31 januari.

Kom hem för ett litet tag sen, sara är hos david och fråga om jag vill hänga med till ica så gjorde de. Innan det låg jag i soffan och halvsov, är skithängig och har ont i huvet, antagligen för att jag spelade match igår med världens förkylning..

Ligger i soffan igen nu och måste göra en so-sak, sen blir det film.

haha förresten va det en tand som åkte med permobil eller va det heter I rondellen, haha.

Mathilda

31 januari.

Senare igår kom tjejerna hit, anton med ett tag. haha asrolig kväll! Ella, julia och sara sov över och när jag och sara vaknade imorse hade dom dragit. Jag och sara städade upp i hela huset sen gick vi ut och gick i en timme, skitskönt. Sara drog nyss och jag ska bara ta det lugnt hela kvällen. Ny skolvecka imorgon, tidig vecka, usch.

Mathilda


30 januari.



yesterday

Den här helgen blir värsta myshelgen, igår tog jag och emma det bara lugnt med kortspel, tv och musik. Idag har jag och sara fettodag med mat, efterrätt och godis, huhu.

Imorse klockan 5 i sju skulle min tränare komma och hämta mig, vaknar och kollar på klockan och den står på 6.55! Kastar mig upp ur sängen, slänger på mig kläder, borstar tänderna och packar väskan skitsnabbt sen stod han utanför. Fan va jag vakna upp hastigt och jag va inte helt vaken förrän typ andra perioden i matchen. En skön seger med 2-1 vart det och amanda vart matchhjälten, fan att hon gick om mig i poängligan, haha.

Emma hängde med mig hem en stund, spelade kort sen gick jag med henne till lärkan för hon och ella tränar småtjejer. Va där ett tag sen kom sara och david och hämta mig, vi åkte till ica och handla och sen hem hit. Jag och sara har nyss ätit kyckling och ris, ska göra marängsviss snart och sen gå och hyra film! MYS.

Mathilda

29 januari.

Just nu är jag med emma, vi har nyss lagat tacos och softar nu!

Mathilda

29 januari.

FRIDAY! såå underbart. Gick upp vid 9 för jag kunde inte sova längre och nyss har jag plattat mitt hår som tagit typ 30 min. Ska fixa mig nu sen ska jag gå till stationen. Måste skydna mig till skolan när jag käkat för jag och arjan måste fixa en so-sak.

Ikväll ska jag va med emma, vi ska antagligen bara ta det lugnt för vi har samling 7 imorgonbitti!

Mathilda

28 januari.

Ska färga håret på måndag och har funderat skitmycket på om jag bara ska ljusa upp hela håret speciellt utväxten eller om jag ska lägga i lite mörkare slingor. Fast kom på nu att jag bara ska färga utväxten och ljusa upp det så det blir lite fräschare! Fast den när jag tar ut löshåret ska jag nog mörka ner det lite, hihi.

Mathilda

haha sjukt äcklig och gammal bild


28 januari.

Sugen att va sjuk när men ser dom andra spela, vettefan om jag är friskt till på lördag, man kan ju alltid hoppas. Efter träningen kom stina hit en snabbis och hämtade lite grejer och sen har jag setat här vid datorn. Ska ta en lång asskön dusch nu sen lägga mig och kolla på film!

Imorgon ska julia komma till jensen och va med våran klass för hon kanske ska börja på jensen i höst :D

Mathilda


28 januari.

Klunkar i mig en massa c-vitamin. Mat snart sen ska jag till lärkan och kolla på min träning!

Mathilda



28 januari.

Kändes sådär att gå upp halv 6 imorse för att åka på idrott i två timmar som jag egentligen inte ens fick va med på, fast va med lite ändå, iställer för att ta 11 tåget. När vi sluta gick jag, pillan, lino och ronja och käkade sen gick vi till donken, haha. Pernilla ville äta där. Halv 1 börja vi skolan och nu är det bara 2½ timme kvar. Sen är det hem och kolla på våran träning. Måste bli frisk till matchen på lördag!

Mathilda

27 januari.

Ligger i sängen som jag gjort hela dagen och kollar på andra filmen för idag. Är typ röd och svullen i hela ansiktet för jag snytit mig så mycket, haha.. Kolla klart på filmen sen blir det andra avenyn!

Får se om det blir skola imorgon, så himla segt att ligga hemma så tror det blir de.

Mathilda


27 januari.

Blev att vara hemma från skolan idag för är så förkyld, ligger och kollar på oprah nu, det är asbra för det handlar om en 7-årig tjej som har schizofreni och är helt psyk. Blir väl att ligga i sängen hela dan och äta så mycket c-vitamin som möjligt! Puss

Mathilda


26 januari.

http://angelicablick.se/. min idol

26 januari.

