29 april.

Sara är här nu, vi har packat alla våra grejer och ska duscha nu. Sen ska vi åka hem till ella, stina och vi ska sova där inatt! Ska bli supermysigt :) Imorgon åker vi till uppsala över dagen och sen på kvällen ska alla vara hemma hos ella och grilla och festa! Ha en trevlig valborg♥

Mathilda

29 april.

Skön skoldag, fast jag hatar att jag skjuter upp alla arbeten.. Nästa vecka blir det plugg som gäller. Ska byta om nu och sen ut och gå med stina! Sen måste jag städa rummet innan sara kommer.

Haha kicki som skrev förra inlägget när jag va ute på rast..

Mathilda

Min super smarta klass kamrat!

Jag är så himla stolt över Lani-Kae. Hon har fått två vg.n idag. Super stolt över den tjejen. Hon sitter och gör en läxa åt mig nu. Det går jätte bra!


Ser ni. Det är möjligt att vara super vacker och smart! Min förebild


29 april.




Sitter i skolan just nuu, slutar om 2 timmar.. Fast vi softar bara på lektionen nu så det är lugnt. Ska ta 1-bussen hem och städa och ut och gå med Stina och sen klockan 5 kommer Sara hem till mig, då ska vi fixa massa tills imorgon och sen ska hon sova hos mig!

Mathilda

28 april.


jag och saris på bussen för nån dag sen


Min dag började klockan kvart i 6 då jag gick upp, hade engelska nationella som gick sådär, sen en långlektion fram till halv 1, skön skoldag! Efter skolan gick jag en sväng med pernilla på stan, försökte hitta något att ha på mig på fredag men hitta ingenting, suuuger. Har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vi åkte och gymmade sen iallafall, duktiga va vi! Mamma och pappa va i västerås så jag åkte med dom och shoppa massa grejer till vovven, näääästan lika kul som att shoppa åt sig själv ju! haha. Sen åkte vi hem och kom hem för ett litet tag sen, skönt. Nu ska jag ta en långpromenad och gå och sola!

Mathilda

27 april.



27 april.



Kom hem för ett tag sen efter en långpromenad med stina! Pratade om valborg och så och nu är jag faktiskt riktigt taggad! men, man ska inte se fram emot det för mycket för då kommer man bli besviken om det inte blir som man tänk sig, men jag hoppas och tror att valborg inte kan bli tråkigt när man är med favorit-tjejerna! Nu ska jag duscha och sen ta det lugnt och försöka sova tidigt, måste vara pigg för imorgon är det nationella i engelska..

Mathilda

27 april.



snygga människor finns de

Vakna upp med huvudvärk och gick från skolan efter första lektionen för mitt huvud dödade mig, och det gör det fortfarande. Inte blir det bättre av att det är ombyggnad på våningen under oss i skolan så ljudet är så högt att man knappt kan prata med varandra.. Har lagat mat, lekt med vovven och massa och nu ska jag äntligen lägga mig i soffan och hoppas på att det släpper och sen ska jag ta en långpromenad om det gör de!

Mathilda

26 april.

Vart hemma nu hela kvällen och bara tagit det lugnt. Stina kom förbi ett tag och kollade på hunden, den hoppade på henne hela tiden, haha. Jag ska ta en promenad nu och när jag ändå är ute och går ska jag svänga förbi och sola på stan, länge sen nu så det ska bli skönt! När jag kommer hem ska jag duscha och sen sova! så godnattttt.

"Dieten" då, idag har jag ätit:
Ett glas vatten med citron när jag vaknade.
Frukost: hann inte
Mellanmål: banan
Lunch: sallad
Mellanmål: nötter och banan
Middag: Kyckling och sallad

Imorgon måste jag dricka mycket mer vatten för har glömt det helt idag!

Mathilda

26 april.



26 april.



new in. vit skjorta och turkosa fjäderörhängen.

Jag och pernilla struntade i att gymma för vi orkade inte, haha.. Skönt att ta 1-bussen hem och va hemma tidigt. Tog cykeln ner på stan och lämnade lite saker till h&m, köpte också den vita skjortan, fast vet inte om jag vill ha kvar den, får see. Nu ska jag fortsätta leka/gosa med hunden som är såå söt. hih

Mathilda

26 april.



