Lördagenn

Ganska mysigt hon farmor ändå, J va med , gjorde det lite roligare. Efter det skulle vi sovit i hans pappas tjejs lägenhet för hon är borta. Så vi åker dit går inte där, klappar katten lite och får se att det ligger nån i sängen! john och hans pappa frågade vem det va men fick inge svar, så vaknade den tillslut iallafall. Det va nån gammal som va där och vaktade katten som hade bestämt sig för att sova över iallafall. så vi fick åka hem till john och sova där. haha.

Vaknade ganska tidigt, kunde inte somna om så låg där och tittade på tv hela morgonen. Vid halv 12 gick jag till idrottshallen, mötte upp elin och tittade på brottning. fan va FULA alla är i sina trikåer, hahaha... Nu är jag iallafall hemma, sara är påväg hit och ska äta snart. Efter det ska vi softa lite sen vid 6 ska vi väl börja snygga till oss lite för ikväll äre partyparty. Eller ska iallafall till kicki först får vi se vart vi hamnar sen! Kul kommer det nog bli iallafall, förutom att jag ska upp 8 imorogn...


Fredag!

Fan va skönt med helg.
Skolan va seg.
Läser massa bloggar nu.
Farmor snart.
Hem inte alltför sent.
Vet inte vad som händer då.
Kul inlägg.
Pusshej.

Torsdag, nästan fredag.

Huvudet känns bättre, jag med.  Softade på förmiddan, stan hela eftermiddan kändes det som. Fick vänta ett tag men sen kom det roliga med helgen. Hoppas på nått roligt party på lördag, även fast jag ska upp 8 på söndag. Vart asirriterad när jag fick reda på att samlingen till dm va halv 9... Jag gav kvällen till läxböckerna och en bildupgift. Det va faktiskt bra att jag åkte hem från skolan, fick mycket mer gjort än att jag skulle vart kvar i skolan.

Skönt med fridag och helg imorgon! Ska tillbringa fredagskvällen hos farmor, för hon fyller år idag. Det blir mysigt, fast det hade nog vart lite roligare i sala. Ska iallafall vara med kvampe på lördag, Sen så många tjejer som möjligt hoppas jag, hitta nått kul ställe och bara ha askul som man alltid har när man är med mina kompisar!

Pusshej, nu ska jag lägga mig i soffan brevid missan och titta på tv, skulle jag skriva men det va inge bra på tv. Så jag sitter nog kvar här istället!

Måste köpa en vårjacka snart också, om bara snön kan försvinna. Vill ha skinnjackan med sned dragkedja från hm, förra årets men det är snygg.



Tordag, veckan går snabbt.

Igår kväll efter träningen hade jag asont i huvet, hade det när jag skulle sova också. Vaknade och kände att huvudverken hade gått över med den kom tillbaks på första lektionen... Så efter andra åkte jag hem. Hade inga nycklar så jag satt på trappen och skrev klart krönikan som skulle vart inne för länge sen, asskönt! Våfflor igår, va sugen idag med så gjorde pannkakor, mmmmm. Men måste sluta äta så onyttigt ju.. Nu sitter jag iallafall här asmätt och ska skicka en krönikan, plugga lite sen titta på film tror jag.



Våffelonsdag.

Skola och nationella, svårt och svårt. Men skrev iallafall nått, alltid bra. Efter det va det no, matte, lunch och so. Det gick ganska snabbt. Längtar tills imorgon då matilda ska berätta allt om vad hennes föräldrar säger om en sak, haha! Efter det hängde J med hem till mig och käka våfflor som mamma hade lagat, för det är ju våffeldagen idag! Min favoritmat efter pannkakor.. :) Vi pluggade lite sen åkte vi hem hit, pluggade lite mer och nu sitter jag här, han är nere och äter. Om en timme har jag träning, inte så taggad...

huhu , bild från flyget påväg till thai.


tröttt.

Äntligen klar med alla naglar!

Dricket cola, mm.. Jag ska titta på andra avenyn nu sen sova, skönt. Är alltid astrött på tisdagar. Nationella prov i engelska imorgon, känns verkligen helt värdelöst. Fast hellre de än SPANSKA på morgonen, för det är det värsta jag vet. Fast går till 2 och det är ändå skönt. Efter skolan ska jag va med bästa, sen äre träning. Och jag hoppas att det händer nått kul i helgen.




