30 september.

Elin åkte för ett tag sen. Kollar på grey´s nu :) SKa gå och möta john om ett tag också, han ska sova här.

På lördag ska jag hem till sara på tacokväll, det är några av hennes klasskompisar och jag som ska dit, känner inte dom men ska ändå bli kul :D 

Mathilda

30 september.

Kom hem från skolan vid 6, käkade satt mig vid datorn och då kom elin! Vi gick ut och gick, gick till lidl och köpte mars-glass, haha. Sitter hos mig nu och väntar på idol.

Mamma beställde hem löshår till mig idag, äntligen!

Mathilda

30 september.

Nu har jag prevcis matat mina fiskar på facebook. Mamma ska platta mitt hår nu sen ska jag fixa mig, ska med bussen 10! Spicyhot(K)

Pengar idag också, asglad. Ikväll måst ejag städa mitt rum sen ska jag gå ut och gå med elin om vi orkar :)

Mathilda

29 september.



Verkligen ett jättebra serum för håret (mot slitet hår), fick den i helgen och älskar den redan(K)

Mathilda

29 september.


längesen,oseriösa

Ska kolla på andra avenyn på datorn nu för ettan funka inte på min tv. Sen ska jag kolla efter kläder för imorgon får jag pengar! fast ska försöka att inte handla så mycket..

Imorgon börjar jag halv 1 fast ska ta 10 bussen för ska käka på spicyhot med tjejerna i klassen!

Mathilda


29 september.


Valla, saknar klassen! Fast har ju bra nu med ;)

Fick hem nya veckorevyn idag som jag ska läsa nu! Jag har en halvårs premunation på den tidningen som jag fick från valla för jag vann en tävlingen i skoltidningen..haha. Va helt oseriös med svaret så vann jag, värt ju. Kom fram en tjej i skolan asnervös och fråga om jag va mathilda och sa att jag hade vunnit, haha.


29 september.


Tagit fram uggsen..

Kom hem för ett tag sen, blir långa dagar när man har idrott. Efter skolan kom pappa och hämtade mig och vi åkte till mediamarkt och hämta min telefon som vart på lagning, asskönt att ha sin egna nu, fast suger att jag inte har snake längre! Sen åkte vi till ikea, åt där, fyfan va gott det va för har aldrig vart så hungrig som jag va då typ. Sen hem!

Sitter här nu, skrev till elin om vi skulle ut och gå med tror inte att det blir nått. Ska kolla på idol och andra avenyn sen!

Mathilda


29 september.

John åkte precis till skolan, jag ska åka om ett tag jag med. Blir skola hela dagen, får se om jag hittar på nått ikväll eller om jag bara sover.

Mathilda

28 september.






Kom nyss hem från träningen, slapp fysen! asskönt.. Ska duscha och äta nu sen ska jag hem till john, kolla på idol och sen svenska hollywoodfruar! :D kommer inte pamela ikväll så hörde hon va jag sa genom fönstret.

Imorgon börjar jag 20 i 10 för jag har idrott, sen tre lektioner sen slutar jag.

Mathilda


28 september.


skolan, slutar fem, hem sen träna.

27 september.



Kom hem från västerås för ett tag sen, åkte dit med Mamma, min moster och min kusin. Va på här, det är en frisöraffär, dom skulle handla grejer. Sen åkte vi till hälla och gick där ett tag. Har ju inga pengar men men skulle få av mamma men såklart hittade jag inte nått då.. Hon ville köpa ett par kängor åt mig men vet inte om jag vill ha de.. Sen åkte vi iallafall till donken, åt där sen hem.

Ikväll ska jag vara med john, han ska på bio med sin pappa sju så det blir senare. Nu ska jag bara ta det lungt, läsa bloggar och så!

Mathilda

27 september.

På matchen igår vart det 2-2, vi spelade sådär men bra md oavgjort även om vi hade kunnat vunnit. Efter matchen åkte jag och sara hem till mig, jag duschade och sen gick vi ner på stan och käka pizza! Sen fick vi skjuts av ellas mamma till julia. Fixade oss där sen börja vi parta!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om kvällen igår.. Jag hade iallafall en rolig kväll. Slutet kunde vart bättre, men jag hade ändå kul. Alla tjejer va där och julias brorsas kompisar förfestade där. Det har vart en bra helg!

Nu ligger jag och sara i sängen, ska käka frukost nu sen kanske jag ska med mamma till västerås.

