31 december.

jaha, nyårsafton idag då! Jag hoppas på att det kommer bli skitkul och det ska vi se till att det blir också. Just nu ligger jag i sängen och gosar med missan, senare kommer emma och sara och klockan sju ska vi va hos jullan!

Mathilda

GRATTIS JULIA♥

30 december.






Emma drog nyss. Vi har målat naglarna och så! Emma älskar min nagellackstorkare, haha. Mina naglar fick bli svarta för jag har så korta.. Förresten, hjärtat jag har på handen vid lillfingret "ristade" jag in när jag gick på valla och det är fortfarande kvar som ett ärr..

Nu är allt "planerat" tills imorgon, förutom att dit vi skulle dra efter vi vart hos julia inte blev längre men det löser sig nog! Okej nyår är faktiskt överskattat men det är ändå kul. Nu ska jag fixa lite filmer som jag kan kolla på hela kvällen :)

Mathilda

30 december.

Håret vart bra, gjorde bara lite slingor för att få bort den där äckliga mörka/oranga färgen. Efter färgningen gick jag en snabbis på stan med mamma och nu är jag hemma. Väntar på att maten ska bli klar sen ska jag ta det lugnt fram tills träningen som börjar halv 8.

Efter min träning kommer emma hit! Då ska vi planera lite inför imorgon, huhu :)

Mathilda


30 december.



Fick inte sova ut men det gör inget för nu ska jag ner till frissan och färga håret! Egentligen vill jag inte färga för det blir alltid så jävla fult direkt efter men nu ska jag bara göra slingor så hoppas det blir bra.

Efter jag har färgat ska jag sola sen ska jag hem och fixa lite saker tills imorgon!

Mathilda

29 december.


Tycker den här bilden är så härlig :D


Tjejerna har vart här ikväll och vi har kollat på film, snackat en massa och så, är skittaggad till nyår nu! På nyår ska vi först hem till julia som fyller år och gratta henne, äta och förfesta! Sen ska vi vidare och vid tolvslaget antar jag att det blir torget, sen hoppas på nån efterfest, haha:)

Mitt hår ser förjävligt ut just nu men mamma sa att hon trodde att hon skulle kunna färga det imorgon så det hoppas jag verkligen, annars tänker jag sitta inne på nyår...

Nu ska jag sova och imorgon ska jag sova riktigt länge, PUSS.

Mathilda

29 december.

Har vart i idrottshallen och stått i kiosken från 9-15, va faktiskt ganska kul för jag stod ju där med emma som är helt störd :) Isa kom i slutet och vi gick ner på stan och mötte stina och lollo och vi gick på stan ett tag och nu är jag och emma här hemma. Ska kolla på skräckis med tjejerna ikväll! :)

Mathilda

29 december.



Emma och jag har sovit 4 timmar och nu är vi uppe.. VI kollade på den sämsta skräckfilmen som finns igår! Nu ska stå i kiosken i idrottshallen typ hela dagen.

Mathilda


28 december.

Får panik, har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig på nyår! har en kjol jag vill ha men har ingenting at ha till!? plus att jag inte har nå pengar (måste spara) så kan inte köpa nå nytt heller.. haha :( nå snygga skor har jag inte heller...............

Mathilda


28 december.

Matchen va lite halvseg med det vart iallafall donken efter! Emma kommer hit sen och sover här, imorgon ska vi upp tidigt för ska i kiosken i idrottshallen för det är julcup!

Klicka nyss hem ett par skitsnygga skor!

Mathilda


28 december.





Klockan 1 gick jag upp och har spelat tv-spel tills nu♥ Emma kommer snart och hämtar mig och så ska jag hänga med henne till västerås och kolla på när isa och emma spelar innebandy! :)

Mathilda


27 december.

Stina, Millan, Julia och Emma är här just nu och isa och elin har också vart här! Vi har kollat på film hela kvällen :)

Mathilda

27 december.

Vaknade vid 12 och har slappat sen dess, fyfan va skönt det är med lov. NU ska jag iallafall snygga till mig för snart kommer emma och elin! :)

Mathilda

27 december.

Har kollat på den bästa filmen och nu ska jag sova!


26 december.

Det har vart helt galet här hemma med allt wii-spelande och nu ryktas det om att det blir singstar.. så nu tänker jag ta med mig en massa filmer och chips och smyga ner i källaren och ligga där hela kvällen! Godnatt!