Sitter i skolan nu, så tråkigt. Hungrig som en gnu är jag också för hann inte med att äta min frukost för jag försov mig, och va tvungen att leka lite med hunden, den är hur söt som helst... Trodde inte jag skulle säga det men det va den faktiskt! nu när den är liten iallafall..

Efter skolan ska jag och pernilla gymma och sen ska jag försöka hinna med halv 3 tåget hem!

Mathilda

25 april.


mina älsklingar har stått på hyllan för länge nu, valborg kanske?

25 april.


klänning jag köpte för nån vecka sen


Jag har inte gjort någonting alls idag, inte ens gått till ica än, så jag ska göra det nu och sen måste jag städa, blää.

Fick nyss ett mms från pappa, på våran hund som låg i mammas knä, coolt!

Mathilda

25 april.



Mamma och pappa skulle inte komma hem förrän inatt så städningen får bli senare, fast jag har städat ganska mycket duktig som jag är. Nu tänkte jag ta en promenad till ica och handla på mig saker jag ska äta under dom två kommande veckorna! Ska göra en detox-diet, det är att man renar kroppen, typ, ska iallafall gå på den dieten i två veckor från och med imorgon. Jag och pernilla ska börja träna ordentligt igen också, har vart dåligt med de på sista tiden.

Mathilda


25 april.


kändes som sommar när jag gick med converse och bara ben (hudfärgade strumpbyxor) till emma, ååh

emma fick ett par jättefina glasögon









Jag hade inte så många roliga bilder men det va jättetrevligt och vi fick jättegod mat hos emma! Hon hade gjort jättefint med massa rosa dekorationer, hihi. Vid 9 gick jag därifrån, gick hem och stina och frida kom. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra med det slutade med att vi gick till ella där hon och emma va. Vi satt och snackade skitlänge och softade bara. Julia kom också och vid halv 2 typ åkte vi hem! Det va en skön kväll även fast jag hade vela partat, men det kommer nästa helg juuu.

Nu måste jag och min bror städa heeela huset för om några timmar kommer mamma och pappa hem efter en helg i tyskland, MED EN HUND. Dagen är kommen, hehe. Kommer nog va kaos här hemma några veckor nu, ska bli spännande att se hur det går, och det säger alla som vet att vi ska få hund, för mamma är den mest hundrädda människan i världen, haha..

Mathilda

24 april.

Jag är heeelt slut. Va supertrött redan innan jag började jobba och skulle jag lägga mig ner nu skulle jag somna direkt. Hmm kanske ska sova en timme.. fast halv 7 ska jag vara hemma hos emma, det är rosa födelsedagsfest då som gäller! Eftersom det är emma som har partyt så är det ju en självklarhet att man måste ha klänning, en rosa. För det första trivs jag inte i klänning och för det andra har jag inte ens en fin rosa klänning.. Vi får se om jag kommer in utan! eller får jag ta en ful och då kanske jag inte heller får komma in, skulle vara typiskt emma haha.

Jag ska nog sova ett litet tag nu, sen fixa mig och sen gå till emma. Jag får se hur länge jag blir där, jag skulle bara vart där ett litet tag för skulle va med sara men hon svek så får se! Ska iallafall va med tjejerna senare på kvällen.

Förresten såg jag snyggaste killen på h&m!! han va där med sin flickvän

Mathilda


24 april.



Klockan halv 8 gick jag upp, skapligt trött. Nu ska jag gå ner på stan och jobba mellan klockan 9-16 på h&m! Mitt hår (löshår) är helt överlockigt men dom lägger sig nog. Pusshej

Mathilda

23 april.



 
Soft dag! Men jag hatar att på morgonen är det sommar och på kvällen är det vinter. svinkallt nu ju. Innan skolan imorse gick jag på stan med lino, ronja och pernilla, vi käkade och köpte present till emma, ska fira henne imorgon! Skoldagen va chill, vi gjorde inte så mycket. Köpte en ny jacka efter skolan, när jag skulle betala gick brandalarmet så alla i hela gallerian fick gå ut och jag fick gå tillbaks senare och köpa den. Missade bussen då och fick ta tåget hem..