Mathilda


26 september


Suger på att göra fransk manikyr, men älskar pärlor.


Nu ska jag och john gå ut och gå en stund. Hämta min cykel på station, kolla lite på stan och så. Sen ska jag hem och städa mitt rum och sen till samlingen, Idrottshallen klockan 3!

Ikväll blir det fest hos julia, ska bli skitkul! Hörssen.

Mathilda

25 september.

Blev att jag vart med millan julia och stina ikväll. Vi kollade på idol sen gick vi ut och gick aslångt. Just ju gick genom skogen mellan turbo och där sörskogen ligger, asläskigt! Gick iallafall runt och snackade och så. Sen hem till millan. Jag har haft ont i huvet hela dan sen vart det värre och sen hos millan började jag må asilla. Va asnära på att spy. Mötte iallafall john sen och nu är vi hemma här. Ska lägga oss i sängen nu och kolla på tv och mysa. Skönt med sovmorgon imorgon, sen match!

Mathilda 

25 september.

alltså kul att ingen svarar på mina sms.. blir väl en ensam fredag.. iallafall, har jobbat hela eftermiddagen faktiskt, på johanssons café. Det va kris så hänge med pappa ner och hjälpte till. Efter det åkte pappa och jag och handla sen gjorde vi tacos så vi har nyss ätit! Nu försker jag fåtag på folk men ingen vill va med mig, hatar att ringa men får väl göra de...haha.

Mathilda

25 september.



Skönt med helg! Längtar asmycket till innebandymatchen imorgon, även fast jag är helt otränad.. menmen! Idag då, Tar det lungt nu. Ella skulle ringa när hon slutat så ska va med henne och alla andra tjejer ikväll hoppas jag. Ska sova med john också. Sen blir det såklart tacos!


24 september.

Pappa kom hem med det bästa som finns, Bananbakelse!! Åt mat+en sån nyss så nu ska jag till träningen och springa som fan..

Är rädd..

Mathilda

24 september.

Home. Skön skoldag faktiskt, gick snabbt. Fast det som gjorde hela dagen bra va pannkakorna till lunch såklart :) Nu ska jag kolla på förlossningskliniken. Bara ta det lungt fram tills träningen!

Mathilda


24 september.



Skolan nu, skön dag idag så det går nog snabbt. Ska bara ta det lungt efter skolan, sen träna ikväll.

Mathilda


23 september.

Kolla på idol nu, som dom allra flesta. Gick bara ner på stan solade och hem. Elin gick och kollade på match och matilda gick hem. När jag skulle gå hem från stan gick jag över vallas skolgård, så va det några som körde med assnabba radiostyrda bilar. Så körde dom typ på och runt mig hela tiden, aspinsamt. Nu är jag iallafall hemma och john är sur för jag inte vill komma till han, men orkar verkligen inte. Går ju upp halv 6 på mornarna..Så stannar hemma!

Mathilda

23 september.

http://www.youtube.com/watch?v=kXf3wx5nPXU

hahaha. den är ännu roligare andra gången!

23 september.



Är med Matilda och Sara nu, va nyss hos stina och hämta lite saker. Kollar på tv nu. Ska ut och gå med elin klockan 7, eller vi ska gå och sola sen ta en liten promenad. Måste va hemma till idol!

Mathilda


23 september.

Mamma visade nyss sina nya skinnbyxor(!!??). alltså va, mamma och skinbyxor, nej. Jag tvinga henne att lämna tillbaks dom så hon ska göra de, tur. Ville bara säga det.


23 september.



Kom hem för ett tag sen, städade upp på mitt rum för snart kommer matilda! :) eller hon slutar halv 3. Får se vad vi hittar på! Ikväll ska jag iallafall kanske gå ut och gå med elin, sen är det ju idol idag också!

Mathilda

23 september.

 
Har datakunskap nu, skönt för man behöver inte göra nånting. Efter de har vi matte tills halv 1 sen slutar vi!

Mathilda

22 september.

haha john är söt. Iallafall, istället för att träna gick jag ut och gick med elin istället! Det va jag mycket mer taggad på. Vi snackade en massa och gick typ runt runt silvervallen kändes det som. Vid åtta gick jag hem och då kom john. Vi kollade på idol och andra avenyn och nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på film och mysa!

Imorgon ska jag vara med Matilda, länge sen! :D

Mathilda

22 september.