Kollar på PH just nu, fan att snyggcimon åkte ut.

Va iallafall och solade tidigare, men solariumet funkade typ inte!? Vart inte ens varm av att ligga där.. det ända som hände va att mina läppar vart helt sönderbrända..kul. Försökt fixar pernillas blogg (pernillahumble.blogg.se) ett tag nu ikväll, är inte så bra men den vart väl fin!

Vet inte om jag ska till skolan imorgon för är så sjukt förkyld, fårsefårse.

För den som undra kommer mina leggings jag hade igår från h&m :)

Mathilda

26 januari.



Har blivit sjuk, är jätteförkyld och så.. Skitjobbigt. Kom hem vid 6 och har fixat med min mobil för skulle lägga in två låtar imorse så försvann all musik jag hade på mobilen, hehe. Väntar på käk nu sen tänkte jag gå och sola för va jättelänge sen, pernilla sa att man kunde bli sjukare om man solade när man redan va sjuk men skulle va så skönt så tror jag ska det ändå..

Mathilda


25 januari.

Harr dött flera gånger under kvällens gång för har setat och läst på felsms.com, hemskt va pinsamma saker som skickats. hahaha. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på film! Skulle fikat med elin imorgon innan skolan men vart inte så för hon kunde inte av en rolig anledning, haha. Får bli på onsdag och jag får lite längre sovmorgon istället! Puss och godnatt!

Mathilda


lördags


25 januari.

Tog den här från tizas blogg för jag har tråkigt nu i pausen!

Vart kommer du ifrån? Sverige
Heter? Anna Mathilda Pettersson
Hur gammal är du? 16, fyller 17 om 12 dagar!
Tycker du om någon just nu? Nej
Jag samlar på? hm, inget.
Gröna eller röda äpplen? Röda som inte är mjöliga
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Saris
Vilken tid gick du upp idag? eh det va nog typ 20 i 10!
Har du sovit i din egna säng inatt? Japp
Har du sovit ensam inatt? Japp
Har du strumpor på dig nu? Japp
Hur svarar du i telefon? Hej det är mathilda/ah hallå?
Vad ska du göra ikväll? Paradise och sen sova
Vad ska du göra imorgon? Fika med elin klockan 10, sen till skolan och sen när jag kommer hem kanske fotbollsträning, hehe..
Var vill du bo när du blir vuxen? inte i sala iallafall.
Vad vill du bli när du blir vuxen? RIK
Är det okej att gråta? Ja det är klart
När grät du senast? Länge sen nu, kommer inte ihåg
Vilken årstid tycker du bäst om? vet inte, våren tror ja
Laddar du ner musik och filmer från internet? japppp
Vad skulle du göra om du vann en miljon? så mycket saker som det går
Bär du glasögon eller linser? neeej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? neej
Har du piercing? Bara i öronen
Har du tatuering? nej
Vill du gifta dig? ja fast bara om det är värsta filmbröllopet..
Vill du ha barn? ja de är klart :)
Solar du ofta? nu va det länge sen, ska göra det imorgon
Är du bra på att laga mat? haha nej jag suger
Gillar du att dansa? beror på
Hur vig är du? jätte ovig
Vilken är din favoritglass? ben&jerry med kakbitar såklart
Tror du på ett liv efter döden? vet inte vad jag tror, nått händer iallafall
Bor dina föräldrar tillsammans? jaa :)
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvälls..!
Vilken ögonfärg har du? helt mattblå, astråkiga
Vilka hårfärger har du haft? råttfärgat som är min naturliga, oranget, gult, ljusbrunt, mörkbrunt, rödaktigt och nu blondt.
Senaste låten du hörde? Russian Roulette-Rihanna
Vad gör du på helgerna? Olika, tjejerna, innebandy, partar
Brukar du bädda sängen? inte så ofta
Har du kysst någon under den senaste veckan? neej
Vad var det senaste du sa? nu äre paradise
Vem kramade du senast? vet faktiskt inte, nån i lördags
Saknar du någon nu? nopp
Vem ringde dig senast? Stina
Vem ringde du senast? Pappa
Var du glad igår? ja


25 januari.



YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

25 januari.

Sitter och kollar på outsiders just nu, haha fan va störda människor det finns. Värst är ju tjejen som har dockor som barn och hon tror att hon kan prata med dom!? Vart i idrottshallen sen jag kom hem, tränade inte för kom hem sent och då va det ovärt.. Nu ska jag fortsätta kolla sen äre paradise!

Mathilda

25 januari.

