31 maj.


ett år sen, sjukt va tiden går snabbt


hm inge plugg idag, inte bra. Istället har jag först sovit i solen, sen vart ute och gått och sen vart med tjejerna vid månsan och spelat volleyboll, myys. Nu ska jag lägga mig och fortsätta kolla på new moon som jag somnade till igår. Heldag imorgon i skolan för har idrott, imorgonkväll måååste jag plugga.

Mathilda


31 maj.



ÄLSKAR FILIPPA BARK

31 maj.


glaaad idag

Vaknade klockan 8 och gick upp och gjorde ingenting tills klockan 9, då kom jag på att jag skulle ju träna idag..fuck. Ska iallafall ta 10-bussen till västerås och gå på stan innan och shoppa lite om jag hittar nått! Skola 12.30-17.00 sen, och kvällen kommer bestå av plugg.

Mathilda

30 maj.

Skulle pluggat nu på kvällen men blev att jag gick ut och gick med mamma och pappa istället. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på twilight new moon som jag faktiskt inte sett än. Har sen vecka nu i skolan, skönt, fast ska ändå upp tidigt varje dag och träna, måste passa på nu sista veckan jag är i västerås och sen går mitt gymkort ut. Åå sommarlov snart! Godnatt!

Förresten va alla jättefina på balen!

Mathilda


30 maj.


hahaha älskar den här, assöt

30 maj.


yesterday

Rolig kväll hos julia igår förutom att jag va hur trött som helst efter en tidig vecka i skolan och jobb. När de andra drog på efterfest drog jag och sara hem och sov, bäst så för annars hade jag somnat. Vi vaknade för nån timme sen och har bara tagit det lugnt i solen. Klockan halv 4 ska jag möta elin och stina på stan, vi ska käka thaimat och sen ska vi kolla på balen!

Mathilda

29 maj.


en gammal goding

Jag och sara har nyss ätit grillat och nu ska vi bege oss mot julia och ha en trevlig tjej med favorittjejerna!

Mathilda

29 maj.


Halsband, H&M

29 maj.


Skulle åkt till tiza igår men jag och sara hade ingen skjuts varken dit eller hem så blev inte så. Vi kollade på fotboll och sen hängde sara, ella och stina med mig hem. Vi softade bara, la mig tidigt för skulle upp och jobba idag! Så ja, har jobbat från 11-16 och nu är jag med sara. Vi ska snart äta asgod mat och sen ska vi till julia och parta! Ha en trevlig lördag♥

Mathilda

28 maj.





Är i skolan nu men slutar om ett tag, den här skoldagen har gått skitsnabbt. Ska hem och städa och sen ikväll ska tjejerna till Patrizia och grilla! Ikväll kommer mamma och pappa hem också, sköönt!

Mathilda

27 maj.

Jag har pluggat sen jag vaknade imorse, alltså seriöst! Jag och sara gick upp vid 9-10 nångång och vi har setat ute i varsin stol i solen och pluggat hela dagen. Sara åkte vid 2 och då fortsatte jag till och med plugga, haha astolt över mig själv nu.. Ska äta nu sen fortsätta plugga faktiskt, skulle behöva städa också men det får bli imorgon. Yes bara en natt kvar sen kommer mamma och pappa hem!

Mathilda


26 maj.














random, lite favoritbilder jag har från en mapp på datorn, sista är mest favvo♥ Godnatt sweeties

26 maj.


Köpt lite nya sakeeeer

Jag och sara har ätit kladdkaka, vart ute och gått, spelat fotboll aslänge med hunden och nu är vi inne. Lite sent men nu ska vi laga kyckling och ris! Blir nog ingen skola för oss imorgon för det är temadag och vi behöver plugga så vi ska göra det istället hela dagen!

Mathilda

26 maj.





Pernilla följde med hem, vi gick ner på stan och åt pizza och såå. Jobbade mellan 18-21.00 också, väldigt mycket folk men kul! Pernilla va ju hemma och tog hand om hunden, stackarn.