Har träning om 1½ timme och kom nyss hem, vet faktiskt inte om jag orkar. Hade ju heldag idag och har vart trött hela dagen. Hade tre lektioner sen två timmars hål sen typ en timmes teori. Läraren pratade med mig, lino och frida efter sista lektionen.. Nu ska jag lägga mig i soffan och jag lovar att jag kommer somna!

Mathilda


21 september.


Sommras

Hemma från idrottshallen nu. Väntar på maten sen ska jag hem till John och sova där. Det är ju svenska hollywoodfruar ikväll, det är asbra! eller det är kul för dom är så jävla puckade, haha.

oj hollywoodfruar ska de va, skrev hemmafruar först ;)

Går heldag imorgon, från 8-16.30. Och det är ju för att vi har idrott, men vi har teori så det kommer nog bli en skön dag ändå :)

Mathilda


21 september.


Phi & Arjan

Nästan hela klassen(K)

Lino & jag

sliten som fan efter skolan. stirrögon

Det lilla jag fick se av skolfotot va att ena mitt öga va helt vitt utav blixten, haha :( Fast förväntade mig inte att jag skulle bli bra så skitsamma!

Tog nyss bort mina lösnaglar, mina är helt sönder nu. Ska fixa till dom sen ska jag lägga mig i soffan och sova för är skittrött! Sen ska jag till träningen och kolla, går fortfarande på penicillin så får inte träna. Eller om elin hör av sig och vill ut och gå hänger jag med henne, men jag tänker inte höra av mig för jag orkar egentligen inte, haha.

Mathilda

21 september.

Är i skolan och har näthandel nu. Skolfoto idag ju , mitt hår är helt fuckat. Kommer bli skitful.. Våra kort kommer typ sitta uppe i stan också ;(

Mathilda


20 september.


cypern i sommras

Va i idrottshallen från klockan tre till halv sju, trodde jag skulle av där i en timme.. Nu är jag hemma och john är här. Vi ska gå ner på stan och sola nu sen hem och kolla på film.

Har skolfoto imorgon, döda mig. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. ååh.

Mathilda


20 september.



Jag, emma och sara åkte till ranska klockan tio igår, kom fram halv 11 och typ halv 12 va festen slut, KUL! haha. Det va asmycke folk där och när festen började bli rolig ringer killen som har festen sin mamma och pappa.. Dom kom och typ kasta ut alla hur arga som helst va dom! Hörde att pappan hade slagit ner en kille också.. Fattar inte att han fick ha fest igen när det spårade ut som fan förra gången han hade de!? Vi åkte iallafall hem från ransta vid 12.  Åkte ner på stan och va där ett tag, skulle till en till en annan fest fast vi va inte så taggade så vi åkte hem istället. Va väl hemma vid halv 2 nångång.

Mamma berättade en hemsk sak hon hade vart med om igår också..usch. Skönt att hon sa att hon skulle va nykter och va taxi åt mig i fortsättningen iallafall, huhu.

Ska vara i idrottshallen om en timme och stå i kiosken.. Duschade nyss så måste skynda mig.

Mathilda


19 september.




Blir fest ikväll, Längesen så det ska bli kul! Det är i ransta, förra gången det va fest där hade alla haft askul och det missade jag och sara.. Så hoppas det blir lika kul den här gången! :)

Redan tröttnat på mina naglar.. Sara får typ va min slav och ta upp allt åt mig, hehe.


19 september.



Städar klart nu, typ. Sara är här och om en timme kommer gästrerna. Mamma skriker och skriker. Skitdryg.

Ikväll ska vi va med alla tjejer tror jag, längesen så hoppas :)

Mathilda

19 september.



Började fixa naglarna medans jag städa, vet att jag kommer ta bort dom ikväll men ändå. Allt för att slippa städa :) vet att det sliter som fan på naglarna att sätta på tippar men mina är redan så fula.. (ska klippa ner dom)

19 september.

Igår va jag med john, vi åt tacos hemma hos han med hans pappa och hans pappas kompis. Sen kollade vi på idol och så. Sen gick vi hem till mig och hämta grejer och sen tillbaks till john. Sen sov vi där, mysmys.

Äter frukost framför datorn nu och snart ska jag städa, typ hela huset..aaastråkigt. Min bror fyller ju år idag och då får vi gäster och då måste det va fint blabla. Är asirriterad på mamma.

Mathilda


18 september.



Nu har john kommit hit, är rädd för han. Igår kladda jag tuggummi i hans hår och han sa att jag kommer få igen.. Vi ska iallafall gå ner på stan snart. Ska köpa lite nagelgrejer och så.