Skönt med sovmorgon på en måndag! Skulle tagit tåget men pappa ska in till västerås så åker med han och är med han tills jag börjar klockan halv 1! Har träning direkt när jag kommer hem sen och sen blir det tvn hela kvällen, outsiders, csi och paradise♥ huhu.

Mathilda


24 januari.

Kom hem för ett tag sen, vart och kollat på först en annan del av köping och sen johan falk med några! Mår skitilla nu, vet inte varför menmen. Är trött så ska kolla på tv ett tag sen somnar jag nog. Ny skolvecka imorgon och det ska bli skitskönt att det är eftermiddagsvecka! God natt(K)

Mathilda

24 januari.

Hemma från matchen nu, dom förlorade. Ska hem till ella senare och kika på film! Puss

Mathilda


24 januari.

haha alltså kvällen igår. Pundarfest fast hade ändå kul, det roligaste va att en jätteläskig kille va helt besatt av mig. Det började med att jag och tiza börja snacka med en kille som va helt ensam, så typ flörtade vi lite för vi tyckte synd om han.. Sen när tiza hade gått så satt den där killen i sängen och kollade på mig HELA tiden med en asläskig blick. Alltså han trodde verkligen att det va nått mellan oss.. Sen så gick jag in i köket och verkligen hoppades på att han inte skulle gå efter för då skulle jag bli asrädd, så gjorde han de!? Höll på dö :) När jag gick ut igen så gick han efter så fortsatte han stirra med sin läskiga blick. Det värsta va när vi skulle gå från festen, då gick han också sen stod han nedanför porten när vi gick och kollade efter mig i typ 5 min och trodde att jag skulle vänta och gå hem med han. Jag är rädd nu.

Kom hem vid typ halv 3-3 och felicia sov kvar här, vaknade vid 12. Elin och felicia sitter här nu och ska kolla på dammatch vid 4!

Mathilda
 


23 januari.

Stina är här just nu och sen blir det fest! Är nån fest här på jakobsberg vet faktiskt inte hos vem men kul ska vi ha! Stina håller på och fixar sig nu, jag har redan fixat hår och smink men vet inte vad jag ska ha på mig.. Puss!

Mathilda

23 januari.




Kom typ nyss hem från stan, köpte en rosa ring som jag målade svart, en svart väska med massa silverkedjor, ett par leopardtights och en grå typ cardigan! Mamma va snäll och bjöd lite för egentligen får jag inte shoppa något.. Ska ta det lugnt nu tills det blir mat senare, blir tjejerna ikväll!

Mathilda

23 januari.



igår

Sara och jag vaknade vid 11 efter 10 timmars sömn, hon åkte till david för ett tag sen. Fixa mig nyss för ska med mamma ner på stan ett tag! Hoppas på party ikväll :)

Mathilda


22 januari.

Millan, Stina och Julia drog nyss och emma drog lite tidigare. Sara är fortfarande kvar men hon står i duschen, duschar ju alltid hos mig som sagt :) Haft en skitrolig kväll men massa skratt, alla har typ vart övertrötta, haha. Jag och sara ska nog kolla på film nu sen kommer vi nog somna skitsnabbt. Puss!

Mathilda

22 januari.



Äntligen helg! Sara idag och tjejerna ikväll! Tror vi bara ska ta det lugnt ikväll, är partysugen menmen. Har nyss städat hela rummet, asjobbigt men nu är det fint! Längtar till tacosen ikväll!

Mathilda

22 januari.


äckel

skooolan nu. fysatan va jobbigt det va att gå upp imorse. Har typ mentorstid nu, sen har vi matte och två lektioner till. Sen helg!!

Mathilda

21 januari.

Pratar med sara i telefonen, hon tjatar som vanligt, älsklingsara. Kom hem från träningen för ett tag sen, va asskönt att träna! Nu måste jag hoppa in i duschen!! pussss

Mathilda

mina och saras gamla höstbilder ;)


21 januari.



lite av mina kläder och smycken som jag sorterat..

Mathilda

21 januari.

Jag kom hem klockan 2, blev ingen idrott för min del. Va faktiskt taggad till de först men sen fick jag ont i både magen och huvet så då vart det inget.. Jag måste städa mitt rum, det är en av dom värsta sakerna som finns.

Förresten så får jag ångest av att läsa min egna blogg, för jag märker hur lite jag gör på vardagarna. Kommer hem från skolan, sover, äter, tränar, softar. Det är typ de, tänk va jag slösar på mitt liv. Så antingen nu fortsätter jag blogga men slutar vara så trött/lat och hittar på saker, eller så slutar jag blogga så jag slipper få ångest när jag läser, fast slutar jag blogga får jag ju ännu mindre saker att göra.. hmm får se.