Jag och pernilla har nyss vart och käkat frukost på donken, gott. Ska nog shoppa efter skolan för har lite pengar nu, huhu. Ikväll kommer sara och sover hos mig!

Mathilda


25 maj

jag åker och jobbar och låter världens bästa Pernilla ta hand om min hund som är hur hyper som helst!

pernilla som skrev hihi

24 maj.


har inga bilder


Gick och solade nu ikväll sen kom elin, julia, frida, tiza och anton och softade på min altan. Sooft. Hade vi inte skaffat hund hade jag njutit som fan av att mamma och pappa är utomlands men nu längtar jag verkligen tills lördag då dom kommer hem..

Skola imorgon och sen ska pernilla med mig hem! Jag jobbar på h&m mellan 18-21.00 imorgon men det gjorde inget för pillan, toppen med sällskap! Nu ska jag kolla på CSI sen sova, natti! ♥

Mathilda


24 maj.

Inte orkat skriva. Gick upp typ 4 för hunden ville ut imorse, fick sova ett litet tag till sen klockan 7 gick bussen. När jag kom hem från skolan så la jag mig med täcke ute och sov, asskönt. Nu håller jag på och grillar! Kommer inte skriva så mycket den här veckan för kommer va så trött/inte ha tid. Så hörs när vi hörs!

Mathilda


23 maj.


22 maj.

Kvällen igår började hos stina, vi va där ett tag sen cyklade vi till parken och satt där med jordgubbar, filtar och musik! Mysigt förutom alla mygg, hade glömt hur mycket jag hatar dom. När vi tröttnade på att sitta där satt sig alla på cyklarna och cyklade upp till månsan! Va där ett tag sen åkte vi till Stina igen, sköööön kväll.

Fick reda på igår att jag skulle jobba idag så vart inte allt för sent för mig igår. Jobbigt att man va tvungen att gå upp 5 timmar innan man börja bara, klockan 6, för att hunden ville ut och sen vara helt vild. åååååå kommer aldrig klara en vecka.

Mathilda

21 maj.

Helg! Ikväll ska alla tjejer hem till Stina och ha en riktigt skön softarkväll. Håller vädret kanske vi åker upp till månsan och myser en sväng också. Ha en bra fredagskväll! :)

Mathilda


20 maj.



Jag har sagt så många gånger att jag ska sluta bry mig, men ändå fortsätter jag, kanske för jag fortfarande tror på att det från någonstans ska komma en förändring.

Nu är det dags att sova efter en jobbig kväll, imorgon är det fredag och jag har bestämt att jag ska ha den bästa helgen på länge. Godnatt mina vänner♥

Mathilda

20 maj.





Jag somnade på bussen i västerås med solen i ansiktet och vaknade vid sala av att bussdörren öppnades och jag fick en regnskur över mig, kul. Nu regnar det iallafall inte lika mycket så ska ut och gå och passa på att sola då också. Ikväll måste jag plugga, har tänkt gjort det hela veckan men det har inte blivit av..

Mathilda

20 maj.



20 maj.


mina ben är inte så bruna, har strumpbyxor..

Ska ta tåget till västerås nu. Ska fika, gå på stan och äta med pernilla innan skolan börjar!

Mathilda

19 maj.



SNYGGA, VILL HA. Vill ha den vänstra mest, hittar ingen av dom någonstans i min storlek........

Mathilda


19 maj.


ny bikini

Nu ska jag åka och kolla fotboll, hoppas vädret håller sig bara. När jag kommer hem ska jag sola om jag hinner sen massa plugg..

Mathilda

19 maj.

Hade nyss muntlig engelskaredovisning, fyfan va hemskt hatar engelska. Åkte tidigare till skolan och gjorde prov, gick och käkade på spicy med Lino efter det och sen började vi skolan halv 1. Slutar om en halvtimme, då ska jag hem och sen åka och kolla på fotboll!