Mathilda


26 december.

Sitter bara här hemma, lite tråkigt fast jätteskönt. Tråkigt att ville aldrig kom bara.. Ska snart hjälpa alla fulla vuxna att spela wii, undra hur det kommer sluta..

Mathilda

26 december.

Jag och sara tog 11 tåget till västerås imorse, gick där ett tag, åt och sen åkte vi hem med halv3-tåget, de4t va sjukt mycke folk! Måste spara alla mina pengar men köpte en kjol till nyår iallafall. Fast vet inte om jag vill ha den, får se..

Ikväll ska jag nog bara vara hemma. Mamma och pappa ska ha fest här hemma, så ska va med min kusin ville och kolla på film och så, skönt för jag är skittrött.

Mathilda

gammal



26 december.

Tack för allt, det var den bästa tiden i mitt liv. Kommer sakna dig men det blir bäst såhär ♥



Mathilda

26 december.







Från igår


Åkte till krylbo vid 2 och va där till typ 8. Vi åt mat och dela ut lite paket och så. När jag kom hem tog jag på mig termobyxorna och gick till vattentornet och åkte pulka med tjejerna! Fast va där askort för dom hade redan åkt länge. Vi gick iallafall hem till stina och har vart där med alla hela kvällen.

Sara är här nu och hon ska sova här! Imorgon kanske vi hänger med mamma och pappa till västerås.

Mathilda

25 december.

Nu ska jag åka till farmor och fira lite jul där!

Mathilda

25 december.

Julafton har vart jättebra! Började med kalleanka klockan 3, efter det åt vi och sen hade vi julklappsbyta, alltså när man spelar spel. Tog typ 2 timmar men det va kul. Sen har vi spelat tv-spel, pratat , garvat hur mycket som helst åt alla fulla människor, sett tomten, torkat spya (haha), ätit, sjungit m.m! Och till sist för typ en timme sen öppnade vi paketen.. Skulle göra det när alla hade åkt och det tog ju ett tag, huhu. Fick iallafall en massa fina saker så är jättenöjd :)

Mathilda


24 december.




24 december.

JULAFTON, den lyckligaste dagen i mitt liv. Har spelat tv-spel sen jag vakna och nu ska jag börja fixa mig!

GOD JUL alla nära och kära, puss!

Mathilda

23 december.

Satt nyss i massa mer julkulor i granen för det va så lite, nu är den fin! Ska fixa lite julmusik nu som pappa tjatat om hela dagen. Sen måste jag städa mitt rum, igen, det blir stökigt på en gång! John va här för ett tag sen och lämnade min julklapp och han fick sin.

Måste försöka tänka att det är tanken som räknas med alla julklappar men kommer ändå bli besviken imorgon om jag inte får många.. haha :(

Förresten gav jag pappa en bit av mitt goda julgodis, han tog en tugga sen sa han; Tänker du döda mig? Glömde att han va allergisk mot nötter, hihi.

Mathilda

23 december.

Hade tråkigt och hon hade tovor så klippte bort allt hår i min katts nacke, haha.


23 december.

Va nyss och solade, asskönt! Nu har jag fräschat till mig lite och om ett tag ska jag ner på stan med mamma. Funderar på att köpa hårfärg och göra slingor på mig själv för det behövs verkligen, och mamma vägrar göra på mig.. Får se!

Kan svara på den här eftersom jag ändå väntar på mamma!
Anonym
om 23 december.:
hej mathilda! jag undrar om du kan lägga upp vad för smink du andvänder? och vad du andvänder för sminkborttagningar. kram!



Använder olika smink varje dag men till vardags har jag oftast makeupstores concealer rund ögonen och så. Sen antingen i.d mineralpuder eller makeupstorefoundation, sen solpuder från artdeco på kinderna och så, jag kan också ha hms rouge/solpuder ibland. Loreals en gammal eyeliner (måste köpa ny) och antingen har jag loreal telescopicmascaran eller maxfactors false lash effect..



Oftast använder jag tvål och tar bort sminket med för jag tycker det tar bort bäst men vet att det inte är bra, huhu. Annars använder jag oliva som är från apoteket!

Mathilda

23 december.




Dan före julafton! Då är det städa som gäller...

22 december.