Mathilda


21 januari.


dubbelhaka

lino och pillan

haha stina igår på matchen

Mathilda

21 januari.

Sitter i skolan och har kommunikation, är sjukt trött. Somnade på bussen innan ransta och vaknade precis när jag skulle gå av. Idag är det pannkakor i skolan och det ska bli sååå gott.
Idrott har vi idag också, ska åka pulka och prata om friluvsliv i två timmar, hehe kul.

Mathilda

huhu gammal

20 januari.

Header, gjorde en snabb, gillar enkla. Nu ska jag börja laga lite mat sen träna, puss!

Mathilda

20 januari.


HOME. Skolan va rolig för pernilla är rolig, hihi. När jag sluta gick jag och köpte ett par örhängen sen gick jag skitsnabbt och åt med hanna och frida och sen tog jag bussen hem! Tänkte göra om min header nu, fast vet inte hur!? Sen klockan 5 har jag träning och efter det ska jag kolla på herrmatch :)

Mathilda


20 januari.



Sovit skitgott inatt så nu är jag pigg, nästan. Ska åka om en kvart till min älskade skola!

Mathilda

19 januari.

Vart ingen hockey. Käkade för ett litet tag sen och nu sitter jag i soffan och väntar på handbollen. Sen blire paradise hotel!

Förresten så hatar jag när man har en låt på hjärnan som man inte ens kan texten på..

Mathilda


gammal


19 januari.

Skolan gick undan och va hemma klockan 2, då käkade jag mitt beroende, knäckebröd med prickikorv, huhu. Sen somnade jag och har sovit till nu! Har inget liv men va så sjukt trött och har sån jävla mensvärk så. Ska softa nu, kanske ska på hockey sen men får se om jag orkar. Ska iallafall kolla på handboll klockan 8!

Mathilda

19 januari.

Fan va trött jag är, ska sova som fan på bussen. Börjar halv 9 idag så jag kan ta halv 8 bussen istället för 10 i 7!

Mathilda


18 januari.

Ligger i sängen och kollar på ph nu, sen ska jag nog försöka sova för är trött.

Mathilda

18 januari.

Vilken dag! Vaknade upp 10 min innan bussen gick, kastade på mig kläder och sprang till bussen, busschaffören såg till och med mig springa så han väntade på mig och alla satt typ och kollade ut genom fönsterna.. När jag väl kommer på bussen hittar jag inte mitt busskort så leta aslänge, tillslut fick jag fråga om jag kunde betala istället men då sa han att jag kunde gå bak, skitpinsamt.

Sen va det iallafall skola, ny termin nu, och samhällskunskapen känns roligare än vad jag trodde den skulle bli så det va ju bra. Åkte hem med 1bussen, sara va här ett tag sen la jag mig på soffan och somnade och vaknade precis innan jag skulle till träningen. Tränade i 2 timmar och nu är jag hemma!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vänta på paradise! Lång och ovärt inlägg menmen :)

Mathilda


17 januari.

Måste göra en engelskagrej men orkar verkligen inte.... Men då kommer jag få ig så det kanske är värt det då, men hatar engelska sååå mycke. Har iallafall bara vart hemma hela dagen, måste ladda om för den nya terminen som börjar imorgon. Måste göra engelskan nu och sen ska jag kolla på film!

Mathilda


17 januari.

Va på match i örebro hela dagen igår, vann med 12-3! När jag kom hem va sara här och vi började fixa oss på en gång för klockan 6 skulle vi va på Rhodos, millan fyller år på tisdag så elin satt på henne en ögonbindel och klädde på henne en hellokittypyamas, balonger m.m. Sen gick elin med henne till rhodos där alla vi satt! Hade det trevligt där och när alla hade ätit klart och så gick vi hem till viktor juhlin och va där tills typ 10, då drog vi till festen vid biblioteket. Hade ganska kul fast ändå lite segt, plus att jag fick typ en hel juice över mig så hela mitt hår och min tröja va helt blöt och luktade skitilla! Vid typ 1 gick vi hem. Haha jag och sara sov i två timmar sen vaknade vi vid fyra sen började vi snacka asmycke och låg och asgarvade till typ 5, hahah.

Vi vaknade vid halv 2 och käkade nyss. Sara ska hem om ett tag och då måste jag plugga.. Har muntligt engelskaimorgon, suuger.

Mathilda



15/16 januari.

Emma drog för ett litet tag sen efter en rolig kväll! Hon kom hit vid typ kvart över sex, vi käkade, kolla på lets dance, spela in filmer, dansa som på tvn blabla, haha asfult va de. Vart ute på en promenad har vi också vart :) Nu måste jag sova för ska upp 7 imorgonbitti!