Tisdag och naglar.

Håret vart sådär, bättre än innan iallafall!

Efter frissan gick jag som sagt till lindex och köpte sånna där tippar till naglarna. Efter det gick jag på stan helt ensam, och väntade på elin. När hon kom mötte vi upp millan och stina, gick till coop och sen hem till millan. Satt där ett tag sen skulle jag hem och äta. Till affärn sen med mamma och jag fick ett samtal och jag trodde min pappa höll på att dö, lång historia och jag va livrädd, men så va det som tur var inte.

Det som skulle blivit en pluggarkväll vart till en nagelkväll! Nu sitter jag här och har gjort den sen klockan sju och försöker sätta på dom där jävla tipparna! Kan ju säga att det inte ser så bra ut... Men när jag har gjort några gånger hoppas jag att det kommer se bättre ut! Har alltså setat i typ 2 timmar och jag har bara gjort ena handen. Så vid 11 kanske jag gjort den andra också då, det är ju lite segt :) På bilden ser det inte bra ut och det ser ännu sämre ut i verkligheten, haha :(


Tisdagen.

Sitter på frissan nu, färgen håller på att verka och det klia så JÄVLA mycket!! Jag typ skakar för jag vet inte vad jag ska göra åt de.. haha :( Mamma lyssnar som vanligt aldrig på vad jag säger när det gäller mitt hår och hon ska alltid testa nya saker på mig så får se hur det blir. Just nu ser hårbotten brun ut istället för ljus..

När jag är klar här ska jag gå in på lindex och titta om dom har tippar man sätter på naglarna, har ingen aning om hur dom ser ut eller hur man gör men ska ändå titta får se om jag kanske försöker mig på sånna ett tag istället för att försöka spara ut mina egna.. Förut växte mina naglar jättesnabbt och gick aldrig av. Nu flisar dom sig alltid och mina naglar blir inte alls så långa som dom blev förut, astråkigt. Testat sånt där nagellack naglarna inte ska gå av och flisa sig av men det vart typ värre. Måste börja äta mer vitaminer också, då kanske det blir bättre.

Färgen ska tvättas ur om 20 minuter, så segt att sitta här. Tur att jag har en mamma som jobbar här så jag får gå in här och sitta vid datorn istället för att sitta bland alla andra och läsa damernas värld!

mondaymonday

Vaknade brevid en febrig pojkvän. Gick till skolan, pallrade mig igenom hela skoldan med mycket skratt. Efter skolan vart det en sväng till stan, till åkrahallen och sen hem. Det va frida som var mitt sällskap och vi gjorde cupcakes, typ godaste cupcakesen ! Pyssla å pyssla och fick fram riktigt goda och faktiskt söta bakelser. Efter det va det träning, som vanligt va alla där och träna, kulkul! nämen vänta , nu ljög jag :) DM på söndag, skulle ju faktiskt vara bra om några fler kom på träningarna! :) Efter det trog jag hem till john och tittade på tv, sen cyklade jag hem igen i det iskalla vädret... Jag som trodde våren hade kommit.

Imorogn är det skola igen ja, s e g t. Men efter skolan ska jag färga håret, ska bli så jävla skönt ! Bort med utväxten och om mamma lyssnar på vad jag säger kommer jag bli superblond! saken är den att hon inte alltid gör det, men får se. Och efter det är det elin,  Hon kommer till sala :D

Men nu ska jag sova för jag är jättetrött, godnatt mathilda!


kväll.

Dagen har vart soft. Kusinen va här och vi spelade spel och jag lärde han åka minimoto... Det va väldigt vingligt i början med vart lite bättre mot slutet faktiskt! Efter det va motorcykel det ända han pratade om, och hans lyckomynt. Så fort han undrade nått eller vi skulle göra nått skulle han singla slant om det skulle bli bra eller dåligt, tur eller otur osv.. Tillochmed när vi satt och åt va han tvungen att gå iväg och singla om en sak han frågade. Sötville, ibland. När han drog åkte jag till J, vi gjorde inget speciellt och nu är vi här. Vi har tittat på wipeout och nu beck!! mysmys. Imorgon är det skola och det är mindre mys.


nu är det söndag.