Mathilda

18 maj.



Är hemma hos sara nu, vi har setat och pluggat ute på altanen. Nu ska vi göra bananpaj och fortsätta njuta av kvällssolen tänkte vi! Puss

Mathilda 

18 maj.




sommar snart, jag vill ha ljusa dagar och sena nätter

18 maj.



jensenjensenjensen


Slutar om 40 min, då ska jag gå på stan och köpa mig nått sommrigt, även fast det typ regnar här i västerås nu, men ändå! Sen ska jag åka hem till sara och sova där med henne, hunden och katten!

Mathilda

17 maj.


smycken och babyblåa naglar

Vaknade tidigt imorse efter att ha sovit en himla många timmar förra dygnet. Tog en tidigare buss och gymmade innan skolan, duktig. Fast orkade inte med hela skoldagen för mådde inge bra så klockan 3 va jag hemma och har bara legat ute och sovit i solen hela eftermiddagen. Vart hos mormor och morfar i möklinta nu på kvällen också, myys.

Imorgon blir det skola och sen följer jag med sara hem!

Mathilda

16 maj.






Torsdags

16 maj.
















hahaha. 300 bilder togs igår men fler orkar jag inte lägga upp!


Hade en jätterolig kväll igår! men vart kanske lite mycke mot slutet, det tog väääldigt lång tid att gå hem haha. Kvällen började iallafall hos sara men mina favorittjejer, vädret var ju helt underbart, alla va glada och skrattade och kvällen va allmänt underbar! Vid 12 åkte vi in till sala och åkte till ett assoft tak där några andra va! Efter ett tag gick vi hem till en annan och va där tills det blev ljust. Idag mår jag verkligen inte bra.

Vart hos farmor och farfar hela dagen, följde med för jag skulle vara hundvakt men låg mest och sov i soffan, är fortfarande hur trött som helst och mitt huvud väger hundra kilo. Farmor förklarade för mig hur man skulle dricka för att inte bli bakis, hahaha.

Mathilda

15 maj.


UNDERBART VÄDER

Jag och sara somnade typ 11 igår, haha skönt. Vi har setat ute i solen och vart ute och gått nu på förmiddagen, vädret är ju sjukt, minst 20 grader i skuggan här hemma.

Ikväll kommer tjejerna hit, ska bli toppen!

Mathilda

14 maj.


sliteeen


Somnade vid 4 igår, och jag kan ju säga att det skulle jag inte gjort om jag visste att jag skulle jobba på h&m 10-18 idag. Dom ringde klockan 9 och frågade om jag kunde jobba så fort som möjligt så det gjorde jag, det är kul och värt att jobba men nu är jag hur trött som helst. Ska ta bussen till sara om en timme, ska bli skönt att bara ta det lugnt hemma hos henne ikväll, ska vara där tills på söndag, imorgon kommer tjejerna dit också :):)

Mathilda

13 maj.

Jag och sara ligger och kollar på bella&tyra show då kissie va med, haha kaos i bloggvärlden nu! Jag och sara är helt chockade, haha. Nu ska vi sova efter en skön kväll!♥

Mathilda

13 maj.



jag och bästis



Vart inte att jag la mig igår efter inlägget utan jag hänge med som sällskap till akuten i västerås istället, haha. Va hemma vid 3 och somnade på en gång.

Åkte med mamma och sara till västerås och köpte en ny mobil åt mig, vart ingen iphone utan en vanlig vit samsung men nöjd ändå för ville inte ha en iphone, än iallafall!

Snart kommer alla tjejer hit, vi ska sitta på min altan ikväll och mysa!

Mathilda

12 maj.












haha....




Haft en jättemysig kväll med bästa vännerna! Satt på stinas altan först och lyssnade på musik och pratade. Sen gick vi ner på stan och åt och köpte godis och så sen gick vi tillbaks till stinas altan igen och satt där i några timmar till och mös! Gick hem till kevin sen och va där tills som skulle till hotellet då gick vi till stina igen ett tag sen gick jag hem. Gick upp halv 6 imorse så är hur trött som helst så ska lägga mig nu och verkligen sova ut imorgon. Godnatt!