Nu har jag nyss käkat, snart kommer tjejerna hit, vi ska bara chilla här hemma hela kvällen tror jag!

Mathilda

23 april.



smile. grön är den värsta/fulaste färgen jag vet, ibland måste man göra undantag tycker jag.

Mathilda

22 april.



I SOMMAR VILL JAG HÄNGA MED MINA FINA VÄNNER PÅ PEACE&LOVE.


22 april.

Utvecklingssamtal, frukost på espressohouse med pappa, kolla när klassen boxades, stan med pernilla, pannkaka med klassen, skola, bussen hem, fixa löshåret hur länge som helst, och nu sitter jag här. Det va min dag!

Mathilda


21 april.

Va hos stina på kvällen och kom hem vid 10 för sex rehab with dr drew skulle börja kvart över, så är det hockey och den slutade inte förran 20 i 11, kul. Kollar iallafall på det just nu och sen måste jag sova för ska upp tidigt imorgon och åka på utvecklingssamtal, punktpunktpunkt. Segt när jag egentligen börjar halv 1, får iallafall åka bil till västerås, det är superskönt. Godnatt mina nära och kära♥

Mathilda

21 april.



älskar randombilder


hahah det va pernilla som skrev förra inlägget utan att jag visste.. stackarn jag gör aldrig nått på lektionerna, alltid hon som får göra mitt, haha..

Kom preciiis hem, soft. Åkte till skolan tidigt imorse och gjorde klart en grej med phi, sofie och frida. Efter det käkade jag på spicy och gick på stan med pernilla, köpte lite nödvändiga grejer och sen klockan halv 1 va det dags för skola. Gick snabbt, hade muntliga nationella i engelska och gud så skönt att ha det gjort!

Nu ska jag softa ett tag hemma och sen ska jag traska över till stina och umgås med mina favoritflickor! Får se hur länge jag blir där, dom är ju lediga imorgon..

Mathilda

21 april

pernilla gör alltid allt arbete när vi ska jobba två och jag sitter bara och kollar på!!! hon är snäll hon!

21 april.



Tvungen att åka till skolan nu för måste göra klart ett projekt med några i klassen, så himla segt.. Mina ögon vill inte öppna sig heller för kunde inte somna igår. jaja ha en bra dag!

Mathilda

20 april.

Idaråå. Har sovit i solen, promenerat, spelat massa spel på datorn, städat och ätit. Det va min dag, seg men så skön. Imorgon är det dags för skola igen, första gången på hela april faktiskt! Oj att jag inte njutit mer av att varit borta från skolan så länge!? fan. Känns iallafall huuuur segt som helst, orkar inte med skola just nu. Men man är ju tvungen. Ska ta 10-bussen imorgon och gå med pillan på stan innan vi börjar halv 1! Nu ska jag kolla på tv hela kvällen.

Mathilda

20 april.


lever på sån här just nu, Mhmmm

Mathida

20 april.

Min klass börjar om en halv timme, jag är hemma idag igen. Orkar inte.. Legat ute och halvsovit i solen och lyssnat på musik nu på morgonen (vaknade 9 och kunde inte sova längre..), men nu är jag rastlös så ska gå till ica och köpa massa frukt!

Mathilda

19 april.


två bilder från en grillkväll vi hade för exakt ett år sen igår


Tog en promenad på dagen, skönt att få andas lite frisk luft, mitt rum känns inte alltför rent, dags att städa? aldrig. Klockan 5 vaknade jag av att frida f stod i dörren, skulle gått ut och hämtat pengar av henne när hon skickade sms men hade visst somnat, råkade somna igen direkt när jag la mig igen och vart väckt av att det va mat. NU är jag iallafall vaken och ska duscha, efter det ska jag fortsätta fylla på min shoppinglista jag gjort idag, på saker som jag "verkligen behöver" och som ska inhandlas imorgon om jag åker till västerååås. Behöver shoppa lite känner jag. Puss

Mathilda


19 april.