Älskar min väska, även fast jag aldrig använt den, tror jag. Kommer iallafall ihåg när jag köpte den, det va i cyperni sommras. Då låg det en karta med piller i väskan och en lapp med en hotmailadress ;O SÅ när jag kom hem kolla vi upp va det va för piller då va med för psykiskt störda och sånna som hade schizofreni, haha.

Mathilda

18 september.

 
 

haha. vart ute och fotat på massa olika saker för jag hade tråkigt, min katt fick va modell och posa lite också, ska redigera lite nu får se om nån vart fin.

Mathilda


18 september.

Har redan ångrat att jag inte gick till skolan fast min skoldag har ju inte ens börjat än. Fast det är för att jag är rastlös. Fast ska städa mitt rum nu.

Ska åka och shoppa med mamma på onsdag tror jag! Då ska jag verkligen hitta nya kläder, så jääävla tråkig garderob nu alltså..

Mathilda

18 september.

Vet inte om jag jag ska till skolan idag eller inte.. Missar typ inget för kan göra sakerna hemma men ändå segt att va hemma en dag till. Men mår inte riktigt bra än så jag åker nog inte.. Enda anledningen jag vill åka är gå på stan och köpa västen för har inte gjort det än, och att jag måste köpa present till min bror som fyller imorgon.. menmen.

Fredag idag! Har inte gjort nått alls den här veckan, har i för sig vart sjuk halva men ändå. Man gör verkligen inget när man går eftermiddagar :( Idag ska jag iallafall va med john, som vanligt. Vi ska göra tacos och så. Imorgon ska jag vara med sara och emma, får se vad vi hittar på:)

Just nu kollar jag på reprisen av mtv video music awards.

Mathilda

17 september.


haft tråkigt..

17 september.



17 september.

Kolla nyss på förlossningskliniken, kommer aldrig våga föda barn! alla skrek ju hur mycket som helst att det gjorde asont.. Farmor och farfar är iallafall här nu, kul att ha sällskap när man är sjuk :) Jag och farmor spelade nyss bingo på internet, huhu. Nu är dom ute och fixar hallonhäcken. Dom bodde här innan oss så dom kommer alltid hit och fixar trädgården för dom vill att det ska va lika fint som när dom bodde här, haha.

Har legat med datorn framför tvn hela dagen, det har vart skönt. Fast ska nog gå ut och gå sen, inte rört mig på länge känns det som. Och får ju inte träna nu när jag äter penicillin heller. Sen ska jag va med älskling! ♥

Mathilda

17 september.

Käkar chokladboll och kollar på svenska hollywoodfruar nu! Mm.

Mathilda

17 september.



Hemma från lassarettet nu,  hade urinvägsinfektion.. Fast jag glömde fråga om man kan träna när man äter de?Läste att man inte fick på internet så struntar i att göra de. yes..

Ska iallafall vara hemma från skolan idag, skönt fast lite segt. Kommer nog sitta vid datorn hela dagen, fast måste skriva rent en novell som ska vara inne idag också. 

7 månader idag med John också! Älskar dig!♥

Mathilda


17 september.

Nu åker jag till doktorn får se om det blir skolan idag!

Mathilda

16 september.



Gammal bild!

Skulle egentligen åkt till älskling nu och kollat på idol där men han mår inge bra alls, och jag känner mig inte heller så pigg så struntar i de. Har läst massa bloggar hela kvällen och nu väntar jag på att idol ska börja. Sen ska jag lägga mig tidigt!

Får ingen sovmorgon imorgon för ska vara hos doktorn klockan 9.. seegt. Men tror jag har urinvägsinfektion så bäst att kolla.. Tvn nu!

Mathilda

16 september.

Headern. Fortfarande inte nöjd men det här får duga så länge. Felet är texten, assvårt att hitta en snygg text... Så säg till om nån vet en snygg?

Mathilda


16 september.


mammas pälsjacka.

Fint med päls, Ska köpa pälsväst imorgon! Nu ska jag göra ny header.

Mathilda


16 september.


Tog 11-tåget till västerås och tog halv 1-tåget hem. Va bara där och åt sen åkte jag hem för ja mår inge bra, har skitont i magen och har typ urinvägsinfektion.. asont. Så jag är hemma nu! Hade jag fortfarande gått på valla hade jag inte gått till skolan alls, men nu ville jag till skolan men kunde inte va kvar. Känns ju mycket bättre att va hemma när man är sjuk.