Mathilda

12 maj.



Långhelg nuu! Skön dag i skolan och va hemma klockan 3. Ska hem till stina sen och va med tjejerna, får se vad mer som händer ikväll! :)

Pinsamt att hunden bet och kissade min granne när hon ville hälsa på han..

Mathilda

11 maj.


underbara vänner!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom hela min mattebok, nationella imorgon.. Efter skolan ska jag göra ett prov jag missat och efter det ska jag gymma, inte gjort det på skitlänge nu ju. Sen långhelg!! GODNATT

Mathilda

11 maj.



11 maj.


höhö

Tisdag och en skoldag kvar den här veckan. Nyss ätit thaimat så är proppmätt, nu tänkte jag ta min en promenad i det fina vårvädret. På idrotten idag byggde vi ett vindskydd och en eldstad i skogen, kändes såå värt att komma hem 5 för att göra det, inte, men det behövdes för ett G så va tvungen. Är sjukt stressad över att det snart är sommarlov och alla skolarbeten måste in.. Fast när lovet väl kommer, ska jag njuta som aldrig förr!

Mathilda

10 maj.

Tvingade mamma att färga mitt hår nu ikväll, fast fick betala en timmes masage för det.. Och vet inte vad jag tycker om färgen, först va det heelt gult, sen vart det lila, och nu är det beiget i hårbotten och gulbrunt i topparna. Låter ju jättefint, inte. jaja, får se om jag vågar gå till skolan imorgon hehe.

Ligger i sängen och ska sova nu, upp klockan sex och sen är det skola hela dagen för har idrott. Tänk om jag gått på en "vanlig" skola och haft heldagar varje dag, usch och fy. Godnatt!

Mathilda

10 maj.






Blev varken plugga i skolan eller träna, haha. Är helt slut så ska bara softa hela dagen, ut och gå om det är skönt väder senare, och plugga lite.

Mathilda

10 maj.




Sitter i skolan nuu. Sjukt va trött jag är, fryser ihjäl också. Efter skolan ska jag antingen sitta kvar och plugga eller så ska jag träna, får se vad jag orkar.


Mathilda

9 maj.




Vart hos farmor och farfar hela långa dagen, mysigt för vi träffas inte så ofta. Ska somna till en film om ett tag och vakna upp på en ny vecka, förmiddagsvecka, kill me. Tur att det bara är tre skoldagar den här veckan iallafall! Godnatt nära och kära.

Mathilda

9 maj.

Söndag idag. Vaknade och satt på filmen som jag somnade till igår (somnade till reklamen innan filmen, hah), älskar att vakna och börja kolla på film, asskönt! Nu ska åka till farmor och farfar i krylbo!

Mathilda


8 maj.













Emma kom hit och vi gick till isa vid 6! Alla åt mat sen fick vi fina tårtor som isa hade gjort! Efter det fick vi se när isa prövade hennes fina presenter, haha nej det fick vi inte men hon gillade dom! Efter vi hade fikat gick vi hem till filip där några va, va där i några timmar sen när anton och dom skulle till hotellet gick vi hem till jocke och bara softade där. Fick skjuts hem av emma och nu sitter jag här. Är skittrött och har ont i huvet men orkar inte sova än..

Mathilda

8 maj.

Jag och sara klädde på oss hur mycket kläder som helst och tog en långpromenad och satt på våran favoritställe i typ en timme, skitmysigt. Va hemma vid typ 12, då la vi oss i sängen och pratatde och somnade till en film!

Sara ska snart iväg och jag måste städa mitt rum, det är sjukt va stökigt det är.. Ikväll ska vi fira isabelle som fyller år den 11e! Får se om det blir fest eller inte :)

Mathilda

7 maj.


love feathers

Vill åka någonstans och shoppa just nu, fast mina pengar bara rinner iväg, kanske skulle börja spara. Sara är här just nu, vi ska bara ha softa ikväll, asskönt. Ska snart ut och ta en långpromenad och sen kolla film!

