa, det va bara roligt att kolla när john körde annars va det jäkligt segt, menmen. Skrivit assnabbt för saras pappa kommer när som helst och hämtar mig så ska jag till sara sen! börjar halv 1 imorgon ju så ska sova där. Puss

Mathilda


29 augusti.

käkade nyss chokladboll, typ det godaste. snart ska jag hoppa in i duschen sen fixa/fräscha till mig för nu är jag riktigt äcklig! Idag har jag och john bara legat i sängen hela dan, han åkte för nån timme sen och då har jag setat här. fan skulle gått ner på stan idag och köpt lite saker men det glömde jag.. vill ha en ny kamera också, orkar itne släpa med mig systemkameran överallt och min digitala suger...julafton snart, eller ganska långt.

Ikväll ska jag va med några tjejer, eller jag vet inte vilka har bara snackat med elin, huhu! Ska nog till en fest, får se hur länge vi blir där. Hoppas det är mycket folk där! men jag har ingen aning om hur jag ska se ut.

Imorgon kommer sara hem! :D eller va det idag:O hoppas jag träffar henne imorgon iallafall(K)

                                                                           Mathilda


29 augusti.

vakna vid 9, jag trodde jag skulle sova till typ 1 för jag har vart så jävla trött i veckan. fast ska nog gå och lägga mig igen snart. Vet inte vad jag ska göra varken nu på dan eller ikväll, har inte snackat med en kompis på hela veckan känns det som.. bara vart i skolan och sovit. Men näste vecka är jag nog piggare! Får alltså se vad som händer idag.

                                                                        mathilda


28 augusti.

Vart i västerås från klockan 8 på morgonen till klockan 8 på kvällen! Skola från 8-12.30, efter det gick jag på stan med lino ett tag sen gick vi och fika, sofie och ronja kom också :) Satt där en stund sen skulle alla gå så jag gick på stan ett tag och väntade på att john skulle komma till västerås. Vi åt på vivaldi och gick på bio, beck! Mysigt(K) Nu är vi hemma och jag har ont i benen för jag har gått hela dan känns det som. Film och mys nu, god natt!

Mathilda


27 augusti.

Åh vilken rolig design jag har nu, inte va :) fixar till den nån dag när jag har nya bilder och lite fantasi. nån kan ju gärnagör en åt mig tack :) jag tänka lägga mig och kolla på film nu sen sova, först ska jag poppa popcorn till filmen föresten! tråkigt att titta på film själv bara(K)

Mathilda




liten nutella:)

27 augusti.



alltså mitt rum. måste städa men det är det väääärsta jag vet. Har inte gjort något alls idag, har skittråkigt men jag orkar verkligen inte gör något. Imorgon är det helg! festa på lördag tror jag och sara kommer hem på söndag, toppen! Imorgon vet jag inte vad som händer, ska nog va kvar i västerås ett tag och kolla om jag hittar nått snyggt iallafall. Nu måste jag städa..

Mathilda

27 augusti.

NY MSN. [email protected]!!

27 augusti.

Skolan idag va ganska seg för jag va så jävla trött, somna på bussen både dit och hem. Men PLUS för att det va pannkakor idag(L)!!.. Hade först svenska, tycker min lärare är dryg efter en lektion.. Sen Försäljning och service, sen marknadsföring. Låter skittråkigt men det va okej :) Käka efter det sen hem. Och sitter här nu, helt underbart att gå halvdagar. Arjan började i min klass idag föresten och kicki kanske börjar nästa vecka. Nu ska jag sova ett tag, får se vad jag gör ikväll :)

Mathilda



26 augusti.

Skönt att träna, åkte hem och duschade sen till john, va där en stund och nu är vi här, vi ska gå och lägga oss nu för jag är så trött! Imorgon är det skola till halv 1 sen ska jag hem direkt tror jag, får se om jag kanske går på stan, vill köpa nått nytt! fast får se. Annars vet jag inte alls va jag ska göra imorgon. Godnatt!

Mathilda



26 augusti.

Faaan va trött jag va imorse! somnade på bussen och när jag vakna försökte jah hålla ögonen öppna för va asrädd att jag skulle missa gå av, men de gick typ inte, somnade hela tiden typ. Skittråkigt väder idag också och det gjorde hela dagen ännu segare. Fast tyckte det faktiskt va kul att börja med lektioner så det händer lite! Efter skolan åt alla ( vi måste äta efter skolan alltså klockan halv 1), se gick jag på stan med lino ett kort tag sen tåg hem. väntade i två timmar på tåget för trodde det inte gick varken tåg eller buss men det gjorde det visst.. nu vet jag de!

Vart och handlar med pappa nyss, massa frukost, älskar de och behöver de! Nu sitter jag här och käkar och snart ska jag träna, skönt :)

Hörde att en från sala kanske ska börja i min klass idag, undra om det är sant..

Mathilda




25 augusti.

Snart ska jag nog sova så man är någorlunda pigg imorgon! Måste ju upp 6.. John är här men han ska hem snart, det är långt till ksk hemifrån mig ju så han vill inte sova över ;( Imorgon är det ju vanligt schema, först datakunskap sen engelska sen matte tror ja de va! Slutar vid 1, efter det ska jag va med elin:) hon kanske ska flytta tillbaks till sala!!!!! :D Nu ska jag mysa med j innan han åker!