Ska ta det lungt nuframför tvn, sova lite, sen måste jag göra lite matte och så. Och en ny header!

Mathilda

16 september.



Sara är på väg hit nu! När vi kommer till västerås är det ju en timme tills vi börjar, så ska äta med sara och hennes kompisar, pinsamt. känner ingen :)  Ska kolla efter min älskling inne på h&m också, hoppas den finns!

Ska göra en ny header ikväll också tror ja, om jag orkar och har fantasi!

Mathilda

16 september.

Sov ju hos john inatt men vaknade tidigt så jag cyklade hem, fyfan va jobbigt det va, hatar min cykel. Iallafall så sitter jag här nu, ska börja fixa mig nu. Sara kommer sen till 11, vi ska ta sällskap till station, eller ah vi åker bil.

Ikväll efter skolan antar jag att jag bara tar det lungt!

Mathilda


15 september.

Sitter hemma hos john, har kollat på idol och andra avenyn! Har inget mer att skriva. Puss

Mathilda

15 september.

seriös.
Hemma nu, och sent som vanligt den här veckan. Det är tisdag och jag är dötrött, kanske för att jag började klockan halv 9 (måste åka 7), hade två timmars idrott (konditionsträning), två timmars hål då vi åt och typ sov i matsalen, sen lektioner till 5... sovmorgon resten av veckan iallafall!
 
Ikväll ska jag sova hos älskling, ska kolla på idol och andra avenyn :)

Nu ska jag kolla efter ett snygg sak på internet och hoppas få köpa den! och så hoppas jag på att mamma beställt hem hår till mig idag..

Mathilda


14 september.


Hemma nu, struntade i träningen, orkar verkligen inte. Men ska ut pch springa om nån timme. Fast nu ska jag läsa nya veckorevyn framför tvn, kommer säkert somna.

Imorgon går vi från 8.30-16.30.. :(

Mathilda


14 september.


Skönt med sovmorgon! Det dryga är att jag måste ta tåget varje morgon, har längre till tågstation ju.. laaat. Fast idag får jag skjuts, haha. Och det är en timme tills jag börjar så får gå på stan eller nått. Egentligen ska jag ju äta på den timmen men eftersom jag inte har någon mobil (aasirriterande) så kan jag inte få tag på nån som ska äta..

Har tre lektioner idag som vanligt, sen hem. Egentligen måste jag åka direkt från station till träningen men får se om jag orkar det, är så jävla trött efter skolan. Gör jag inte det går jag ut och springer själv istället.

Mathilda


13 september.



Jag och john har gått runt lite nu på kvällen, till station, stan, jag solade, coop, john och sen till mig. Vi dushade nyss, asmysigt. Och nu ska vi mysa framför filmen på 4an med popcorn.

Imorgon är det en ny skolvecka igen, har eftermiddagsvecka så det är ganska skönt. Förutom att komma hem så sent bara, menmen:)godnatt sen!

Mathilda

13 september.

Jag och sara övningskörde lite sen kom mamma och pappa och hämtade mig, john va också med! Vi åkte till västerås och åt sen kolla vi runt lite. Jag lämnade in min mobil så nu har jag ingen.. får den om typ 3 veckor.

Jag och john ska gå och hämta min cykel sen och sen sola. behövs. Sen hem och kolla på film och mysa, får se om det blir hos han eller mig.

just ja, tog asmånga bilder igår på carro och johans hund, men nu när jag skulle lägga in dom va alla borta, skitiriterande.

Mathilda


13 september.

Ligger i saras säng och kollar på animalplanet. Vi ska kanske övningsköra idag igen sen :D eller det beror på när jag ska hem men hoppas. Mamma och pappa ska till västerås så dom hämtar mig fast vet inte när. Ikväll ska jag vara med john :)

Mathilda


12 september.

När vi kom till tillberga fick både jag och sara övningsköra men saras mamma, skitkul! :D det gick faktiskt bra för båda oss ;) fast jag va livrädd när sara började köra först... Sen åkte vi hem och åt tacos, sen till saras syster och hennes kille."Nyblivda föräldrarna", fyfaaaaaan va söt deras hund är!! jag har bestämt att jag och john ska köpa en sån sen när vi flyttar ihop(a)haha. Det va iallafall en blandning mellan chihuahua och jackrussel.

Förutom att gosa med kingston (hunden, ascoolt namn) har vi kollat på tv och ätit paj och så, mysigt! Nu ligger jag och sara i sängen och vi kommer nog somna snart för båda är aströtta.