Mathilda

15 januari.

Segt att sluta fem idag på en fredag, är hemma sex. Hoppas emma är hemma hos mig då! Blir tacos ikväll också,mmm. Får ju ha en onyttig dag i veckan och jag tror nog det får bli idag, hehe. Blir att köpa godis på rasten då(K)

Mathilda

15 januari.




Tar 10 bussen idag för orkar inte ta mig till station om det ändå är krångel med tågen så man ändå får åka buss. Ska gå på stan med pernilla innan skolan och sen är det 3 lektioner sen helg! Ikväll ska jag vara med emma, får se vad vi hittar på :) Blir nog inget speciellt, ska upp halv 8 imorgon bitti för klockan 8 ska hela laget käka frukost tillsammans och sen ska vi åka till örebro och spela match. Nu måste jag skynda mig!

Mathilda

14 januari.

Kom nyss hem från träning, gick skitdåligt för mig menmen.. Ska duscha nu sen måste jag göra en engelskagrej. Efter det blir det att ligga framför tvn med en vetepåse eller va det heter på magen!

fan va jag skämdes idag när jag mötte en person på stan, hehe

Mathilda


softade alltid på taket förut

14 januari.


 vill ha


Sitter i skolan nu, men funderar på om jag ska åka hem. Har så sjukt ont i magen fortfarande...
Åkte 10 bussen till skolan med sara, tur de för typ alla tåg från sala idag är inställda. När vi kom fram till västerås gick vi till vivaldi och käkade, skitgott. Efter det gick vi på stan ett tag och sen gick vi hit till skolan.

Har presentkort på gina och hm så imorgon ska jag jag köpa en ljus jeansskjorta (har en mörk men gillar den inte) och en leopardkofta typ från hm!

Mathilda

13 januari.

Har faktiskt pluggat exakt hela tiden sen jag skrev förra inlägget, bra gjort mathilda!! Nu är det bara en sista liten engelskagrej som ska in och den tar jag imorgon. Eller liten och liten, man ska skriva om en bok som jag inte ens läst, hehe..

Har fortfarande skitont i magen, fick det igår morse ju. Vet inte vad det är heller.. Har vart lugnt på förmiddan men på eftermiddan börja det komma tillbaks igen.

Förresten håller jag och sara på med att man inte får äta ris, potatis, pasta eller bröd och så. Och man får ha en onyttig dag i veckan. Jag trodde att det skulle vara jag som fuska en massa och inte sara men det är faktiskt tvärt om! jag är duktig jag! haha frida i min klass tror verkligen inte att jag kan va nyttig men jag ska visa att jag faktiskt kan...

Mathilda


fint smile

13 januari.



Skolan va okej idag, gjorde inte så mycket. Kom hem vid sex och gjorde nyss en sak och nu är det värsta lättnaden, skönt! Ska börja plugga nu på en gång så jag får sakerna färdiga nångång.

Mathilda


13 januari.


skitig spegel

Har fortfarande ont i magen men inte alls lika som igår så idag blir det skolan. Åker dit med 11tåget och hoppas på att jag har någon att äta med då, huhu. Efter skolan blir det hem och jag måste plugga ikväll igen, sen ska jag nog ta en riktigt lång promenad också!

Mathilda

12 januari.

Tagit det lugnt hela dagen, fast har vart hur rastlös som helst nu på kvällen. Kolla nyss på step up 2, jag ler alltid genom hela filmen, har vart kär i robert hoffman, han som är med i filmen, sen den kom ut 2008 ;* Han är så charmig!

Har för det mesta legat i sängen hela dagen, fast har vart duktig och pluggat nu på kvällen också. Klockan 10 ska jag kolla på paradise hotel sen kolla på en till film!

Mathilda


12 januari.

Stannar hemma idag från skolan för har jätteont i magen.. hoppas att det släpper senare på dan annars får jag typ åka till sjukhuset för det gör verkligen ont.

Även fast jag är hemma idag så måste jag plugga massa..

Mathilda


ooold


11 januari.


nu känner jag mig hel igen. Äntligen får jag hålla min gamla slitna iphone i handen igen,  och man får ju inte glömma hellokittytemat, det gör typ hela telefonen♥

Åkte på träning typ direkt när jag kom hem och sen har jag lekt med min älskling (iphonen) tills nu typ. Måste verkligen plugga så ska göra det nu.. Imorgon bitti är det idrott innan skolan och jag är så inte taggad till de.

Mathilda

11 januari.



Har datakunskap just nu! Är asglad idag, vet inte varför, en bra dag helt enkelt. Den här veckan slutar våran hösttermin och nästa vecka börjar vårterminen så det här veckan ska vi bara göra klart massa saker. Och jag ska verkligen jobba på lektionerna så jag slipper göra allt hemma.