Hemma från skolan idag, fortfarande sjuk. Har legat ute i solen med täcken och datorn och kollat på film, superskönt. Nu är jag rastlös och orkar inte sitta still så ska ta en promenad med lite musik.

Mathilda

18 april.

Är hemma hos Stina just nu, vi har suttit ute på hennes altan hela eftermiddagen/kvällen med mina favorittjejer, jättemysig och perfekt söndag!
Mathilda

18 april.


haha gäspade. känner mig så otroligt fräsch.


jaahapp. Vi va hos julia igår igen, började soft men slutade galnare. Hade roligt iallafall. haha vet inte vad jag mer ska skriva.. Sov iallafall kvar hos julia, eller aa somnade där. Sen tog jag en extra lång väg hem för behövde luft och behövde tänka lite.

Ligger i min underbara säng just nu, den tar alltid hand om mig så bra. Jag har läst varenda blogg jag kommit på och tänkte vad ska jag göra nu då? då hittade jag Maria Montazamis blogg, nu ska jag läsa den om och om igen i flera timmar.

Mathilda

18 april.











Hade tänkt mig en hemmakväll men vart rena motsatsen. ångesten tar över idag och det blir att sova hela dagen.

Mathilda


17 april.


min ena och min andra.

Den snoriga näsan, den onda halsen och det tunga huvet har hållt mig kvar i sängen till typ, nuu. Alltså har jag legat i sängen hela dagen och kommer förmodligen tillbringa hela kvällen där också. Orkar ingenting, usch.

Igår då. Jag tog mig igenom den sista praodagen (nästa gång kommer jag dit som anställd, wiho för lite extrajobb!), när jag kom hem hade bästis städat hela mitt rum, jag fixade mig snabbt och sen åkte vi till julias fina hem vid vattnet och grilla och hade en allmänt trevlig kväll. Va riktigt trött och hade nog feber, ett tag låg jag och halvsov, men sen hade vi ändå kul tycker jag, då vi va hemma hos julia.. Vi drog vidare på en fest på hagaberg sen men den va totalt värdelös och jag ville därifrån hela tiden, klockan va senast ett när jag och sara va hemma. Haha alltså en väldigt tidig kväll men jag orkade inge mer.

Som sagt tror jag att jag bara blir hemma ikväll, måste kurera mig lite. Pösshej

Mathilda

17 april.




17 april.

Idag är en sån dag man vill somna om och vakna upp på en ny dag. åååå, godnatt..

Mathilda

16 april.



FREDAG. Praktikveckan har gått jättesnabbt och nu är det sista dagen. Trååkigt! fast ändå liite skönt eftersom jag helst av allt bara skulle vilja ligga kvar i sängen och bli frisk nu. Nu är det dags att gå, ha en bra dag♥

Mathilda

15 april.



Det är helt sjukt va jag är sliten. Nog med att man är lagom trött när man kommer hem klockan 6 men att jag ska vara sjukare än någonsin samtidigt, dödar mig. Känner ingen smak när jag äter heller, suger. Liver känns ju inte direkt på topp ikväll, därför ska jag lägga mig och försöka sova redan nu. God natt mina nära och kära

Mathilda

15 april.

Har typ inte sovit nått inatt för har bara hostat och snytit mig.. hah :( Klockan kvart i 7 imorse cyklade jag till vattentornet och gav pengar till sara för tröjan hon ska köpa åt mig, sen åkte jag hem och la mig igen.

Är färdigfixad nu, måste gå om en halvtimme. Ska klippa av mina naglar nu för dom är jobbiga och helt sönder, suger för har sparat aslänge ju! haha aja. Hejdåå

Mathilda


14 april.


Kommer få den här tröjan imorrn, yes för den är skitsnygg. Vet inte vilken färg bara.. tror det blir röd för ska köpa en liknande i blå.

Mathilda

14 april.

åååå varför ska jag bli sjuk när jag som minst vill de... Har jätteont i halsen, hostar som en galning och är förkyld. Aja, praktiken är rolig så det är en bra sak iallafall! Det enda dåliga är att jag vill shoppa massor, haha..