Mathilda


12 september.



Nyss kollat på match, sala vann! Jag och sara åker hem till henne idag, vi ska hem till saras syster och kolla på hunden, äta tacos och bara softa. Jag har ont i huvet och det känna som att jag ska svimma, ska ta en alvedon så hoppas det blir bättre.

jag vill tatuera mig! skriva mathilda på handleden, fast mitt namn är typ för långt för att kunna ha det där känns det som. Sen kom jag och tänka på i framtiden när man typ ska fixa jobb, då kanske man inte få ha synliga tatueringar, fast ett litet mathilda kanske inte gör nått...huhu. faaaast jag har ju ändå inga pengar och när jag väl får det vill jag nog inte slösa dom på en tatuerning..

Mathilda

12 september.

Idag tänkte jag typ sova till 10 ikväll, nej men trodde jag skule sova hur länge sen helst men nej vaknade 9. ALLTID när jag sover själv vaknar jag tidigt men när jag sover men nån annan vaknar jag sent, borde bara tvärt om. 

Sara kommer vid tolv, sen ska vi kolla på match klockan ett. Får se om vi åker till tillberga för jag vill se hennes systers nya hund! eller om vi stannar kvar i sala, just nu åker jag hellre till tillberga.. Men får se!

Jag vill ha en massa nya bloggar att läsa.? 

Mathilda


11 september.






hahaha.
Va inte med elin och dom(...) utan va med emma istället, vi kollade på idol, käka jordnötsringar och spela farmville! Sen kom ella och då tog vi hur många webcambilder som helst, haha. Nu är jag skittrött så ska gå och sova, ska bli asskönt att få sova ut imorgon!!

Imorgon ska jag kolla på match sen va med sara, får se vad vi hittar på :)

Mathilda


11 september.

Har nyss ätit och ska ringa elin nu, hängde inte med dom och åt för jag skulle äta fast dom är nog kvar på stan.

rutigskjorta/snyggahöstskor/smink/längrekavaj/
coolatshirts/jeans/stickadetröjor/skönafulauggs/jacka/m.m.
Jag vill ha pengar och jag ska vara mysigast i vinter.


11 september.

Ligger i soffan och kollar på topmodel samtidigt som jag läser massa bloggar. Kom hem vid fyra, tog 3-bussen idag för det va ju fredagsfika! Fika med lino, sofie och ronja :) Nu ska jag ta det lungt typ till 6 för då ska jag hänga med millan, stina och elin är dom ska äta thaimat. Jag ska inte äta för vi ska äta tacos hemm och det vill jag inte missa!

Jag vet inte vad vi ska göra ikväll faktiskt, hittar nog på nått :)

Ska nog sätta i löshår föresten, lim alltså. Assugen på det nu, fast vet hur drygt det är efter ett tag.. men ändå värt. Det är tredje gången, eller nej fjärde, eller jag vet inte, iallafall typ fjärde gånger jag sätter i det då.

Mathilda

10 september.



Skolan gick undan och det va pannkaka till lungt, asgott. Träffade elin, stina, julia och millan en snabbis i v-ås också :) Hem efter det och tog det lungt ett tag, sen gick jag till valla vid halv 4 och vänta på frida. Alltså jag vågade inte gå in på valla, vet inte varför, haha:O och ville inte träffa nån lärare men det gjorde jag, fast dte va malin så det va lungt. Fikade med frida och nu är jag hemma. Ska på träning snart som jag verkligen inte vill.... Sa till pappa nyss att jag ville sluta på innebandy men han låtsas typ inte höra..

Mathilda


Bästa som finns.

Älskar dig John ♥

9 september.

Sitter framför tvn och kollar på idol samtidigt som jag äter pasta/kyckling och fetaostsallad, perfekt! Matchen vann vi med 6-4 också, ännu bättre.

Mathilda


9 september.



Kom hem för ett litet tag sen, sitter här nu, inte hänt något speciellt, ska ta det lungt nu fram till matchen, då jävlar :)

Mathilda


8 september.


Faaaan va mina fötter gör ont! Vart ute och gått/sprungit i 1½ timme utan strumpor i mina joggingskor, får skylla mig själv. Skolan va seg eftersom jag gick från 8-halv 5. Va hemma sex, gick ut och sprang elijuspåret, eller gick mest. Sen mötte jag elin och va gick och prata massa..<3 Träffa isa, matilda och tiza, snacka med dom ett tag, hämta mian skor hos kicki och nu hemma! Ska kolla på idol nu först sen andra avenyn, vilken kväll! :D Och john ska kolla med mig(K)

Imorgon blir det skola, sen kanske elin och jag träffas ett tag sen innebandymatch! Är taggad redan nu :)

Mathilda

7 september.