Det vart en soft kväll igår men man ångrar sig lite... Åt, tvn, datorn och sov, det va väl ungefär va vi gjorde. Sara hotade med att stänga av musiken om jag inte slutade sjunga.

Vaknade halv 12, slog på tvn och det va reprisen av robinsson, toppen efter som vi missade det igår ! Sara ligger i sängen och tittar på de och jag sitter här och lyssnar. Frukosten vart godiset sen igår, ajaj.. Sara åker hem vid 4, och vid två är det barnvakt åt min kusin. kulkul.. Ikväll kommer john hem och då ska jag va med han också!




 


lördag

Kvällen vart hemma hos mig, bara sara och jag. Skönt för vi va supertrötta. Vi har ätit tacos och hållt på med en ny header i photoshop, höll på ett tag men den vart sådär, tog den iallafall. Vi inhandlade ett stort lager med godsaker och väntade och väntade på robinson som skulle börja klockan halv 10 engligt sara... men nej, det började visst 8! kvart i 9 fick vi reda på det och det sög ju. Vi som hade laddat som fan inför de. Blev istället att vi åt grillad banan med smält choklad och grädde. Godaste på länge men man mår inte så bra nu. Även fast vi har både melonen, glassen och godiset kvar.. Fast det ska vi äta sen inatt! haha... Nu tittar vi på tv, försöker smälta allt vi ätit och bara slappar!












saaala nu




Hemma från västerås nu, det va skönt att gå på stan. Men hittade inte särskild mycket. Lite småsaker. Vet inte riktigt va jag vill ha för kläder nu i vår, då är det inte så lätt att shoppa.. Vill bara ha sommarkläder just nu.

Ska in till sala snart, softa lite. Får se va som händer ikväll, om det blir party eller inte. Är så jävla trött men skulle ju ändå va skoj.Men just nu verkar det inte som att det blir något ;/













Fredag, helg!

KOm hem fär ett tag sen, packa och städa sen åker jag till tillberga, sara. Vi ska nog mest softa idag, titta på film och äta godaste maten. Men imorogn ska vi till västårås, mysigt nu i vårvädret ju !

Fredagarna är längst men den här dan har ändå gått snabbt. Kabaré på elevens val, det skrattas mycke då, frågan är om alla kommer skratta då vi ska spela upp de... Tråkigaste lektionen är engelska och då gick jag en halvtimme tidigare för jag ska med bussen om ett tag och måste packa innan. Men nu ska jag städa!
















snuttlutt




Thailand


Mamma kom hem från mingelfest i gallerian, lite vinglig men det gjorde inte mig nått, hon fick ta fram saxen och klippa av löshåret lite! Det syns inte mycket men känns som mycket, ska nog ta ut håret snart för det är så ovårdat, huhu :( Men det är ändå så skönt att ha långt då man vill fixa det, man kan göra mycke mer.  På tisdag ska jag färga utväxten också, super, för det behövs verkligen!


Tänkte på det när jag loggade in, kanske är dags att uppdatera mig lite och lämna snuttlutt...
men nej , det håller ett tag till.


Jag gör ...

Jag gör som dom alla andra, skaffar mig en blogg. Vet inte riktigt vad jag kommer skriva, och skoj vet jag inte heller om det kommer bli. Och jag ska försöka att hålla bloggen uppe en vecka iallafall..

Skola har det största delen av dagen bestått av och kul är det ju inte. Efter skolan gick jag med Frida ner på stan, fast va inte där så länge. Istället gick vi hem till mig, softade och sen ut på en promenad innan hon skulle gå iväg. Skönt att gå och kul att prata.

Imorgon är det fredag och det känns underbart, ännu en vecka har gått och det är en vecka närmare värmen. Veckan går snabbare när det är fint väder, så hoppas nästa vecka blir lika fin!
Helgen är fullbokad, det blir tillberga, västerås och tjejer, toppen!

Nu ska jag plugga hinduismen, känns ju sådär. Men först duschen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0