Slutar ju 6 på kvällarna så händer inte så mycket mer om dagarna och jag är hur trött som helst när jag kommer hem så orkar inte skriva nått här. Jag och pappa ska iallafall åka och handla nässpray och godis nu så det blir jag och dom sakerna som delar på soffan ikväll. Andra avenyn och sex rehab with dr drew äre på tv ju! Pusshej, hörs när vi hörs.

Mathilda

12 april.

Vaknade typ klockan 5 imorse och kunde inte somna om, även fast jag va trött. Hur drygt som helst. Halvsov iallafall tills klockan blev 8 då gick jag upp och klockan kvart i 10 va jag på H&M. Har vart kul idag och hoppas resten av veckan också blir de!

Pappa kom och hämtade mig när jag slutade och då åkte vi hem en snabbis sen till ella och hämta hennes lägenhetsnyckel. Har haft allt mitt smink, alla smycken och converse och lite mer saker där hemma sen förra torsdagen så vi åkte till västerås och hämtade allt och sen hem igen! Käkade på donken gjorde vi också. Nu ska jag lägga mig i soffan och ligga där resten av kvällen!

Mamma kom hem med nytt löshår till mig nyss :) fast får ju bara använda det på helgen..!

Mathilda


11 april.













lite randombilder jag hade på kameran ifrån lovet.

Har vart ett skönt lov, så som ett lov ska vara. Nu börjar allvaret igen, nästan. Först en vecka på H&M här i sala, kom och hälsa på vettja. Ska försöka sova så man är pigg imorgon, fast en av mina 100 älsklingsfilmer går på trean just nu så ska kolla på den sen sova! Åå har ingen aning vad jag ska ja på mig hela den här veckan, man måste ju va snygg men det blir svårt med min garderob, haha...

Mathilda


11 april.

Jag och sara låg ute och solade, käkade världens godaste mat och sen gick vi på en långpromenad i mysiga sala. Vädret gör en lycklig. Sara ska snart hem, vart inge västerås för kom på att jag har fotbollsträning. Roligare! Sista dagen på lovet idag. Fast har prao nu i en vecka så det är inte så farligt.

Såg inte hur bilden i förra inlägget såg ut för det va så ljust, nu såg jag. hahah.

Mathilda

11 april.



Ligger ute i solen med täcken och myser, hur skönt väder som helst! Ska ligga här så länge vi orkar sen åka och gymma i västerås. Ha en bra söndag! ( haha fan va många som har ångest idag för skolan börjar imorgon..)

Mathilda

11 april.

Sara viskade nyss (jättetyst så hon inte trodde jag hörde) till sin godispåse "jag längtar tills imorgon då jag får fortsätta äta dig" så nu är det dags att sova. (störd tjej) Har vart tjejer här ikväll och vi har pratat och pratat och pratat, om allt! Trevligt va det men nu är vi skittrötta så ska bli underbart att sova. Natti!

Mathilda




10 april.



Jag och sara åkte med mamma och handlade lite gott och sen åkte vi till natti med en försenad film. Har spelat lite tv-spel och nyss ätit med familjen. Nu ska vi ut och gå för orkar inte sitta inne! Blir en lugn kvällll

Mathilda

10 april.








hade bara några och tråkiga bilder

Va hos felicia och firade henne först med tjejerna och några fler. Det va kul! Vid 10-11 drog vi vidare till zacke och va där resten av kvällen! Eller drog till en annan ett tag men sen gick vi tillbaks igen. Somnade där hemma typ klockan 8 imorse, jag och tre till i en säng haha. Astrångt så gick och la mig i ett annat rum efter nån timme... Vaknade iallafall vid 12, jag och julia orkade inte gå hem på en gång så vi softade där ett tag. Hade en rolig kväll!

Gick hem för nån timme sen för sara kom hem till mig, ska va med henne nu vet inte vad vi gör ikväll. Nu ska jag duscha för är hur äcklig som helst....

Mathilda

9 april.


mår fortfarande sådär men är iallafall piggare. faaaast har inga kläder att ta på mig...