Vid tolv gick jag ner på stan och mötte emma. Gick där ett tag och köpte några julklappar och coolaste presenten till julia! (hon fyller år på nyårsafton) Sen mötte vi ella så gick vi och käkade på mercado och sen gick vi hem till ella och va där ett tag. John kommer hit om ett tag så ska va med han, sen ska vi kolla på innebandy senare.

Mathilda

22 december.


22 december.


Skulle ju kolla på julkul, Isa ringde och väckte mig så jag kastade mig upp ur sängen och fixa till mig assnabbt sen skriver hon sms att det inte gick att komma in.. vad ska jag göra nu då. Orkar inte lägga mig igen och vill helst inte vara hemma för det kommer en städare snart. Aja får se!

Mathilda


21 december.



nanana


Nu ska jag kolla på film sen sova, ska upp tidigt imorgon för ska kolla på julkul, om man nu kommer in. På kvällen imorgon ska jag vara med john tror ja!

Mathilda

21 december.






Tänkte att för en gångskull ska jag låta knäcken koka längre och inte bli så mjuk att den rinner ur papperet som den brukar göra föra mig. Nu är den stenhård... Men den lossnar iallafall från papperet, det har jag aldrig lyckats med förut!

Mathilda

21 december.

Har försökt byta profilbild hur länge som helst nu för den som jag har passar inte, men det funkar inte!? eller om det är min dator som inte visar. Har jag den gamla eller är det en ny..

Mathilda


21 december.


Nyss gjorde jag 40 marsipangrejer, tur jag får pengar. Innan det tog jag en lång dusch, målade naglarna röda och läste nya veckorevyn. Om en timme är det träning!

Mathilda


21 december.

Sjukt att det är julafton på torsdag. Det är asmysigt här hemma! Nu ska jag skriva en lista på vad som ska handlas för jag ska baka massa julgodis!

Mathilda


21 december.

Är hemma hos sara nu, hon är och jobbar. Jag ska gå till bussen nu, först måste jag åka in till västerås sen till sala. Idag skajag iallafallvara hemma hela dagen för jag måste fixa massa saker åt mamma till julafton... Det kommer typ 30 pers så asmycket som ska göras..

Mathilda


20 december.

John kom hit igårnatt och vi vaknade vid halv 12. Har gått på stan hela dagen med mamma och pappa, kom nyss hem. Nu ska jag packa väskan sen ska jag hoppa på bussen till tillberga/sara. Vi ska spela supermario och softa hela kvällen!

Mathilda


19 december.

Skrev ett aslångt inlägg men allt försvann.

Vaknade upp imorse hos john och vid ett gick jag till idrottshallen. Stod i kiosken och kollade på herrmatch och sen hade jag själv match. Vi vann med 10-3! Fast jag vart inte nöjd för om jag hade gjort 5 mål skulle jag fått en iphone men gjorde bara 2.. Efter det åkte iallafall jag och emma hem till mig och duschade och fixade oss skitsnabbt sen åkte vi ner till Rhodos (pizzerian) och käkade med laget! Va där ett tag sen skjutsade pappa mig, emma, isa och lollo till elin där tjejerna va. Vi körde pandoras ask som dom gör på paradise hotel och softade hela kvällen. Vid halv 12 nångång fick jag och emma skjuts hem och sen kom stina hit för hon hade tråkigt. Vi har legat i sängen hela tiden och spelat in låtar och så, haha. Dom åkte vid 1 tror ja! Nu ska snart sova :) Tänkte skriva att imorgon ska jag verkligen sova ut men sen kom jag på att jag har lov så kan göra det jättemånga dagar, YES.









18 december.

Har stått på johanssons i typ en timme nyss och gjort marsipangrisar/tomtar, hehe.. Nu måste jag städa innan pappa kommer hem!

Mathilda

förra nyår


18 december.



Va i "skolan" i typ en timme sen slutade vi så nu äre jullov! Egentligen skulle alla klasser ha gjort något på julavslutningen men det va bara en som gjorde det, och dom va skitpinsamma fast det va ändå kul, haha.. Lärarna va roligast! Fikade med tjejerna i klassen och sara efter de och sen gick jag och sara på stan ett tag sen tog jag 11bussen hem. Somnade och vaknade precis när bussen åkte ifrån hållplatsen där jag skulle hoppat av.. Åkte ner på stan då och mötte pappa sen gick jag med han på stan ett tag innan han skjutsade hem mig, huhu. Han köpte en röd klänning åt mig jag ska ha på julafton! Nu fattas bara en till nyår..