Mathilda



25 augusti.

Nu är jag hemma efter övernattningen! Det va riktigt roligt fast ibland lite segt. Just nu är jag iallafall skittrött! Vi gjorde lite allt möjligt, körde "lekar", åkte båt, laga massa mat m.m. Det va trevligt och bra för man lärde ju känna varandra bättre,huh :) Nu sitter jag här vid datorn, målar om naglarna och lyssnar på musik. Ska bara ta det lungt och lägga mig tidigt idag för är skittrött. Imorgon börjar vi med riktiga lektioner, alltså går efter schmat :)


skitdåliga bilder men det får duga..


sofie och rebecka!

hanna :)

Nathalie och Patricia

egon, han hade gjort illa näsan. han är rolig han...

frida, fast fick ingen bra bild på henne.

karin, vår lärare.





sen när vi gjorde alla roliga saker hade jag ju såklart inte med mig kameran.........................

Mathilda

23 augusti.

Nu har jag packat klart, vet inte alls va man ska ha med sig men men.. John är här, äntligen. Han står och gnuggar sin rumpa mot mig för han vill att jag ska lägga mig i sängen så ska göra de, vi ska sova nu. Ska upp klockan 6 imorgon, som jag ska göra i 3 år nu.. fast bara varannan vecka! Fixade ju naglarna men dom vart skitfula för jag kom åt massa saker heeela tiden...! skit. jag som skulle se lite vårdad ut. hehe

Bloggar igen på tisdag, ska ta med kameran om jag kommer ihåg så det blir massa bilder då förhoppningsvis!

Mathilda



23 augusti.

Fixar naglarna just nu, ska bli fina! Är så jävla klantig och nuddar saker hela tiden medans det torkar så får gör om... Va iallafall en massa saker jag skulle göra idag känns det som, tvättat lite har jag gjort men inte allt, sen skulle jag sola men först tänkte jag peela mig och raka benen, så när jag går ut från duschen och har gjort det så kommer jag på att på det stället jag solar inte öppet på söndagar, så nu är jag blekare istället för brunare...fan.

John kommer sen ikväll så ska inte göra något speciellt! Måste göra en ny header men har inga nya roliga bilder så det får bli en annan dag.

Mathilda





23 augusti.

Sitter vid datorn och har gjort det sen typ 12. Massa saker jag ska göra mn kommer ingen stans. Det va riktigt kul igår tycker jag! Jag åkte hem till ella vid 6, emma va också där. Tog det lungt sen började vi fixa oss, vid 9 åkte vi hem till elin där alla tjejer va. Det kom mer och mer folk hela tiden, polisen va ju också där några gånger, lite kaos och så men askul! Sista festen på allas sommarlov (även fast mitt redan är slut men ändå) men alla va glada ändå ;D

 Åkte hem till john och sov och åkte hem vid 12. Har samma kläder och smink som igår så jag känner mig riktigt äcklig. Därför ska jag hoppa in i dushen nu, sen tvätta, städa, åka och sola. Och packa föresten för imorgon blir det övernattning på nått ställe med nya skolan!.. hur nu det blir :) Ikväll ska jag bara ta det lungt! några bilder kommer sen, det funkar inte just nu.
Mathilda



22 augusti.

Jag och John vaknade halv 11, vi bestämde oss att åka till uppsala och en halvtimme senare satt vi på tåget. Hittade bara en kofta så det va ju sådär, john hitta några snygga t-shirtar! va iallafall mysigt.

Nu ska jag snart hem till ella, fixa mig och förfesta lite sen till elin på fest! är halvtaggad fortfarande men hoppas det ändras!

Mathilda


21 augusti.

Kvällen i amandas stuga va supermysig! Vi började med att äta kräftor, skiiitgott. Sen lekte vi lekar, fast jag va typ inte med för jag fiskade istället... älskar att fiska! Va med på nån lek men sen åkte emma och jag ut med en båt och fiskade i typ 1½ timme, haha. Fast ingen fisk. Satt och snackade ett tag sen åkte vi hem för alla va trötta. Kul va det iallafall! Blev inga bilder, alla va dåliga..

Nu väntar jag på älskling, vi ska kolla på film eller nått sen sova för jag är skittrött efter 2 dagar skola! Imorgon blir det fest hos elin! Ska bli kul, är inte astaggad för jag är så trött men jag blir nog det imorgon!

Mathilda


21 augusti.

Ska börja blogga igen nu.
Igår va min första dag på jensen i västerås, lite pirrigt men det va bra. På måndag ska vi övernatta på nått ställe i skolan, först ville jag inte alls men nu när jag träffat alla och så, tycker jag att det ska bli kul faktiskt. Vi får se vad jag tyckte på tisdag! Dom här två dagarna har vi typ bara lärt känna varandra och fått massa information. Tror det här kommer bli bra! lite jobbigt att gå upp på mornarna bara..

Ikväll ska innebandylaget till amandas stuga i broddbo och käka kräftor!  Ska bli kul och mysigt, får hoppas det inte regnar. Ska ta med mig kameran så bilder kommer nog sen! Nu ska jag fixa iordning mig och sen åka och handla, klockan halv fem (tror jag) är det samling vid idottshallen!

Mathilda


GLAD. Min cam suger men jag älskar den, när jag va mindre hade jag mer än 2000 bilder på mig själv bara tagna med camen...

RSS 2.0