Sov hos john inatt och fan va segt det va att gå upp imorse! Fast gick typ upp för tidigt så jag gick och la mig igen i en halvtimme. Fast det va en skön dag för vi vart typ fotade hela dagen till all reklam som ska komma sen om jensen. Fick låtsas prata med varandra, typ gå i bakgrunden när han tog seriöst typ 500 bilder, haha. Slapp iallafall jobba! Kom hem klockan 3, la mig i soffan och läste men somnade på en gång. det gjorde jag när jag skulle läsa på tåget också. Sen åkte jag till idrottshallen 5 men tränade inte för jag orkar inte bli mer sjuk. Sen hade damerna match så fick sitta i seketariatet, säger bara haha. Vi förstörde typ matchen, i början iallafall... haha. Har vart där HELA kvällen, och nyss åt jag pizza.

Tänkte hämta mina skor som vart hos kicki heela sommarn men hon svara inte så gör det en annan dag! :) Nu ska jag läsa (jädra bok).. tills john kommer sen ska vi kolla på stockholm boogie! Lino säger att den är bra(K)

Föresten har jag 20 kronor att leva på resten av månaden, haha:( och har verkligen inga roliga kläder just nu..

Mathilda


6 september.






det här är bara några av alla bilder som tagits på tre dar.


6 september.


Min kompis emma.

Har blivit jätteförkyld, har ont i halsen och helt hängig. Jobbigt.

Sara åkte hem när jag och emma gick till idrottshallen. Efter matchen gick vi hem hit och emma åkte hem för ett tag sen. Pappa lagar asgod mat så väntar på den, sen ska jag städa upp lite på mitt rum som hunnit blivit stökigt under helgen.. Sen hem till john, får se om jag åker dit innan han kommer hem för det börjar en film 9 jag vill se, annars måste jag åka till han mitt i filmen, huhu.


6 september.







Kvällen igår vart alltså hos julia :) Vi tog det lite lungt först när hennes brorsa och alla hans kompisar fortfarande va kvar men sen vart det roligare! Vid halv 1 drog vi vidare hem till nån där isa va, och sen ner på stan. Sara skulle träffa david och sen skulle vi gå hem. Hahaha skitkul på stan när sara och jag fick gömma oss för en viss person ;) Kvällen va iallafall rolig!

Nu sitter jag och sara vid varsin dator hemma hos mig, emma kommer också snart. Vi ska kolla på match klockan fyra sen ska jag hem och vänta på bästa, han kommer hem från norge ikväll :)

Mathilda


5 september.


Jag och sara sitter med våra nya datorer och kollar runt massa. Väntar på maten men pappa är aaaasseg! Ska fixa oss sen och sen till julia och parta :)


5 september.





Igår och idag har jag vart med lino! Igår efter att vi fikat på waynes åkte vi hem till mig. Åt tacos, satt vid datorn lite sen gick vi hem till elin. Där va alla tjejer så vi vart där ett tag, det va kul :D Sen gick vi till natti och hyrde film, i taket lyser stjärnorna, grinade. Sen satt vi till datorn till sent på natten sen sov.

Imorse när vi vaknade softa vi lite sen fxade vi oss och gick ner på stan, lämna tillbaks filmen och köpte äckligaste chailatten. Kommer sldrig svika waynes igen!

När lino åkte kom sara så är med henne nu :) Vi ska gå och kolla på dammatch i idrottshallen sen vet jag inte.

Mathilda


4 september.

Pappa kommer om ett tag och hämtar mig, orkar inte gå till station.. Tacos i skolan,yes! Och tacos hemma också, haha. Slutar 5 då ska jag och lino gå och fika, sen åka hem till mig! Sen ska lino sova här :D vi ska hyra film, köpa godis och så. Kul!

Skönt med helg nu! :) Imorgon ska jag va med bästa sara också! Hoppas vi är med alla tjejerna då. Nu ska jag packa alla böcker man måste släpa på varje dag.. Puss:)

Mathilda

3 september.