.. fast strunt samma, tar bara nått, nu ska jag åka och ha en trevlig kvälll hos felicia!

Mathilda

9 april.

Vaknade upp och visste inte vad jag skulle göra idag då vädret är kasst så tog bussen till västerås och tränade lite. Kom hem nysss. Känner mig sjuk, tror jag har feber och är förkyld.. Ska egentligen till felicia ikväll för hon fyller år (GRATTIS!) men vet inte om det blir så som jag mår nu, men jag hoppas jag känner mig bättre mot kvällen iallafall! Nu ska jag laga maat för annars dör jag av hunger.

Mathilda


8 april.



Vart och gymmat och solat med sara nu på dan. När vi kom hem hit gjorde vi tacos och nu har vi nyss duschat. Ska åka ner och snacka lite med innebandylaget nu och sen ska jag och sara gå till natti och hyra skräckfilm! Får se vad vi mer hittar på ikväll. 

Mathilda

7 april.

Jag och sara bara softar och softar, vi är bra på de. Ska kolla på en film nu sen sova antar jag! Ska upp och gymma imorgon och sen till sala. Har inga mer planer imorgon förutom att vara med saris! Pusshej

ojojoj besöksrekord bara för man fick en grupp på facebook. he-he


bjuder på bilderna, vi saknar sommaren och mitt garagetak.

7 april.

Jag och sara vaknade halv 12, en halvtimme senare satt vi på bussen på väg till västerås. Gick på stan först och sen gymmade vi. Är hos sara i tillberga nu :) Haha åkte med sara när hon övningskörde, askul när hennes pappa sa "kör saktare om du kör över någon måste vi flytta!!"

Vi ska bara softa ikväll, finns ju inte så mycket annat att göra här på landet!

Mathilda


7 april.

Hahaha, orka att ida, marilyn och amanda har gjort en facebookgrupp om min blogg. Säkert bara för de vill vara med på bloggen.. älskar er tjejer

Vart hos Ella hela kvällen och kollat på film med Sara och henne. Vi kollade på en skräckfilm som vi hyrde och en som va på tv. Nu ska jag och Sara spela tv spel sen sova när vi blir trötta! Godnatt puss

6 april.




Va och gymmade och va hemma vid 2. Skulle gått på stan med sara och sanna efter men orkade inte så tog bussen hem. Sara kommer snart, vi ska hem till min kusin ville och fira han och sen har jag fotbollsträning. Vet inte riktigt vad som händer efter det, det får vi se! Fan va skönt det är med lov.

Mathilda

6 april.

Va med några tjejer igår, vi åkte ju först med anton till donken och käkade och sen åkte vi hem och bara softade, va ute och gick och så! Är uppe tidigt idag för ska ta bussen nu till västerås och gymma med pernilla! Duktiga.

Idag är det exakt 10 månader tills jag fyller 18! ;)

Mathilda

5 april.

Stina är här, vi softar bara. Anton ska komma och hämta oss sen så ska vi åka och hämta julia och felicia och sen ska vi till donken!

Mathilda

5 april.


Valborg förra året, undra hur vädret blir det här året....


Vart och tränat och spelat tv-spel hela nu på morgonen. Fan va arg jag blir att det snöar det förstör hela lovet. Så hoppas det inte gör det hela veckan. Har inget planerat idag får se vad som händer.

Mathilda

4 april.

Jag och stina tog en promenad och sen gick vi hem hit och softade bara. Hon gick typ nyss och nu ska jag gå och lägga mig för är sjukt trött och fick reda på typ nyss att jag har innebandyträning imorgon klockan 12.. Godnatt!

Mathilda


haha


4 april.

Fan va trött jag är. Gästerna är fortfarande kvar och jag har försökt vart trevlig hela dan men nu orkar jag inte längre, haha. Nej men nu spelar alla tv-spel så jag försöker få tag på stina och fråga om hon vill ta en promenad! Blir nog en tidig kväll idag för behöver sova känner jag.

Mathilda


4 april.













Lämnade in min mobil på lagning igår så fick ta iphonen igen men den gick sönder igår så nu har jag ingen!

4 april.