Vet inte vad jag ska göra nu faktiskt, eller måste städa lite, senare ska jag iallafall vara med john.

Mathilda

17 december.

Jaha nu ska man ta på sig tjocktröja och leggings och krypa ner i sängen, mitt element funkar inte så det är svinkallt!.. ¨

haha idag på julklappsbytet fick lino finaste presenten, länge sen jag garva så mycke...


10 månader idag♥


17 december.

Jag klarar nästan inte av att kolla på paradise hotel längre för jag hatar rami så jävla mycket. Missade dagens avsnitt så ska kolla på det snart om det kommer upp nån gång! Sen blir sängen! Känns sååå underbart att det är jullov imorgon!

Suger att man inte kommer kunna komma in och kolla på julkul, vill se de! huhu

Mathilda


17 december.




17 december.



Tog 50 min att åka tåg imorse för det va nå fel så vi åkte i typ 5km/h... Sitter i skolan nu har lite julmys! Senare ska vi ha julklappsbyte också, ingen kommer vilja ha det jag köpt, haha.. Ikväll blir det plugg och sen träna!

Mathilda

16 december.

Jag släpade med john på stan efter skolan, han tyckte nog jag va jättedryg, men fian julklappar kommer jag få iallafall! Åkte 6bussen hem så har vart hemma ett tag, john kommer snart. Då blir det att kolla på andra avenyn och paradise!

Mathilda


16 december.


Åker med mamma in till västerås idag för hon ska julhandla, och jag ska gå på stan med sara innan skolan. Sen efters skolan kommer ju john! :)

Mathilda


15 december.

Kom hem från elin för ett tag sen, drack saft och spela sällskapspel, trevligttrevligt! Nu ska jag kolla på film!Imorgon kommer john till västerås, då ska vi handla julklappar och så! Sen ska jag sova med han♥

Mathilda

15 december.




Snart ska jag käka sen ska jag hem till elin med alla tjejer, vi ska dricka saft! Vi måste ju fira att det är 8 månader tills vi åker idag!

Mathilda


15 december.

(Tror inte att jag har svinis) Har pluggat och lyssnat på julmusik sen klockan 12, riktigt bra av mig! Jus nu gör jag korv med bröd sen ska jag förtsätta med nästa arbete..

Mathilda


15 december.

Ingen skola idag (tror nästan jag har svinis), i stället ska jag plugga jättemycket. Jag säger alltid att jag ska göra det men gör ALDRIG det, men idag ska jag faktiskt de! Jag har nyss klivit upp min varma, sköna älskade säng och nu ska jag göra mannagrynsgröt!

Mathilda

14 december.


just nu, word funkar inte på stora datorn


Nu har jag faktiskt bara jättelite kvar, av dom sakerna som skulle vart inne förut, sen har jag ju en massa saker som ska in i veckan också.. dom tar jag imorgon.

Mathilda

14 december.





Tänkte att jag skulle stänga av datorn nu men istället kom jag på att nu ska jag plugga som fan! Får se när jag somnar helt enkelt. Puss

Mathilda

14 december.




Kom hem från idrottshallen för ett tag sen, seg match. Kollar på paradise hotel nu! Funderar på att vara hemma
från skolan imorgon för är skitförkyld och har en massa plugg som måste göras. Men på kommer pernilla bli sur på mig för hon vill att jag ska åka skridskor (vi ska åka skridskor på torget i stan imorgon på idrotten, kul..haha) med henne, hmmm får se.

Fick hem mina kängor idag som jag beställde för typ en månad sen och som jag verkligen inte trodde att jag skulle få hem, men det fick jag! Vet inte om jag gillar dom helt men dom är coola.

Mathilda


14 december.

Klockan fyra efter skolan satte jag mig på bussen men hoppade av vid carlforska för pappa ringde och sa att han va i västerås så har gått med han på stan och handlat julklappar och kom hem för ett tag sen, nu ska jag till idrottshallen och kolla på match!

Mathilda


14 december.


Sara är här vi ska med 11tåget till skolan snart. Ikväll blir det ingen träning för måste plugga hela kvällen, natten också säkert.

Mathilda

13 december.


bild från valla


John har vart här ikväll, skulle hjälpa han med matten fast det vart visst inte så. Ska sova om ett tag! Ny vecka igen imorgon och det är sista veckan innan jul!! TOPPEN. Suger att jag har massa saker som ska in bara..