Mathilda

11 januari.





Somnade sent igår men är ändå pigg idag! Tar 11 tåget till västerås, äter och sen halv 1 börjar jag. Slutar 4 idag också, asskönt! När jag kommer hem blir det träning och efter den måste jag verkligen plugga..

Mathilda

10 januari.

hej, tänkte berätta om min bästa vän Sara Frida Josefin Resander. Alltså jag ska inte säga hur mycket jag älskar henne eller så utan ska berätta hur hon är som person, världens drygaste person, fast på ett roligt sätt. För det första tror hon att hon bor hemma hos mig och det kan alla tjejer hålla med om. Hon kan t.ex. bestämma att alla tjejer ska vara här hemma och vi ska t.ex. ha filmkväll och då skriver hon det till alla, UTAN att ens pratat med mig om det. Hon lånar allt hon får tag på som om att det skulle vara hennes saker och hon om nån har frågat vart en sak ligger här hemma har hon till och med råkat sagt att den ligger på hennes rum, som då är mitt rum. Och varje gång hon är här duschar hon för hon tycker mitt shampoo är bättre. Hon har också gjort privata saker i min dusch som jag sen får reda på när alla tjejer sitter och snackar om sånt.

Sara planerar också precis ALLT. Om hon ska komma till mig på en lördag klockan 12 kommer hon då och det första hon säger är vad vi ska göra hela tiden vi är, t.ex. "Idag ska vi först softa ett tag nu sen ska jag duscha, sen lagar vi mat och sen fixar vi oss och sen går vi till festen. Vi går hem ganska tidigt för vi ska ju upp tidigt imorgon." Hon säger liksom exakt vad det är vi ska göra och sen måste man följa det.

En sak som jag inte förstår med sara är hur hon orkar tjata så mycket. Har hon kommit fram till någonting, som t.ex. idag att hon ska börja sköta sitt hår, heeeeela kvällen har hon skrivit hur hon ska göra med håret, vad jag tycker osv. Låter inte så drygt men hon skriver samma sak 100 gånger om. Typ att hon ska klippa bort allt det slitna, att hon inte får ha uppsatt för det sliter, att hon inte får platta håret, att hon ska köpa massa saker som är bra för håret osv, det har hon sagt iallafall 10 gånger ikväll!? Och om hon blir irriterad på hennes kille david för någonting skriver hon 100 st hur långa sms som helst om hur irriterad hon är. Hon ger också exempel på allt även fast jag förstår exakt vad hon menar.

Tycker synd om sara för hur långa sms hon än skriver och hur mycket hon än tjatar skrattar jag bara och säger ah.

Jag vill ju såklart också säga att hon är den bästa vän jag har och någonsin kommer ha. Jag kan prata om exakt allt med henne och lyssnar alltid. Hon ställer verkligen alltid upp när jag än behöver henne och hon har alltid bra saker att säga som får mig på bra humör hur jag än mår. Vi har hur många minnen som helst och dom är helt underbara. Jag älskar verkligen sara och skulle aldrig i hela mitt liv vilja förlora en så bra vän som henne :)

10 januari.




alltså haha kommer aldrig glömmde den här bilden från cypern 08. Det va en tant som solade på en massa konstiga sett men den här posen va nog värst..

Mathilda


10 januari.

I augusti åker ju jag med tjejerna till rhodos,  och ska jag vara ärlig känns det lite tugnt att jag måste spara alla pengar jag får i 8 månader för 7 dagar.. Fast ändå vet jag ju att det kommer bli hur kul som helst där borta och det kommer bli ett minne för livet! Villkoret att jag skulle få åka för mamma och pappa va att jag fixade pengarna själv.. alltså 8000 kronor.. Men fyller ju år i februari och då ska jag önska mig resan, hoppas vekligen att jag får den! Sen fickpengar kan jag fixa ihop själv, tänker ha med typ 3000 och har 2500 nu. Sen ska jag ju försöka fixa ett sommarjobb också så det löser sig nog även om jag inte får resan.. Tänkt på det asmycket om det verkligen är värt det, för pengar är typ allt för mig, men nu är jag mer positiv till det och ser fram emot det som fan!

Mathilda

10 januari.

haha doppa nyss fel, handen i dippen istället för i chipsen..

Jag och mamma va på ica för ett tag sen och handla lite söndagsmys till söndagsfilmen, mamma köpte godis, pappa köpte chips och dipp och jag köpte glass, jag har redan ätit av deras, mitt sparar jag till filmen, huhu.

Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på melissa horn samtidigt som jag läser bloggar, ska slå på tvn nu också för det är en annan del av köping!

Mathilda


vill bli asblond igen.. eller på bilden va jag typ gul men ändå :)


10 januari.

Fyfaaan va kallt det är ute!! sjukt. Har iallafall vart och kollat på hockey sen klockan 3! Vid klockan ett skrev pernilla att hon va i sala för hennes kille hade match så då kom hon hit ett tag sen hängde jag med och kollade på sala-vik! Satt där i bland alla som heja på vik medans jag heja på sala, haha. Vik vann.. Det va roligt fast vart skitkallt mot slutet.. fast värst va när jag skulle gå hem, då höll jag på att dö.

Igår va tjejerna här, vi gjorde inget speciellt, tog det lugnt bara :) Nu väntar jag på mat för är hur hungrig som helst.

Mathilda


9 januari.










Bilder från igår!

Kvällen igår var skoj! Alla tjejer va först, åt och så, sen kom lite fler folk senare. Va tvungen att gå hem vid typ halv 1, dels för att sara ville och för jag hade match imorse.. det vart 6-6, dom såg det som en vinst och vi som en förlust. Efter matchen drog vi till donken och sen hem, eller åkte direkt till idrottshallen och kollade på herrmatch med emma och isa. Herrarna vann iallafall!

Är ensam nu men emma kommer om ett tag och vi ska va med isa då, vi ska bara ta det lugnt ikväll, kanske drar till ella ett tag för hon kanske skulle ha lite party, annars blir det lugnt!

Mathilda

8 januari.




Nu drar jag till stina och partar!

Mathilda

8 januari.

Hemma från skolan/västerås nu. Jag och sara ska städa mitt rum nu sen ska vi ut och gå!

Mathilda


7 januari.



Tagit en skön dusch och nyss druckit upp mitt te, nu ligger jag i sängen och ska kolla på en film och sen sova!

Imorgon ska antingen jag och sara gå på stan med mamma om hon kommer till västerås eller så åker vi hem på en gång, sara ska iallafall med mig hem! På dan ska vi ut och gå skitlänge sen på kvällen ska vi till stina tror ja! :)

Mathilda

7 januari.

Vart på träning nyss, struntade i damträningen för mår inte alls bra, mår skitilla och är helt snurrig. Det första jag gjorde när jag kom hem va att sova fram tills träningen.. Nu ska jag iallafall duscha, äta och försöka sova tidigt!

Mathilda


saknar sommarkvällarna

7 januari.


 det här är min fina vän pillan

7 januari.



glömde lägga in den finaste, kommentera please..................

7 januari.








tänkte bara bjuda lite på mig själv eftersom jag har tråkigt

7 januari.

haha just ja, det va en neger som spydde på bussen imorse :O hon sov hela vägen sen när hon vakna böjde hon sig ner, sen hörde jag ett splasch, så kolla jag så va det asmycket på golvet i bussen! Och det va bara jag som märke det! haha...

Mathilda

7 januari.



Sitter i skolan och fan va det inte är skönt att vara tillbaka. Slutar iallafall halv 1 och då blir det spicy, längtar för är redan skithungrig! När jag kommer hem blir det att plugga lite sen har jag två träningar, först i idrottshallen sen ska jag direkt till lärkan.. :)

Mathilda

6 januari.

huhu nu tänker jag sluta blogga för det suger! tänkte jag skriva, men ångrade mig.

Skulle hittat på något med tjejerna ikväll men vart inte så, och börjar ju skolan imorgon så ska lägga mig i skaplig tid. Börjar klockan 8 imorgon, hehe. Hade det vart valla jag hade behövt gått till imorgon hade jag typ legat och skrikit och grinat just nu, fast det är ju faktiskt jensen  jag ska till så känns helt okej, saknar människorna, huhu.

Efter skolan imorgon ska jag äta spicy med pernilla! några fler hänger nog också med, ska bli supergott :)

Förresten fyller jag 17 år om exakt en månad, då är det bara ett år kvar till freedom.

Mathilda


6 januari.

Igår va jag hos emma till typ 5, vi vaknade sent så åt bara (hemmagjord thaimat, mm!), tog det lugnt och sen åkte till stan. På kvällen kom julia, stina och elin och vi softa och kollade paradisehotel!

Imorse va jag uppe klockan 9, annars går jag upp typ 2, fan va trött jag va. Har iallafall vart på träning från klockan 10 till halv 12. Det va faktiskt kul :) haha råkade ramla över en annan så vi låg där på golvet...

Mamma och jag hade tänkt åka till västerås idag för dom hade öppet även fast det är röd dag, men hon orkade tydligen inte.. Så nu ska jag ta en lång dusch sen fixa naglarna och lite annat.