Mathilda

7 maj.


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now..

Tog 9-tåget till västerås och tog sen bussen till sjukhuset och hälsade på pernilla! Stackarn är helt svag.. Skippade iallafall första lektionen för ville vara kvar där längre. Har matte nu och sen mental träning sen slutar jag! Fredag idag juuu. Sara ska med hem, vi ska nog bara chilla ikväll :)

Mathilda

6 maj.


nytt. slitna jeansshorts, mintgrönt nagellack, bandeau-bhar


Ska plugga nu fram tills maten, är typ på plugghumör, haha coolt, så måste passa på! Efter maten ska jag ut och gå om det inte regnar sen ska jag nog somna till en film, är supertrött.

Förresten så ligger pernilla på sjukhuset :( krya gumman! Ska nog dit och hälsa på imorgon innan skolan om man får!

Mathilda


6 maj.




Pluggade, gjorde en redovisning, gick och åt pannkaka med ronja, lino, frida och sofie, gick på stan, fikade och nu sitter jag i skolan igen! Finns inga converse nånstans som jag vill ha ju, ka köpa antingen ljusrosa eller mörkblåa! Slutar klockan 5, då ska jag ta tåget hem sen ut och gå och städa rummet.

Mathilda

6 maj.



posade lite när jag satt på tåget

Nu sitter jag i skolan och ska börja plugga, ångrar mig lite att jag åkte för är skittrött, haha.. Är skithungrig också så längtar till pannkakorna seeen. Ska nog gå och kolla efter ett par nya converse sen efter jag vart duktig och pluggat.

Mathilda

5 maj.

Åkte och kollade på fotbollen med mamma, pappa, amanda och hunden! Norrby vann :) Nu ska jag kolla på sista avsnittet av andra avenyn även fast jag redan vet allt som händer. Imorgon ska jag åka till skolan klockan 8 och plugga även fast jag börjar 10.30, duktiga jag.

Blir nog ingen iphone förresten, ångrade mig för orkar nog inte ha 3 eller telia, kommer aldrig få sms ju. Men får see. Godnatt!

Mathilda

5 maj.



nyttnyttnytt. haha va fula byxorna ser ut


Skolan gick undan och nu är jag hemma. Förut hatade jag tåg och älskade att åka buss men nu när det är finare väder och varmt vill man hem snabbare ju, så nu ska jag börja åka tåg istället! Va duktig och satt med datorn och pluggade på tåget hem också, så bra jag är. Ska åka och kolla på fotboll om ett tag, norrby som spelar! hejaheja. Har inte tränat fotboll på jättelänge nu ju för har varken haft tid eller ork, men nu ska jag börja igen!

Mathilda

5 maj.


Åkte med pappa till västerås idag, skönt. Vi inne på mediamarkt i typ en timme, snart får jag nog min iphone! Egentligen ville jag vänta till den nya men dom som jobbar där sa att den kommer inte komma till sverige förran typ i vinter och orkar inte vänta. Just nu har jag ju en asgammal nokia som lägger av när man pratar i telefon.

Har lika ont i magen nu igen.. Men ska ändå va kvar i skolan för har massa saker jag måste göra. 3 timmar tills vi slutar, ska hem då och sen kolla på fotboll!

Mathilda

4 maj.

Åkte till skolan och gjorde nationella, sen tvinga jag pappa att hämta mig för jag grina nästan för jag hade så ont i magen.. Nu är det iallafall bra, får se om det kommer tillbaks imorgon igen.. Klockan 6 kom sara hem till mig, sen dess har vi typ vart ute och gått hela tiden. Hur skön kväll som helst. Satt på en bänk mellan dammarna typ en halvtimme och bara chillade nu när det va mörkt, skitmysigt. Nu är vi hemma och ska sova! Godnatt♥

Mathilda


4 maj.