Mathilda

13 december.






Åkte som sagt till ella igår! Tog bussen med emma klockan 4. (vi kom fram till att vi åkte buss 8 gånger igår, haha) va framme fem alltså. Vi gick och käkade på spicy och sen skulle vi ta bussen hem till ella som aldrig kom och det va den sista som skulle gå. Vi väntade typ en halv timme och Det va svinkallt, gick iallafall till station och fick ta en annan buss! Alla tjejer va redan där så vi va där ett tag sen drog vi till ellas kompis och va där ett tag och sen åkte vi till ett annat ställe och partade hela kvällen, KUL.

Idag har jag vart i örebro och spelat match hela dagen, förlorade med 6-5 men vi spelade ändå bra! Skönt att va hemma och sen äre paradise!

Mathilda


12 december.

Yes att erik vann igår! Softade hela kvällen igår med john.

Har nyss tagit en lång dusch, hade silvershampoo i håret jättelänge och glömde helt bort att jag har löshår så nu är mitt hår fortfarande gult och löshåret är helt grått, haha:( Åker med 4 bussen till västerås till min kära vän ella! Alla tjejer ska dit ikväll så det kommer bli skitroligt! Nu ska jag och john baka pepparkakor.

Mathilda


11 december.



Idag hade vi luciafirande på skolan då vi gjorde en massa roliga saker. Eller det va mest pinsamt, man skulle bl.a. gå följa john efter en främmande person på stan, vi va 10 st så det såg nog roligt ut, haha. Sen gick vi luciatåg från bion till gina.. beställde en cheeseburgare utan kött och ost.. stoppade en buss osv. Kul va de :) Vi slutade halv tolv, då gick vi och åt risgrynsgröt! Asgott. Efter det gick jag på stan med pernilla och ronja. köpte en rosa klockan och en pälsmössa som jag ska få av mamma och pappa i julklapp!

Nu väntar jag på älsklingen, vi ska äta tacos och kolla på idol ikväll!

Mathilda

10 december.




Vart ute på en kort promenad och hämtat en mobil för min är inne på lagning. Ska åka och träna snart sen äre paradise ikväll!!

Förresten, när jag som nu på dagen drömde jag att hade klippt mig och färgat håret brunt, några dagar efter att jag gjort det märkte jag att frisören hade snaggat ena sidan av mitt huvud också, haha.

Mathilda

10 december.

Åkte till skolan som vanlgt imorse men åkte hem efter en timme för kände mig jättehängig, somnade direkt när jag kom hem klockan 10 och vaknade klockan 3... Är piggare nu och ska ta det lugnt fram tills träningen. Pappa kommer snart hem med en fylld baguett från johanssons åt mig! MMmm

Mathilda

9 december.

Jag och john har kollat på andra avenyn och paradise hotel, nu ska vi ta käka macka och kolla på american pie!

Imorgon ska jag till skolan som vanligt sen ska jag träffa elin och på kvällen har jag träning.

Mathilda

9 december.



Åkte hem med 1-bussen, gick på stan med sara ett tag, bl.a. så betalade vi en del av resan! Är hemma nu och john är också här. Vi ska laga mat nu och så sen ska vi hem till han senare och sova där. mys

Mathilda


8 december.


Cypern i somras. Mamma och pappas kompisar, pappa, john och jag.


vart ute och gått med elin hela kvällen, asskönt! Nu ska jag gå och lägga mig för ska upp halv 6 imorgonbitti, kul! Förresten vaknade jag imorse klockan 5 utav att min katt spydde på mig i sängen. Då va det bara att gå upp och börja torka och klockan halv 6 skulle jag upp. hahaha...

Mathilda


8 december.


ormskinnsleggings


Lång skoldag idag fast det gick ändå ganska snabbt, visade upp våran dans på idrotten, hehe. Måste plugga typ hela kvällen idag för har en massa saker som ska vara inne och det är är ju bara den här och nästa vecka kvar! Men nu ska jag äta nått och läsa nya veckorevyn!

VI BOKADE RESA TILL RHODOS IGÅR, 15 AUGUSTI ÅKER VI. TJOHO!!

Mathilda


7 december.





Innebandy är skitkul nu när det blivit mer seriöst! Vart inge västerås efter träningen så istället har jag tvättat massa och fixat med massa kläder. Ska slänga mig i duschen nu sen kolla på ullared på datorn sen ska jag nog sova.