Mathilda


4 januari.

Efter träningen åkte jag hem och duschade och åt och sen åkte jag tillbaks till idrottshallen och kollade på herrmatch. Nu är emma och jag hemma hos mig men vi ska snart till emma och sova där! Laddat upp med chips, dipp och cola(K)

Mathilda

4 januari.

Vaknade typ halv 2 och håller på ett kolla på ett dh-avsnitt nu. Jag har kommit på att jag blir skitdeppig av att kolla på de :O Så efter det här avsnittet ska jag ta en lång promenad med musik så jag blir lite gladare, huhu. Ska gå och sola på en gång då också. Senare har jag träning och efter den ska jag va med emma :)

Mathilda

3 januari.

Bestämde idag att jag skulle försöka somna tidigt för jag måste vänta tillbaks dygnet men kan varken sova eller slita mig från dh.. Får bli nått avsnitt till sen måste jag sova! Och nu vart jag skithungrig också.. Jag och sara bestämde oss för att vara nyttiga när skolan börjar, det är ju omöjligt nu när det är lov.

Mathilda


avslutningsfotot i 9an, saknar gamla klassen!

3 januari.

Blir att vara hemma själv och ta det lugnt ikväll känner jag, måste vända tillbaks dygnet. Ska kolla på DH hela kvällen!

Funderar på att ta ut mtt löshår nu, har ändå haft det sen höstlovet så det börjar bli väldigt slitet och risigt. Toppade det för nån dag sen så det är lite fräschare nu men ska nog ändå ta ut det snart för måste göra så mitt egna hår blir friskt och växer nångång..


med löshåret


utan, fast jag har inte sådär långt ens, haha :(

3 januari.

Just nu håller jag och sara på att göra kladdkaka till frukost, gick upp klockan halv 3! Igår va tjejerna här och vi kollade på film, vid 2 gick jag, sara och stina hem med isa för hon är så mörkrädd, haha. Sen gick vi hem och sen sov vi här hemma.

När sara har åkt ska jag bara softa och kolla på desperate housewives, sen får jag se vad som händer ikväll!

Mathilda

på torsdag är det dags för skola igen


2 januari.

Vart i ödemarken och spelat innebandy hela dagen, nu är jag hemma och sara och emma är också här. Vi ska snart käka sen kommer alla tjejer och så ska vi ha filmkväll! Alla älskar min källare, huhu♥

1 januari.










haha fin sista bilden va..

Här är iallafall några ut av bilderna från när vi va hos julia, självklart glömde jag ju ta bilder senare på kvällen..

Mathilda

1 januari.

Ligger fortfarande i soffan i källaren framför datorn och kollar på film. Kollade nyss på världens sötaste film, Cloudy with a chance of meatballs! SKa fortsätta kolla på film nu tills jag somnar..

Förresten så börjar min nya "diet" idag. Ända fram till sportlovet. Jag ska äta så lite kolhydrater som möjligt och ska äta frukost, frukt, lunch, frukt, middag. Viktigast är att jag inte småäter. Undra hur det här kommer bli...hehe.

Mathilda

1 januari.

Fick hjärnsläpp när jag skulle skriva vilket datum det var, tänkte hur länge som helst "vad kommer efter 31 december?" haha..

Mitt nyår har vart toppen! Det började med att jag, sara, emma och elin var här hemma och fixade oss och vid sju gick vi till julia som fyllde. Där åt vi tacos, spelade spel, drack och dansa, skitkul som vanligt med tjejerna :) Vid halv 11 började vi gå mot stan och gick till en fest vid biblioteket, det va inte jättemycket folk där men det va ändå kul, han inte va där så länge för vid tolvslaget stod vi på stan med champangen i handen och kramades och välkomnade det nya året! Enda minuset var ju att det va svinkallt, men jag hade iallafall tagit på mig tjockare leggings (men hål i som alla påpekade) och bytt klackarna till converse! När det började bli för kallt gick vi tillbaks till festen vid biblioteket och försatta festa. Nån gång vid typ 2 (oj va visst vid 4) tror ja gick vi med anton vidare hem till nicklas ankarås där de va folk. Vet inte hur det kom sig men när alla drog lyckades jag, emma och några mer stanna och vi va kvar tills typ klockan 6 på morgonen, kul va de! Vi fick sen skjuts hem av sunes mamma.

Jag vaknade typ halv 3 och emma vaknade halv 4. Hon drog då och sen dess har jag legat här nere i källaren och kollat på film. Äntligen är jag lite piggare.. Har iallafall haft en jättebra nyår med mina underbara vänner!

Mathilda

RSS 2.0