 Dags att åka till skolan nu och ha engelska nationella i några timmar.. blä. Ikväll ska jag städa mitt rum och promenera.

Mathilda

3 maj.



Ätit thaimat och tagit en långpromenad i min ensamhet, gott och skönt. Nu ska jag duscha och sen sova, hoppas jag är piggare och gladare imorgon.

Mathilda

3 maj.

Jag och pernilla gick upp vid 10, tog en promenad och sen duschade. Efter frukosten fick jag så ont i magen och är så sliten efter helgen att jag tog tåget hem till sala halv 1 istället för att gå till skolan. Sovit i några timmar men har fortfarande lika ont i magen och är lika trött..

Mathilda

fredags


3 maj.



















valborg, bilder från dagen och början av kvällen/natten, har massa mer men orkar inte lägga upp

2 maj.

Har inte haft ork eller tid att skrivit men nu kommer ett hur långt och ovärt inlägg som helst haha.

Torsdag: Jag och sara gick hem till ella där vi, stina, felicia, tiza och ella sov. Vi taggade inför morgondagen genom att fixa lite saker, planera kläder, gå och käkade pizza och så, va en treeevlig kväll.

Fredag/valborg: Vi vaknade upp och alla började fixa sig tillsammans, va lite kaos och alla va stressade med klockan 11 va vi på station och hoppade på tåget till uppsala! Va skittrångt på tåget men vi lyckades komma på även fast vi va helt utspridda först haha. Va skitfint väder så det va hur härligt som helst :) Va i uppsala till halv 3 då vi åkte hem igen, först hoppade vi på tåget som skulle gå till gävle men precis innan det åkte såg sara det så alla fick panik och sprang av, haha.. Alla åkte hem till sitt, jag och sara grillade och så hemma för det va massa andra som också skulle grilla hos ella så det orkade inte vi dåå. Klockan 5 gick vi till ella igen och då va festen i full gång redan, haha. Började kanske lite väl tidigt för ett tag va det segt på kvällen. Men sen kom alla igång igen och jag och några gick ner på stan ett tag och sen gick vi tillbaks till ella där alla andra va igen. Vi drog vidare på en fest sen med alla och det vart riktigt kul till slut. Efterfest hos ella och sen tog jag och stina sällskap hem och vid halv 5 va vid hemma efter att vi hade stannat och käkat på vägen hos en, haha..

Lördag: Klockan 12 kom pernilla hem till mig och jag låg i sängen. Hoppade in i duschen och piggnade till lite iallafall. Vi tog en promenad hem till ella och hämtade lite saker sen gick vi och solade på stan, efter vi solat mötte vi upp stina och vi gick och käkade thaimat! Äntligen har det öppnat igen. Vi tog med oss maten hem till isa där hon, frida och millan va. Käkade och kollade på film sen gick jag och pillan hem. Jag hade glömt nyckel och ingen va hemma så vi satt i våran husvagn och väntade i två timmar, hade skittråkigt och det va askallt. När mamma oc pappa kom hem fick vi iallafall tacos och sen gick vi till ella och kollade på filmer! Det va en skitläskig bil på vägen hem som stannade och började backa och när den va brevid oss började den köra sakta framåt igen, vi vart skiträdda och ringde mamma och hon hade tagit det hur seriöst som helst och hade helt panik när hon kom fram till oss, haha stackarn..

Idag: Jag och pillan vaknade upp och tog en promenad i det fina vädret. Vi sitter ute just nu i solen, sköönt. Klockan 2 ska vi på visning av ett hus med mamma och pappa, hoppas vi flyttar..! Efter det ska vi åka med mamma in till västerås och sen gymma och sen ska jag sova kvar hos pillan!

Skönt med sen vecka i skolan nu, behövs för har inte blivit mycket sömn den här helgen.

Mathilda



RSS 2.0