Mathilda

7 december.





Sitter och väntar på att det ska bli träning nu! Efter den kanske jag åker direkt till västerås och kollar på innebandy-VM.

Föresten så ringde stina nyss och sa en väldigt trevlig sak!

Mathilda

7 december.



Kom hem för ett litet tag sen! Efter skolan gick jag och pernilla till där vi äter men det va skitäcklig mat så vi gick till donken istället! Ska ta det lugnt fram tills träningen och nu ska jag fylla på min önskelista!

Mathilda

6 november.



Fick gröna stövlar i storlek 34 och bindor av elin julklapp.. hahaha.














Skitrolig kväll igår hos millan! :) Bland annat åt vi julmat och körde massa sjuka lekar! Sista va värst då vi skulle äta hur äckliga saker som helst, värsta va kattmaten fast jag åt inte de..haha. Skulle sovit där med jag och sara åkte hem med emma vid 1-2 nångång tror jag. Städat hela dagen idag och snart ska jag och john käka godis och kolla på paradise hotel!

Mathilda


6 december.





Städat rummet exakt hela dagen, fast nu är jag klar! Så här ser iallafall mitt nya rum ut! Fattas några grejer.

John kom hit nyss, vi ska kolla på tv hela kvällen! Bilder från världens roligaste kväll igår kommer snart.

Mathilda

5 december.

Middag igår när jag kom hem och sen va jag hemma hos john hela kvällen. Vi kollade på idol och så! Kom nyss hem nu och ska fräscha till mig lite sen ska jag till västerås med mamma och pappa, ska köpa lite saker till mitt rum. Om vi hinner ska vi kolla på innebandyvm också, skulle egentligen ha jobbat där idag men kan inte för måste hem vid 3. Klockan 6 åker jag till möklinta och firar jul där!

Mathilda


4 december.


Min nya jättefina plånbok jag fick av sara i lite tidig julklapp!


Det va verkligen pain att dammsuga hela huset när jag vakna.. Skynda dig mig asmycket sen och tog 10 bussen iställetför 11tåget, orkade inte gå, hihi. Jag och sara gick och åt sen gick vi på stan ett tag och nu sitter jag här i skolan. Slutar 5 idag på en fredag känns sådär menmen!

Mathilda

3 december.



Vart och tränad och åt nyss jättegod mat. Nu ska jag ta en lång dusch och sen lägga mig i sängen och kolla på paradise hotel!

Imorgon fyller min pappa år så innan skolan imorgon måste jag dammsuga hela huset.. På kvällen kommer gäster så då ska jag va hemma här med john ett tag sen går nog jag och han hem till john! Så min dag imorgon består alltså av städa, skola, fira pappa och va med john!

Mathilda

3 december.



Skolan nu , slutar snart, fyfan va skönt! Ska hem och plugga sen träning. Egentligen skulle sara sova hos mig idag men så blev det inte för mina föräldrar är som dom är...

Mathilda

2/3 december.

Jag har en katt som snarkar så jag kan inte sova..istället ligger jag och kollat på danska paradise hotel!

Mathilda


2 december.




Vart både i idrottshallen och hos stina ikväll. Kollade på herrmatch ett litet tag i ih sen gick jag till stina och har vart där. Kollat på paradise hotel, snacka om resa och om minijulafton vi ska ha på lördag, kanske lite tidig att fira jul då men skitsamma!

Nu måste jag plugga lite sen ska jag nog sova. Eller först ska jag skriva önskelista!

Mathilda

2 december.

Sitter färdig hemma hos john just nu, mitt tåg går om 50 min så vet inte vad jag ska göra. Jag går nog ner på stan ett tag sen till station! Ska käka direkt när jag kommer till västerås som vanligt sen blir det skola till fem. Ikväll ska vi ha möte hemma hos stina om våran utomlandsresa nästa år :)

Mathilda

1 december.








LÅNADE BILDER

1 december.

Är hemma från skolan! Väntar på att john ska höra av sig, går inte att höra av sig till han för han har tappat bort sin mobil.. Ska iallafal va med han ikväll och sova hos han! Skitseg dag idag i skolan för har vart så trött. Vi gjorde iallafall klar våran dans på idrotten så nästa gång ska vi bli filmade hehe...

Mathilda


RSS 2.0