Vart och tränat och solat nu. Träningen va seg för det är inga och tränar. Orkar egentligen inte ens spela innebandy längre för skolan och allt men ställer upp för laget, och det blir nog roligare och man blir mer taggad sen när matcherna börjar.

Nu ska jag ta en dusch sen lägga mig i sängen och läsa tror jag. Har en bok på 400 sidor, halva ska vara klar om 2 veckor och jag läser aldrig annars. Så har bestämt att läsa lite varje kväll nu..!

sara skrev i sin blogg att hon sakna alla tjejer och det gör verkligen jag med! Aslänge sen jag träffa alla nu när skolan börjat känns det som. Skolan tar typ upp hela mina dagar, och när jag väl kommer hem är jag skittrött. Men hoppas det ändras snart! <3

Mathilda


3 september.



Skrev att det va 4e september imorse för det stod det på min dator och jag va trött. 3e mena jag!

Kom hem för ett tag sen, pappa gör mat till mig nu sen ska jag träna. Och sola!! typ en timme. nej men är skitblek så ska ligga där ett tag.. Ska börja träna sen i västerås, fast vet inte vart än.. har bestämt med typ både sara och lino så alla tre får väl träna tsm, haha :) vill helst träna på Njoy men det är dyyrt. 3000 för ett årskort och på ett annat ställer behöver jag bara betala 500. Men vill ändå hellre på Njoy. Kanske blir friskis och svettis annars då. 

Käka nu!

Mathilda

4 september.



Nu bloggar jag från min nya dator! uppdaterade aldrig igår för min dator höll på att installera massa saker då. Men nu funkar den! Det är det bärbar asus, fast jag vet inte vad modellen heter.. glad iallafall!

Igår fikade jag med sara innan skolan sen i skolan hade jag 3 lektioner sen sluta jag. Då gick jag på stan ett tag med Lino och hennes kompis medans jag väntade på pappa. Sen åkte jag med han och köptre en dator. Sen när jag kom hem städade jag hela kvällen! Nu är det superfint.

Föresten mådde jag hur illa som helst igår kväll, trodde jag skulle spy flera gånger.. Känner fortfarande att jag mår lite illa så vågar inte äta nån frukost. Ska softa lite nu sen fixa mig och så för mitt tåg går inte förran 11.10.

Mathilda


2 september.



sitter brevid Lino och har datakunskap!


2 september.

Sov hos john inatt, vaknade vid 9 och va aspigg, sovit typ 10 timmar inatt så det va bra. Orkade inte va hos john helt ensam till 11 så åkte hem. Ska börja fixa mig nu, sen gå på stan i sala med mamma sen till tåget klockan 11. Sara och jag ska fika och kolla lite på stan innan vi börjar skolan :) Har tre lektioner idag som vanlig, sen hem och städa mitt rum..

Snart är det helg igen, skönt!

Mathilda

1 september.



Började som sagt halv 9 imorse med idrott. Det va jobbigt men jag tyckte det va askul, hade boxersize(stava), ah när man boxas iallafall.. Efter det hade vi hål i 2 timmar då käkade vi på donken sen tog det lungt. Hade tre lektioner sen sluta klockan 5. Ville äta med sara på spicy hot för jag har aldrig ätit där, hehe.. Hon sa först att hon va tvungen att åka hem men sen ändrade hon sig så det gjorde vi! asgottt. Ska äta där nästa vecka också med lino tror jag :D Tog iallafall bussen hem 6 och nu sitter jag här. Nu ska jag läsa nya veckorevyn sen möta matilda för vi ska byta tillbaks kläder(K)

just de, Glömde att ta med en ren bh efter idrotten, hade alltså bara en svettig sportbh, så jag fick gå utan bh på stan och köpa en ny, sen byta om inne på donken.. hahaha.

Mathilda



1 september.

Shit 1 september idag, fan va snabbt det går..

John kom iallafall till mig igår och gjorde allt bättre! :) Vi kollade på film med mamma och pappa men jag va så trött så jag gick och la mig.. Skönt iallafall för är inte jättetrött idag. jag har ju eftermiddagsvecka den här veckan men har idrott nu på morgonen, så måste åka snart. Idag ska jag nog bara ta det lungt, möta matilda ikväll iallafall:)

Klippte av mina naglar igår så nu har jag korvfingrar!! hehe. Korta och svarta är dom. naglarna alltså, inte fingrarna. Ska kolla så att jag har med mig allt nu sen gå till bussen.

Ändrade min header nu skitsnabbt men gör nog om den sen igen.

Mathilda


RSS 2.0