Blev fest igår och skitkul hade jag. Vi började hos ella med alla tjejer och den drog vi vidare till zacke där det va folk. Vi drog dit vid typ 11 och dom skulle på hotellet och då fick vi hela hans hus för oss själva, haha jag hade ansvaret! Hans hus är hur snyggt som helst så det va fan läskigt, haha. Vid 2 tog jag och några en sväng ner på stan och åt och sen gick vi tillbaks till zacke igen. Va där ett litet tag då sen gick jag och sara hem och sov! bilder kommer sen

Mamma väckte mig klockan 10 och har stått och gjort en tårta sen dess... Fyfan va det inte är kul. Vi ska ha påskmidddag idag för släkten och det ska alltid va så seriös så gör värsta avancerade tårtan, skitjobbigt. När jag är klar tänker jag lägga mig och sova igen tills gästerna kommer!

Mathilda

3 april.

Underbart väder idag. Ska åka med mamma och min moster till västerås nu, ska köpa presenter åt min kusin som fyller. Ska va me sara sen när jag kommer hem och så hoppas vi på fest! Ha en bra dag♥

Mathilda

3 april.

Haha jävlar vilken kväll. Jag och sara gick och käkade pizza, hyrde film och köpte godis. Gick hem och trodde det skulle bli en lugn kväll men hade fel. Julia och elin kom och vi kollade på filmen och sen gick vi ut och busa. Det första julia gjorde va att ramla i gruset så hon fick värsta skrapsåret! hahaha. Vi gick iallafall till tom senare där det va helt kaos!! roligt va det att kolla på all drama iallafall. Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och dansar lite. Godnatt!

Mathilda

2 april.



gud va jag älskar mitt nytvättade jätteslitna fluffiga korta hår, intee.


Ska möta sara vid kvarnen om ett tag, hoppashoppas thaien är öppen. Vi tänkte gå och köpa godis och hyra film och göra kvällen utav det. myskväll helt enkelt!

Mathilda

2 april.








2 april.

Ligger i sängen och har gjort det sen jag vaknade vid 11.

Hade kul igår, till och från. Började med att vi va hos ella, det va jag, ella, stina, emma, sara, karin och rebecka. Polisen kom och det va då det vart tråkigt, roligast va efter att dom hade vart där och alla fortsatte festa igen. När vi kom dit vid 10 satt alla efter väggarna typ, vi som drog upp alla ju! Roligast på hela kvällen va vibratorn, så sjukt.

Ska duscha nu för är skitäcklig, sen ska jag va med sara ett tag medans david jobbar. Vi ska gå ner på stan och kolla om thaien är öppen och käka där då. Har inga andra planer för ikväll får se vad som händer!

Suger att alla mina saker jag hade med igår är i ellas lägenhet i västerås...

Mathilda


1 april.


har svårt att bestämma mig va jag ska ha för smycken ikväll så tar med alla mina favvisar


Ska ta 4bussen till ella så har packat nu skitsnabbt, har sääkert glömt något.. Är lite mer taggad för ikväll nu än vad jag va innan så ska bli riktigt kul! Jag tror jag ska sova hos karin i västerås inatt med sara eller om jag åker med emma när hon åker hem, fårse! Ha en bra första kväll på lovet puss!

Mathilda

1 april.



snyggt hår. tycker fortfarande det är lika snyggt, om inte ännu snyggare, att ha snaggat sådär.

1 april.

Idag får man luras, eller bli lurad.

Hade tänkt gått till skolan, sen gymmat och sen hem och sen tillbaks till väserås men ligger fortfarande i sängen även fast jag började halv 10. Har ont på 100 ställen i kroppen så kommer knappt upp, värst är ryggen, vet inte hur det kommer sig men ont som fan gör det. Hoppas det släpper för ikväll är det party i västerås!

Ska ta bussen till västerås sen vid 5-6 nångång, åker till ellas lägenhet då och fixar oss och sen kommer det lite fler tjejer dit och förfestar och sen åker vi till festen, som Bea håller i för hon har fyllt år! Blir nog skoj, hoppas jag! :)

Mathilda

RSS 2.0